• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

2 defa tedavi gördüm bir kere dondurulmuş olmak üzere 3 kez denedim bir negatif 2 kimyasal yaşadım.var mı boyl eolupta sonra yüzü gülen.

var arkadaşım bende 4 kez negatif gördüm
ama bizden daha kötü durumda olanlarıda gördükce teselli veriyorum kendime

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ... Evet ağladım... Ama hazırlıklıydım.. Vücudumun tepkilerinden anlamıştım.. şimdi değerim sıfırlanana kadar yine takip sonrasında artık biraz spor vs.. Biraz vücudumu toparlayayım.. Tekrar başlıycam inşallah... Ama bu gün üzüntümün asıl sebebi kocamı masaya kapanmış hıçkırarak ağlarken görmek oldu... çok acıydı.... Allahım kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın inşallah.. Vardır rabbimin bir bildiği....

cnm çok geçmiş olsun. keşke farklı bir sonuç olsaydı. diyecek bir şey yok sanırım. inşallah bir sonraki sefere yüzün gülecek.

canımmmm dünden beri heycanla seni bekliyorum, çoookkkkk sevindim allah tamamına erdirsin canım benim. değerin çok güzel çıkmış bayaaaa yüksek ben test günümden iki gün önce yaptırmıştım 300 e yakındı yani test günü benim de 600 gibi bi değer çıkacaktı o yüzden şimdiden söylüyorum allahın izniyle ikizzzzzzzz:)))))))) en az kendim kadar sevindim canım şimdi sıra kesede, kalp atışında offff offf asıl heycan şimdi başlıyor. bana geçmek bilmiyor zaman gelemedi bi pazartesi göreyim bebeklerimi benimleler mi değilller mi bu aralar çok stresliyim. dün gecede rüyamda bebeklerimi tuvalete düşürdüğümü gördüm bayaa elleri kolları parmakları vardı, ağlayarak uyandım:(( artık bilinçaltımda neler varsa.. bu arada tsh yüksek çıktı benim 7 gibi değer olmuş cumartesi endokrin uzmamnına gidicem sanırım doz artıcak.. gelişmeleri merakla bekliyorum canım.
darısı tüm bekleyen arkadaşların başına...

çok sevindim sizin için bebekleriniz size sımsıkı tutunsun inşaallah allah bu duyguyu bizim gibilerine tattırsın kaçıncı denemenizdi:emir_bebek:

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ... Evet ağladım... Ama hazırlıklıydım.. Vücudumun tepkilerinden anlamıştım.. şimdi değerim sıfırlanana kadar yine takip sonrasında artık biraz spor vs.. Biraz vücudumu toparlayayım.. Tekrar başlıycam inşallah... Ama bu gün üzüntümün asıl sebebi kocamı masaya kapanmış hıçkırarak ağlarken görmek oldu... çok acıydı.... Allahım kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın inşallah.. Vardır rabbimin bir bildiği....

Evet haklısın çok üzücü bir durum eşini öyle görmen.erkekler çok belli etmezler üzüntülerini. Yazını okuyunca ben bile ağladım. Ben de cumartesiyi bekliyorum test günü için. Ama hiç umudunu kaybetme hani derler ya gökyüzünün en karanlık olduğu zaman aydınlığa en yakın noktadır. Allahım hepimize sabırlar versin.

Kızlar ben geldim... Bu arda en son sonucum 137 imiş. Ben yanlış anlamışım ve bugün 131 e düşmüş.. Tedaviyi bırakıyoruz...

Canım çok çok üzüldüm. Gözlerim doldu.. :5:Hayalkırıklığı ne demek çok iyi bilirim. Allah'ım sana sabır ve toparlanma gücü versin inşallah...Rabbimin elbet bir bildiği var. Bu son üzüntün olsun ve bebeğin çok bekletmeden sana gelsin.. :16: Bunun için can-ı gönülden dua ediyorummm arkadaşım.. :16:

canım tüp bebek yapacagımı hic ama hiç dusunmezdim o son noktaydı ,yaptım.2.kez yapacagımı hic dusunmezdim ,yaptım.ilk tedavide bi kız vardı 3.kez deniodu nasıl yani dedim ne zor gelmişti...ben hiç yapamam gibi geliodu umut kapısı 3.kez busefer daha büyük şevkle denedim .hiçbizaman bukaddar incinip kırılıp yine ayağa kalkabileceğimi bilmezdim ama kalkıyoruz Allah'a şükür.bu işe başlarkenki insandan baya farklıyım suan ,değiştim ,sabretmeyi ögrendim,toparlanmayı deneyimledim kan kusup şarap içtim demey,i ögrendim.filmin içinde hissettmeyii herşeyin benim dısımda oldugunu hissetmeyi deneyimledim.kah güldüm kah ağladim .şimdi bi sonrası okadar gözümde büyüyorki ama eminim ona da güzümü topluycam cünkü yalnız değilim eşim var ve ben onu cocuksuz bırakmak istemiyorum.onu elleri ayakları olan bi bebişimiz olsa hayırlısıyla hersey okadar daha kolay gelecek ve hersey unutulacak ki

kıssadan hisse seni anliyorum .

Evet cnm var 3. Kez negatifi gören ben varım...

sizin sorun neydi canım yaşin kactı benim yaş 32,33 olcam yakında .eşmde sorun yok.bende pko ( ama tam diil ),bide tek tüp tıkalı

var arkadaşım bende 4 kez negatif gördüm
ama bizden daha kötü durumda olanlarıda gördükce teselli veriyorum kendime

dogru diyorsun beterin beteri var hem 5. denemede mutlu sona erenler var ama...sizin sorun neydi canım yaşin kactı

slm sakin üzüme seni cokk iyi anliyoruzz allah sabir versin toparlanip yine baslarisiniz yeni umutla bende ikidafa nagatif aldim istedigim zaman bile baslayamiyorum troid ne zman dengede gelirse o zaman yapiyolar beterin beteri var ya hic umudu olmayan insanlarir düsünü lütfen üzülme rabbim insallah bizimde yüzümüzü güldürürrr

Son düzenleme:
canım tüp bebek yapacagımı hic ama hiç dusunmezdim o son noktaydı ,yaptım.2.kez yapacagımı hic dusunmezdim ,yaptım.ilk tedavide bi kız vardı 3.kez deniodu nasıl yani dedim ne zor gelmişti...ben hiç yapamam gibi geliodu umut kapısı 3.kez busefer daha büyük şevkle denedim .hiçbizaman bukaddar incinip kırılıp yine ayağa kalkabileceğimi bilmezdim ama kalkıyoruz Allah'a şükür.bu işe başlarkenki insandan baya farklıyım suan ,değiştim ,sabretmeyi ögrendim,toparlanmayı deneyimledim kan kusup şarap içtim demey,i ögrendim.filmin içinde hissettmeyii herşeyin benim dısımda oldugunu hissetmeyi deneyimledim.kah güldüm kah ağladim .şimdi bi sonrası okadar gözümde büyüyorki ama eminim ona da güzümü topluycam cünkü yalnız değilim eşim var ve ben onu cocuksuz bırakmak istemiyorum.onu elleri ayakları olan bi bebişimiz olsa hayırlısıyla hersey okadar daha kolay gelecek ve hersey unutulacak ki

kıssadan hisse seni anliyorum .

sizin sorun neydi canım yaşin kactı benim yaş 32,33 olcam yakında .eşmde sorun yok.bende pko ( ama tam diil ),bide tek tüp tıkalı

dogru diyorsun beterin beteri var hem 5. denemede mutlu sona erenler var ama...sizin sorun neydi canım yaşin kactı

bizm sorun sperm sayı ve hareket azlığı canım yaşım 28 ve eşimde xyy kromozom bozukluğu var oyüzden sade tüp bebekte çözümdeğil pgt gerekli allah yardımcımız olsun:49:

Evet zaten tedavilerimin arasina 1sene izin veriyorum.ama o bir sene kafam rahat dolasamiyorum.hep bekliyorum.nezaman diye.herhalde olana kadarda icimiz rahatlamaz.yinede bu gunumuze şukur.yapcak bisey yok.rabbim seninde yardimcin olsun.bide sorun esimde degil bende. Yumurtalarim az.buyuzden sansimda az oluyo.haliyle kaliteli embriyo olmuyo.senin olmama sebebin neydi canm.ama insallah er yada gec olur.

Amin canim, bizim ikimizdede var. ama bendede var yumurta rezervi azligi, ayricak tek tüp ve yumurtalikim var, digeri alindi:(

kızlar size bişey danışacam.... ateş ölçme konusunda bilgisi olan varmı ... ben sabahtan bu tarafa saat başı ölçüyorum 37. bana yüksek gibi geldi dr. aradım hastamısın grip öksürük varmı diye sordu bende hayır dedim... oda parol iç düşür o ateşi dedi ......

kızlar ya bişey sorcam benim transferimin 5 günü artık banyo yapıyımmı nedersiniz? 7 günbekle diyende var 3gün sonra işine gücüne dönende var.valla ben yatış devam kaynana bakıyo pek rahatım

kızlar ya bişey sorcam benim transferimin 5 günü artık banyo yapıyımmı nedersiniz? 7 günbekle diyende var 3gün sonra işine gücüne dönende var.valla ben yatış devam kaynana bakıyo pek rahatım
ayakta duş al hayatım ben 3 gün aldım.. zaten doktorlarda yapabileceğini söylüyor yalnız ılık suyla sıcak suyla duş alma sakın..

canım hiçbişey söylemeyeceğim biliyorum işe yaramayacak... biz seninle çok destek olduk birbirimize... rabbim sabır versin...

Ahh cnm ne desek boş biliyorumm..hiç bir cümle üzüntünü azaltamayacak ..sadece eşin ve sen birbirinize destek olup iyi gelebilirsiniz..Allah sabır versin ve tez zamanda umudunu yeniden kazanman dileğiyle cnmm ...Ama unutmadan ne diyoruz o bebek o göbüşe gireceeeeekkkkk o kadaaarrr :))

Back
X