• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Nerdeain tatlım saat kaç oldu sevincinden bizi unuttun heralde inşallah güzel haberlerle gelirisin....

canım normal test tarıhım 22 ekım 5.gun emrıyosu .eger 3 gunu transferım olmus olsaydı bugun 10.gunum olacaktı.ozyuzden kanda hcg testı yaptırdım sonuç 0.1 yanı negatıf.olsa bugun 5 veya 10 gıbı bır rakamların çıkması lazımdı ama yok gene oolmadı

Kızlar normalde bu gün adet günüm.... Ve karnım aynı adet olacakmışım gibi gergin ve şiş bende normaldede adet olacağımda ağrı olmaz gerilir ve şişkinlik olur korkuyorum.......

canım normal test tarıhım 22 ekım 5.gun emrıyosu .eger 3 gunu transferım olmus olsaydı bugun 10.gunum olacaktı.ozyuzden kanda hcg testı yaptırdım sonuç 0.1 yanı negatıf.olsa bugun 5 veya 10 gıbı bır rakamların çıkması lazımdı ama yok gene oolmadı

dur hemen umutsuz olma neden erkenden gittin teste gününde tekrarla sakin ol bakalım inş. Olmuştur....daha sonra çıkabiliyormuş değerin......

çooooooook teşekkür ederim safakcımm..evet 2 transferim oldu 1 tanesi 1.kalite 2.cisi 2.kalite 5.gün blastokist transferi.kaliteli ve başarılı bir doktorum var transfer günü çabuk tutunsunlar işi riske atmayalım diye doktorumla embriyologum her 2 embriyonun kabuğunu önce incelttiler sonra kırdılar sanırım bunun çok büyük etkisi oldu şöyleki bazen rahime transfer edildiğinde kabuk ok kalın olduğu için içerden sıyrılamıyor kanama başlıyormuş doktorum tek tek anlattı durumu ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.safak birde gerçekten embriyolog doktor ve kaliteli laboratuar çok önemli

nerde yaptırdın tedavini bi de ilk denemen miydi. Ben hâla anlayamadım bu yönetmelik işini. kimi diyor ilk denemem iki transfer kimi diyor 1 den fazla olmuyor ilkinde. Yönetmeliği okudum gayet net ama yaşlar mı farklı ondan mı farkediyor onu da anlamıyorum. Benim geriye kalan 5 tane embriyo vardı 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Eğer ikincisi de olsaydı doktorum herhalde öbürlerinden de transfer ederdi dimi.

dur hemen umutsuz olma neden erkenden gittin teste gününde tekrarla sakin ol bakalım inş. Olmuştur....daha sonra çıkabiliyormuş değerin......

ama şimdiye yerleşmiş olması lazım bhcg salgısı en azında 1 .veya 3 ,5 gıbı rakamlar olurdu ama oda yok demekkı yerleşemedı butun o rahımde hıssettıklerım demekkı ılaçlardanmış

Kızlar normalde bu gün adet günüm.... Ve karnım aynı adet olacakmışım gibi gergin ve şiş bende normaldede adet olacağımda ağrı olmaz gerilir ve şişkinlik olur korkuyorum.......
Canım sakin ol benim adet günümde de adet olacakmışım gibi belirtiler vardı birebir aynıydı ha oldu ha olacak diyordum ama olmadı başka şeyler düşün olumlu kötü birşey getirme aklına olur mu.

canım erken yaptırmışsın sanki sen yine de ne olur ne olmaz tekrarla kan testini..

benimde şişkinlik oluyor takma onu kafana senin testin yarındı dimi?

Canım sen yine test gününü bekle bhcg kanda yükselmediyse çıkmaz erkenden test gününde belli olur netlik kazanır hemen umutsuzluğa kapılma lütfen.

nerde yaptırdın tedavini bi de ilk denemen miydi. Ben hâla anlayamadım bu yönetmelik işini. kimi diyor ilk denemem iki transfer kimi diyor 1 den fazla olmuyor ilkinde. Yönetmeliği okudum gayet net ama yaşlar mı farklı ondan mı farkediyor onu da anlamıyorum. Benim geriye kalan 5 tane embriyo vardı 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Eğer ikincisi de olsaydı doktorum herhalde öbürlerinden de transfer ederdi dimi.

yaşım 28 evet ilk denememdi acıbadem maslak prof.dr bülent tıraş doktorum harika bir hekim.valla bu işi bende anlayamadım 35 yaş altı tek embriyo yasasına pek uyulmuyor benim beşinci güne 2 tane kalınca doktorum sordu 2 transfer yapalımmı diye eşim çoook istedi bizde 2 sini birden transfer ettirdik hem şansımız yükselir dedik 2 çocuk eğer rabbim izin verirde olursa gebelik sayfasını 2 çocukla kapatırız diye karar aldık çok şükür inşallah bir aksilik çıkmazda hayırlısıyla kucağımıza alırız.muhtemelen senin 1 tane kalmış o yüzden yoksa 2 tane 5.güne gelen embriyoları mutlaka değerlendiriyorlar herikisinide . inşallah hamilelik haberlerini alırız cumartesi test günün sanırım inşallahhhhh kocaman bir pozitif alırsın inşallahhhhh

canım erken yaptırmışsın sanki sen yine de ne olur ne olmaz tekrarla kan testini..

benimde şişkinlik oluyor takma onu kafana senin testin yarındı dimi?

cumartesi canım.......bideidrar testine taktım her sabah yapıyorum dün hiç bişey çıkmadı bu gün yine 2 saat sonra 2. silik çizgi çıktı ya testler bozuk yada ben.....

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım

Canım sakin ol benim adet günümde de adet olacakmışım gibi belirtiler vardı birebir aynıydı ha oldu ha olacak diyordum ama olmadı başka şeyler düşün olumlu kötü birşey getirme aklına olur mu.

arkadaşlara katılıyorum gerçekten çooooook erken yaptırmışsın testi doktorlar senin şuan ki psikolojiyi yaşamamamız için 12.gün diye ısrar ediyorlar belki bugün tutunacak belki dün tutundu sen bol bol dinlen negatif düşünme

arkadaşlara katılıyorum gerçekten çooooook erken yaptırmışsın testi doktorlar senin şuan ki psikolojiyi yaşamamamız için 12.gün diye ısrar ediyorlar belki bugün tutunacak belki dün tutundu sen bol bol dinlen negatif düşünme

tatlım yanlış anlaşıldım... ben evde idrar testi yaptım kan testim cumartesi..

Kızlar ben geldim... Bu arda en son sonucum 137 imiş. Ben yanlış anlamışım ve bugün 131 e düşmüş.. Tedaviyi bırakıyoruz...

hayırlı olsun.inşallah kucağına alman da nasip olur.darısı başımıza.bize de dua et.

tesekkur ederım canım dua etmez olurm uyum hıc hıc aklımdan cıkmıyor bu yolda ugras veren arkadaslarım burdakıler tedavıde tanıstıgım bayanlar cunku bızı ancak bız alıyoruz baskaları tup mu yapıyoruz ne yapıyoruz bılmıyor umursamıyorlar bıle ama bu rabbımın mucızesı cok uzun yollardan gelen arkadaslar var ınsallah er ya da gec burdakı herkes bebegını kucagına alıcak ınsallah ben de sonunu gorurum saglıcakla alırım kucagıma...

yatıyorum ama çok şükür şimdilik iyiyim.. inşallah ptesiye kadar toparlarım...

canım çok ama çok sevindim... allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah...QUOTE]

canım cok tesekkur edıyorum sen de dınlen yat tabı ben de ıse gelıyorum sımdılık ıyıyım yarınkı degere gore de kesınlesecek zaten bayramda da dınlen cok yorulma sakın zor bulduk ugrastık cok kıymetlı onlar bızım ıcın....

hayaaaaaal gel öpecem seniiiiii. :))))))) harikasın muhteşemsin müthişsiiiiiin umudumsuuuuun. çok mutluyum çok sevindim arkadaşııııııım.Sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyütün inşallaaaaaaah.

canım ınsallah sonunu da gorurum yarınkı testle de kesınlesecek ınsallah darısı sana ve burdakı dıger butun arkadaslara ınsallah hepımız er ya da gec bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alıcaz tum yuregımle ınanıyorum buna....bak bızde en son testte canlı ve hareketlı 24 bın sperm vardı totalde..skın umudunu kaybetme sadece 1 tane 1.kalıte embrıyom vardı transfer edıldı o da tuttu kalanlar orta kalıteydı 4 tane donduramadılar gelısmedı ama 1 tane olsun yeter allah can verdıkten sonra oluyormus...

kızlar tebrik ederimmmmmmm maşallahh rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah

cok saol canım tesekuur edıyorum darısı kalan herkese ınsallahhhh amııınn..

cyclotomic ve hayal tebrik ederim kızlar sizi allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

saol canım ınsallah hepımız saglıcakla kucagımıza aldıgımız gunlerı de goruruz...

benim dünkü testim 4 cıktı yani 11.99 dan 4 e düşmüş ilaçlari kestim,kabullendim bakalım göreceğiz demek zamanı gelmemiş.
umarım sizler için hersey yolunda gider benimkide bişekilde olur heralde ocak subat gibi yeniden denerim belki ama hayat ne gösteriri bilinmez acıkcası kendiliğinden olur umudum pek kalmadı artık benim 3 dneme bir negatif 2 kimyasal sebeb yok..yani tüple bile tutmuo kendiliğinden tutcagını sanmıyorum ki bilinen tek problem heray düzenli yumurtlamıyorum yani kendiliğmden ilaç takviyesiz pek yumurtlamıyorum ..oyuzden bidaha denersek ve tutarsa olur heralde herseyde hayır vardır.
aysegulu ve aysen sizin güzel haberlerinizi alıcam inşallah,Tugok'cum seninde inşallah kalp atıişlarini bekliyoruz hayırlısıyla kucağina alişinida .
çok gelemeyebilirim ama arasıra bakmaya çalişicam ..sevgiyle

cok uzuldum ama sakın pes etme nolur sebepsiz olanlarda kendılıgınden olma sansı da var allah can verıcektır elbet bır gn olucak ınanaıyorum buna demesı bıze kolay bılıyorum ınsallah sabrını da verır rabbım ve yenıden ayaga kalkarsın canım....

erken yaptırmıssın testı gununde tekrarla canım ınsallah vardır...

Back
X