• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canim en kotu ihtimalle soyle dusunebiliruz biri tutundu kahve leke ondan biride :(
ama regl baslangici olurdu kirmizi leke coktan devami gelirdi gelmedigine gore olumlu dusunebilirsin

canım agzından bal damliyor =) inşallah oyledir.zaten ne yalan söyleyim tek olsun benim olsun ,gozum tok benim sonra kardes yaparız inşallah bi meleğimiz gelsin de ,

peki cnm dr sana lekelenmen olursa bir iğne vermedi mi yapılman için...

canım doktor bişey demedi bende aramadım bugun aradım ulasamıyorum hemsıresıne ,işyerindeyim zaten toplantı odasına girip arıyorum orasıda dolu simdi arıycam.ama ben zaten 2 gunde bir progestan ıgne oluyorum hergun jel yapıyorum ,sabah aksam rahim kalınlastırıcı içiyorum bide elevit var ,baska ne verebilri ki ..belki progestanı arttırır demi gerci sanmıyom genelde normal olabilir diolar ya ..yada gel test yapalım dicek oda olur ulasırsam soylicem sizede :)cok saol canım

teşekkür ederim hoşbulduk hepinize ben samsunda oturuyoum kendimde sağlıkçııyım umudumuzu tüketmeyelim.

canım agzından bal damliyor =) inşallah oyledir.zaten ne yalan söyleyim tek olsun benim olsun ,gozum tok benim sonra kardes yaparız inşallah bi meleğimiz gelsin de ,

canım doktor bişey demedi bende aramadım bugun aradım ulasamıyorum hemsıresıne ,işyerindeyim zaten toplantı odasına girip arıyorum orasıda dolu simdi arıycam.ama ben zaten 2 gunde bir progestan ıgne oluyorum hergun jel yapıyorum ,sabah aksam rahim kalınlastırıcı içiyorum bide elevit var ,baska ne verebilri ki ..belki progestanı arttırır demi gerci sanmıyom genelde normal olabilir diolar ya ..yada gel test yapalım dicek oda olur ulasırsam soylicem sizede :)cok saol canım

ya kızlar ben henüz tedaviye baslamadım ekim bası adetimi normal olarak gördüm ama o günden beri göğüslerim çok şiş ve cok ağrıyor elimle sıkıyorum bıraktıktan sonra ağrı geçmiyo sizce hamile olabilir miyim?

5 gun adet gormuş olabilirsiin. yumurtan erke buyuyor olabilir. burada onemli olan periyodun yani kaç gunde bir adet oldugun. 28 gunde bir oluyorsan thmini yumurtlaman14. gun. 25 gunde bir adet oluyorsan tahmini yumurtalaman 11. gun olur. Yani adet gununden 14 gun geriye git +- 4 gun falan koy o aralarda yap falan :) buyuk ihtimal tam 14 gun once olur yumurtlama ama bazen adet erken ve ya gec gelir 1-2 gun o da ona gore kayabiliyor. benim adet 24 gun suruyor. 10. gun yumurtluyorum yani adet bitiyor 4-5 gun sonra catlıyor yumurtam :) . cok hızlı buyuyor. doktordan defalarca takip de yeptırdım :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:) Gerçkten çk geç çıkıyor sonuç, kanama ilaç kullanırken pek olmuyo canım genellikle bırakınca başlıyor ama bazılarında ilaç kullansa da gününde oluyor sen bunları düşünme pozitif düşün canım dualarımm hep sizinle:)

amin canım cok saol insaallah hepimiz bu ayı hamile cıkarız ve bebeklerimizi kucagımıza alırız

5 gun adet gormuş olabilirsiin. yumurtan erke buyuyor olabilir. burada onemli olan periyodun yani kaç gunde bir adet oldugun. 28 gunde bir oluyorsan thmini yumurtlaman14. gun. 25 gunde bir adet oluyorsan tahmini yumurtalaman 11. gun olur. Yani adet gununden 14 gun geriye git +- 4 gun falan koy o aralarda yap falan :) buyuk ihtimal tam 14 gun once olur yumurtlama ama bazen adet erken ve ya gec gelir 1-2 gun o da ona gore kayabiliyor. benim adet 24 gun suruyor. 10. gun yumurtluyorum yani adet bitiyor 4-5 gun sonra catlıyor yumurtam :) . cok hızlı buyuyor. doktordan defalarca takip de yeptırdım :)

adetim genelde 5 gün sürer 25 günde bir olurum.cuma günü yumurtlamamın 1.günüydü.bilmiyorum ya tedirginim idrarda cıkarmı

Kızlar herkese merhaba,
benim karnım opu gününden beri şiş, nerdeyse 5-6 aylık hamıle gibiyim.pantolonlarıma sığamıyorum. Dr normal dıyor..inermiş..benim gibi olan varmı, karnı şişipte sonra düzelen oldumu? 15 gündür böyle, düzelmeyecek gibi...

kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.

Back
X