yatıyorum ama çok şükür şimdilik iyiyim.. inşallah ptesiye kadar toparlarım...
canım çok ama çok sevindim... allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah...QUOTE]
canım cok tesekkur edıyorum sen de dınlen yat tabı ben de ıse gelıyorum sımdılık ıyıyım yarınkı degere gore de kesınlesecek zaten bayramda da dınlen cok yorulma sakın zor bulduk ugrastık cok kıymetlı onlar bızım ıcın....
hayaaaaaal gel öpecem seniiiiii. :))))))) harikasın muhteşemsin müthişsiiiiiin umudumsuuuuun. çok mutluyum çok sevindim arkadaşııııııım.Sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyütün inşallaaaaaaah.
canım ınsallah sonunu da gorurum yarınkı testle de kesınlesecek ınsallah darısı sana ve burdakı dıger butun arkadaslara ınsallah hepımız er ya da gec bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alıcaz tum yuregımle ınanıyorum buna....bak bızde en son testte canlı ve hareketlı 24 bın sperm vardı totalde..skın umudunu kaybetme sadece 1 tane 1.kalıte embrıyom vardı transfer edıldı o da tuttu kalanlar orta kalıteydı 4 tane donduramadılar gelısmedı ama 1 tane olsun yeter allah can verdıkten sonra oluyormus...
kızlar tebrik ederimmmmmmm maşallahh rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
cok saol canım tesekuur edıyorum darısı kalan herkese ınsallahhhh amııınn..
cyclotomic ve hayal tebrik ederim kızlar sizi allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
saol canım ınsallah hepımız saglıcakla kucagımıza aldıgımız gunlerı de goruruz...
benim dünkü testim 4 cıktı yani 11.99 dan 4 e düşmüş ilaçlari kestim,kabullendim bakalım göreceğiz demek zamanı gelmemiş.
umarım sizler için hersey yolunda gider benimkide bişekilde olur heralde ocak subat gibi yeniden denerim belki ama hayat ne gösteriri bilinmez acıkcası kendiliğinden olur umudum pek kalmadı artık benim 3 dneme bir negatif 2 kimyasal sebeb yok..yani tüple bile tutmuo kendiliğinden tutcagını sanmıyorum ki bilinen tek problem heray düzenli yumurtlamıyorum yani kendiliğmden ilaç takviyesiz pek yumurtlamıyorum ..oyuzden bidaha denersek ve tutarsa olur heralde herseyde hayır vardır.
aysegulu ve aysen sizin güzel haberlerinizi alıcam inşallah,Tugok'cum seninde inşallah kalp atıişlarini bekliyoruz hayırlısıyla kucağina alişinida .
çok gelemeyebilirim ama arasıra bakmaya çalişicam ..sevgiyle
cok uzuldum ama sakın pes etme nolur sebepsiz olanlarda kendılıgınden olma sansı da var allah can verıcektır elbet bır gn olucak ınanaıyorum buna demesı bıze kolay bılıyorum ınsallah sabrını da verır rabbım ve yenıden ayaga kalkarsın canım....
canım normal test tarıhım 22 ekım 5.gun emrıyosu .eger 3 gunu transferım olmus olsaydı bugun 10.gunum olacaktı.ozyuzden kanda hcg testı yaptırdım sonuç 0.1 yanı negatıf.olsa bugun 5 veya 10 gıbı bır rakamların çıkması lazımdı ama yok gene oolmadı
erken yaptırmıssın testı gununde tekrarla canım ınsallah vardır...