• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...
Çok şükür.Gözün aydın. İnşallah bundan sonraki değerlerinde hep güzel çıkar. Bende senin gibi bağıra çağıra ağlamıştım. Hayatımda ki en güzel ağlamaydı.Ağlamanında güzeli olur mu demeyin Rabbim herkese yaşatsın herkes görsün inşallah
benim dünkü testim 4 cıktı yani 11.99 dan 4 e düşmüş ilaçlari kestim,kabullendim bakalım göreceğiz demek zamanı gelmemiş.
umarım sizler için hersey yolunda gider benimkide bişekilde olur heralde ocak subat gibi yeniden denerim belki ama hayat ne gösteriri bilinmez acıkcası kendiliğinden olur umudum pek kalmadı artık benim 3 dneme bir negatif 2 kimyasal sebeb yok..yani tüple bile tutmuo kendiliğinden tutcagını sanmıyorum ki bilinen tek problem heray düzenli yumurtlamıyorum yani kendiliğmden ilaç takviyesiz pek yumurtlamıyorum ..oyuzden bidaha denersek ve tutarsa olur heralde herseyde hayır vardır.
aysegulu ve aysen sizin güzel haberlerinizi alıcam inşallah,Tugok'cum seninde inşallah kalp atıişlarini bekliyoruz hayırlısıyla kucağina alişinida .
çok gelemeyebilirim ama arasıra bakmaya çalişicam ..sevgiyle
Elden üzülme demekten başka bişey gelmiyor malesef. Ama içini dök güçlü olacam diye içine atma.Dök içini iyice ağla sızla sonra kalk ayağa.Asla umudunu yitirme Rabbim in vardır bi hesabı. Gönlündekinin en kısa zamanda gerçek olması dileğiyle
canım normal test tarıhım 22 ekım 5.gun emrıyosu .eger 3 gunu transferım olmus olsaydı bugun 10.gunum olacaktı.ozyuzden kanda hcg testı yaptırdım sonuç 0.1 yanı negatıf.olsa bugun 5 veya 10 gıbı bır rakamların çıkması lazımdı ama yok gene oolmadı
Sonuç için erken sanki. Dr. la görüştün mü kesin olmaz mı dedi ki? Bence normal test gününüde bekle geç yerleşmede olabilir
Kızlar ben geldim... Bu arda en son sonucum 137 imiş. Ben yanlış anlamışım ve bugün 131 e düşmüş.. Tedaviyi bırakıyoruz...
Canım benim inan çok üzgünüm. Ama çok fazla bi düşüş yok ki. Kesin bırakman mı gerekiyormuş ki? Ne diyim bilemedim ki? Allah sabrını artırsın gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah

canım doğru bende onu duydum muayene sırasında hangi doktor müsaitse o geliyormuş ama canım bize iyi doktorlar lazım açıkcası ben nur hanımla tlf la görüştüm ve aklıma takılan soruları mail atıyorum her zaman cevap veriyor bana gayet ilgili davranıyor açıkcası bu çok hoşuma gitti beni görmeden böyle güven duyması benimde ona güven duymamı sağladı

tedavi de hepsi ilgili canım önemli olan allah korusun negatif sonuçtan sonra ki tavrı....anlatabildimmi...

cumartesi canım.......bideidrar testine taktım her sabah yapıyorum dün hiç bişey çıkmadı bu gün yine 2 saat sonra 2. silik çizgi çıktı ya testler bozuk yada ben.....

şu çubukları bırak bi elinden valla sinir ettin benii...ctesi ye daha çok var az sabret nolur ben bile yapmadım daha çubuk.. :)

Kızlar ben geldim... Bu arda en son sonucum 137 imiş. Ben yanlış anlamışım ve bugün 131 e düşmüş.. Tedaviyi bırakıyoruz...

off ayşen ne desem bilemedim... canım bir kere oldu yine olacak.. sakın üzülmeee...

şu çubukları bırak bi elinden valla sinir ettin benii...ctesi ye daha çok var az sabret nolur ben bile yapmadım daha çubuk.. :)

off ayşen ne desem bilemedim... canım bir kere oldu yine olacak.. sakın üzülmeee...

:)))))))) şu cümlen kahkahayla güldürdü beni allahımda seni güldürsün canım..... ah bi durabilsem 10 gündür yerimden kaldırmıyorlar aman dur yavaş kalk yavaş otur bende ne yapacağımı şaşırdım bende diyorum idrarda çıkmaz diye dilim söylüyor elim durmuyor :)))))

Aysencim Allah sabır versin canım. Biraz daha beklemen gerekiyormuş demek ki. Sabrediyoruz zaten elimizden başka ne geliyor ki?

:)))))))) şu cümlen kahkahayla güldürdü beni allahımda seni güldürsün canım..... ah bi durabilsem 10 gündür yerimden kaldırmıyorlar aman dur yavaş kalk yavaş otur bende ne yapacağımı şaşırdım bende diyorum idrarda çıkmaz diye dilim söylüyor elim durmuyor :)))))

bak benim kalbime hep iyi şeyler doğuyor senin için göreceksin güzel haberlerini alıcaz... sabırlı ol üzme bebişini beklemeye çalış hayatımm..

yaşım 28 evet ilk denememdi acıbadem maslak prof.dr bülent tıraş doktorum harika bir hekim.valla bu işi bende anlayamadım 35 yaş altı tek embriyo yasasına pek uyulmuyor benim beşinci güne 2 tane kalınca doktorum sordu 2 transfer yapalımmı diye eşim çoook istedi bizde 2 sini birden transfer ettirdik hem şansımız yükselir dedik 2 çocuk eğer rabbim izin verirde olursa gebelik sayfasını 2 çocukla kapatırız diye karar aldık çok şükür inşallah bir aksilik çıkmazda hayırlısıyla kucağımıza alırız.muhtemelen senin 1 tane kalmış o yüzden yoksa 2 tane 5.güne gelen embriyoları mutlaka değerlendiriyorlar herikisinide . inşallah hamilelik haberlerini alırız cumartesi test günün sanırım inşallahhhhh kocaman bir pozitif alırsın inşallahhhhh

Amin. he öyle kafaya göre madem yapılıyor bilseydim valla söylerdim doktora yaa :((( beşinci güne gelen vardı hatta donduralım mı diye düşündük embriyolog önermedi. transfer ettiğim çok kaliteli güzel dedi ama öbürleri de güzel demişti.:((( tüh tüh gitti bebişlerim.

Canım benim hissettiklerini biliyorum Allahım sabır versin çabuk toparlan ve inşallah bbeğine en yakın zamanda kavuş. Bu uğurda pes etmek yok burda hpinizin hamilelik haberini görmek bilmek istiyorumben Allahın izniyle...

merhaba arkadaşlar hamile kalan arkadaşlar adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin negatif olan arkadaşlara tavsiyem kafalarını dağıtacak yeni uğraşlar edinsinler kafaya taktıkça olmuyor rahat olmakta fayda var ben de bu arada spora başladım diyete devam aldığım kiloları vereyim bari:))

Ayşencim senin adına çook üzüldüm bu durum daha da zor ama elden birşey gelmiyor Allah sabır versin ve en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşaallah...

cok emeğin var ama unutma herseyde hayır var ,anomali olsaydı sonradan daha mı iyiydi demek ki dogru zaman daha gelmemiş.
senin kacıncı denemendi? bak benim 3.denem 1 i dondurulmustu ,ve sonuc elde var sıfır .daha neler neler yaşayanlar var burda ama hersey geciyor .
umud geri geliyor ve bigün yüzü gülüyor sabredenlerin .inşallah bizimde güler canım

selam kızlar nasılsınız ayşen canım çok üzüldüm ama elden ne gelir ki takdir Allah'ın bizim teslim olmaktan başka çaremiz yok umutlu sen neden erken yaptın ki bence gününde tekrarla

2 defa tedavi gördüm bir kere dondurulmuş olmak üzere 3 kez denedim bir negatif 2 kimyasal yaşadım.var mı boyl eolupta sonra yüzü gülen.

deseha nasılsın ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN dün testimizi yaptırdık sonuç 601.RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR. onu verene kurban olurum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin . isteyen herkeze ALLAHIM nasip etsin yarın tekrar gidicez ilaç düzenlemesi yapılacak ikiz olma ihtimali varmış .desehacım kendine dikkat et bende şimdi süt ısıttım balla karıştırdım yanında ceviz yumurta peynir kahvaltımı yapıyorum hepinizi opüyorum kızlar dualarım sizlerle. ALLAHIM çok mutluyummmmmmmmm :D

canımmmm dünden beri heycanla seni bekliyorum, çoookkkkk sevindim allah tamamına erdirsin canım benim. değerin çok güzel çıkmış bayaaaa yüksek ben test günümden iki gün önce yaptırmıştım 300 e yakındı yani test günü benim de 600 gibi bi değer çıkacaktı o yüzden şimdiden söylüyorum allahın izniyle ikizzzzzzzz:)))))))) en az kendim kadar sevindim canım şimdi sıra kesede, kalp atışında offff offf asıl heycan şimdi başlıyor. bana geçmek bilmiyor zaman gelemedi bi pazartesi göreyim bebeklerimi benimleler mi değilller mi bu aralar çok stresliyim. dün gecede rüyamda bebeklerimi tuvalete düşürdüğümü gördüm bayaa elleri kolları parmakları vardı, ağlayarak uyandım:(( artık bilinçaltımda neler varsa.. bu arada tsh yüksek çıktı benim 7 gibi değer olmuş cumartesi endokrin uzmamnına gidicem sanırım doz artıcak.. gelişmeleri merakla bekliyorum canım.
darısı tüm bekleyen arkadaşların başına...

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ... Evet ağladım... Ama hazırlıklıydım.. Vücudumun tepkilerinden anlamıştım.. şimdi değerim sıfırlanana kadar yine takip sonrasında artık biraz spor vs.. Biraz vücudumu toparlayayım.. Tekrar başlıycam inşallah... Ama bu gün üzüntümün asıl sebebi kocamı masaya kapanmış hıçkırarak ağlarken görmek oldu... çok acıydı.... Allahım kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın inşallah.. Vardır rabbimin bir bildiği....

yeminle okadar çok üzüldümki anlatmam bile imkansız allahım tez zamanda çift çift versin inşallah.. allahım evlat isteyen kucakları boş bırakmasın inşallah ayşen evet erkekler için çok daha zor ... biz burda dertleşiyoruz ya onlar ... allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın sizlerede bizlerede ..allaha emanet olun arkadaşlarım

Back
X