• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canlar bilenler yardımcı olabiler mi?? Şimdi ben regliyim yarın 3.günüm ve adetin 3.günü gel dediler. yarın sadece kan mı vereceğim yoksa alttan vajinal muayenede olacak mı yinee..adetin 21. günü vajinal muayenem olmuştu ama bi daha yapacaklar mı ?? bana verdikleri kağıtta adetin 2. ya da 3. günü FSH,LH,E2,APTT , P.ZAMANI yazıyor.. yani benm anladığım bunlar için sadece kan alınacak öyle mii..ay cok soru sordum kalibaa :))

Canlar bilenler yardımcı olabiler mi?? Şimdi ben regliyim yarın 3.günüm ve adetin 3.günü gel dediler. yarın sadece kan mı vereceğim yoksa alttan vajinal muayenede olacak mı yinee..adetin 21. günü vajinal muayenem olmuştu ama bi daha yapacaklar mı ?? bana verdikleri kağıtta adetin 2. ya da 3. günü FSH,LH,E2,APTT , P.ZAMANI yazıyor.. yani benm anladığım bunlar için sadece kan alınacak öyle mii..ay cok soru sordum kalibaa :))

her merkezin tedavi şekli farklı aslında ama bence vajına muayenesi yapar.. adetli iken oluşmamış folüküllere bakıyor ve ölçüm yapıyor yani bende öyle oldu ayrıca o tahlilleri zaten istiyor v e gün aşırı çağırıyor yarından sonra opu gününe kadar gün aşırı gittim ben......

cook tesekkür ederim allah razi olsun birazda olsa icim rahatladi insallah yarin klinik sorun cikarmaz iki bucukluk dozu 1,günde bitirdimm offff sansizlikla basladimm bu 3,denem insalahhh hayirlisi olur anne olmak istegen herkese nasip etsinn AMINNNN

cnm dert etme bişiy olmazz.. zaten onlar 75 ile 450 aradı benim kuzen bir kullanmaya 450 sii kullanıyordu.. bünye ve yumurtaya bağlı doz ayarlıyorlar zaten bende 225 kullandım bi kaç gün sora kontrolde doz yüksek geldi.150 ye düşürdüler. söyle yarın bi kontrol eder sana bi doz ayarı verirler basit bişiy bu

her merkezin tedavi şekli farklı aslında ama bence vajına muayenesi yapar.. adetli iken oluşmamış folüküllere bakıyor ve ölçüm yapıyor yani bende öyle oldu ayrıca o tahlilleri zaten istiyor v e gün aşırı çağırıyor yarından sonra opu gününe kadar gün aşırı gittim ben......

cnm teşekkürler ...

beni de alttan muayene ettiler . bende adetin üçüncü günü gittim ve her gittiğimde kan aldılar.bence bakarlar folikül sayına göre doz belirliyorlar çünkü

beni de alttan muayene ettiler . bende adetin üçüncü günü gittim ve her gittiğimde kan aldılar.bence bakarlar folikül sayına göre doz belirliyorlar çünkü

aysencim saol cnmm..aman buda işin en kötü kısmı regliyken muayene..çok utanıcam yaa ilk olucak :((

naber canım nasıl gidiyor ???

iyi allaha hamdolsun bir daha jel kanlı gelmedi şimdilik rapor aldım bugün yarın evde yatıyorum.. yarın sabah hastaneye gidip kan vereceğim. değerim katlandı mı diye bakacaklar.. her seferinde bir endişe hali hamile kalıncada bitmiyormuş.. ama hep şükrediyorum.. allah sizlere de nasip etsin..

benim de sabahtan beri başım ağrıyor ve şu anda yüzüm yanıyor ayaklarım donuyor. bir acayip durumdayım ve ağrılarım var. sanki adet olacakmışım gibi. cumartesiye kadar umutlanmak bile fazla galiba bana :(((

hepsi hamilelik belirtisi de olabilir ayrıca başağrısı muhtemelen sıkıntıdandır. kendini bu kadar dinleme hayatım..

arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı??? bugün artık daha fazla tedirgin olmaya başladım. çok şiddetli karın ağrıları yaşıyorum. hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce başladı her gece 2-3 kez uyanıp lavobaya gidiyorum tuvalete gidince ağrılarım geçiyo ama o kadar şiddetli oluyor ki ağrıdan terliyorum ve ağlıyorum. bu 20 gündür devam ediyo bazen çok şiddetli bazen normal olarak. ama 3 gündür artık gündüzleri de bu ağrı girmeye başladı 2-3 kez gündüz 2*3 kez de gece dayanılmaz ağrılar çekiyorum 10-15 dk sürelerle. daha önceki hamileliğimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o zamanda aynı bu şekilde ağrı oluyodu doktoruma söylüyodum progestan iğne yapabilir normal diyodu ama bana bu ağrılar hiç normal gelmiyo. aynı şeyleri yaşayan ya a bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok endişeliyim. 2. bir kayıp yaşamak istemiyorum:(((

benim transferden beri sağ kasığımda ağrı var sonuçtan 1-2 gün önce artmaya başlamıştı şimdi de çok oluyor hele bir de birazcık yürüsem daha da artıyor.. sinir oluyorum aslında ama bebeğim yerleşiyor diye düşünüyorum kafama takmıyorum.. allah bebeklerimizi korusun rabbim hayırlısını versin..

ya ateşim yine 37. oldu bu nedemek düşmüyor .......

37 çok yksek değil benim doktorumun dediğine göre parasetemol tarzı ilaç içebiliyorsun ama bence ateş artar gibi olursa yani titreme falan yaparsa hemen gir dayanabildiğin kadar soğuk duş al bir dökün çık yeter.. inan bana çok işe yarıyor..

canım vajinal muayenede olursun ultrasonla + kan testi..

iyi allaha hamdolsun bir daha jel kanlı gelmedi şimdilik rapor aldım bugün yarın evde yatıyorum.. yarın sabah hastaneye gidip kan vereceğim. değerim katlandı mı diye bakacaklar.. her seferinde bir endişe hali hamile kalıncada bitmiyormuş.. ama hep şükrediyorum.. allah sizlere de nasip etsin....

canım vajinal muayenede olursun ultrasonla + kan testi..

amin cnm inş.. sennde değerin katlanır sağ salim bebişine kavuşursun...hayırlı haberler bekliyorumm inş..senden..

tşk.ettimm cnmm

Son düzenleme:
kızlar ben yatmaya gidiyorum... zor bi gün oldu bugün... Ayşegülcüm inşallah ateşin düşer korkma bişey olmazz inşallah....boyacı cnm yarın muayeneye git hayırlı haberlerle gel inşallah... hepinizi öpüyorum kızlar ... tatlı rüyalar....

kızlar ben yatmaya gidiyorum... zor bi gün oldu bugün... Ayşegülcüm inşallah ateşin düşer korkma bişey olmazz inşallah....boyacı cnm yarın muayeneye git hayırlı haberlerle gel inşallah... hepinizi öpüyorum kızlar ... tatlı rüyalar....

iyi geceler canım..

amin cnm inş..sanada ii geceler tatlı rüyalarr

arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı??? bugün artık daha fazla tedirgin olmaya başladım. çok şiddetli karın ağrıları yaşıyorum. hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce başladı her gece 2-3 kez uyanıp lavobaya gidiyorum tuvalete gidince ağrılarım geçiyo ama o kadar şiddetli oluyor ki ağrıdan terliyorum ve ağlıyorum. bu 20 gündür devam ediyo bazen çok şiddetli bazen normal olarak. ama 3 gündür artık gündüzleri de bu ağrı girmeye başladı 2-3 kez gündüz 2*3 kez de gece dayanılmaz ağrılar çekiyorum 10-15 dk sürelerle. daha önceki hamileliğimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o zamanda aynı bu şekilde ağrı oluyodu doktoruma söylüyodum progestan iğne yapabilir normal diyodu ama bana bu ağrılar hiç normal gelmiyo. aynı şeyleri yaşayan ya a bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok endişeliyim. 2. bir kayıp yaşamak istemiyorum:(((

slm canım senin yAŞADIĞIN ağrıların aynısını yaşıyorum sanki beni ağrılarımı anlattın bende endişeliyim ama doktoruma soramadın yurt dışında sen öğrenirsen yazarsan seviniirm inşallah sıkıntılı bir durum değildir hakkmzda hayırlısı

kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan

benim de sabahtan beri başım ağrıyor ve şu anda yüzüm yanıyor ayaklarım donuyor. bir acayip durumdayım ve ağrılarım var. sanki adet olacakmışım gibi. cumartesiye kadar umutlanmak bile fazla galiba bana :(((

Endise etme lutfen, benim de yuzum kipkirmiziydi hep ama vucut sicaklagim 36.5'du. Agrilar hala devam ediyor. Cok fazla ilac yuklendik o sebepten garip semptomlarin olmadi normal.
Umidini kaybetme.

kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan

Hayirli olsuuuun!:) sabah sabah guzel haber;)

slm canım senin yAŞADIĞIN ağrıların aynısını yaşıyorum sanki beni ağrılarımı anlattın bende endişeliyim ama doktoruma soramadın yurt dışında sen öğrenirsen yazarsan seviniirm inşallah sıkıntılı bir durum değildir hakkmzda hayırlısı

canım sen de progestan kullanıyor musun ben pro ve kan sulandırıcı kullanıyorum ve onların yaptığını düşünüyorum diğer hamileliğimde de aynı şeyler olmuştu hamilelikle başladı hamileliğim sonlanıncaya kadar da devam etti. o yüzden zaten bu korkular hayırlısıyla bi kalbini duysaydım bebişlerin rahatlıcam ama.. neyse ki pazartesiye az kaldı diyorum erken gitmek de istemiyorum çünkü bu seferde kalbini duyamam daha çok endişelenirim diye korkuyorum. allah bizlere sabır versin canım. ben pazartesi öğrendiğimde ve inş bebişlerin kalp atışını duyduğumda yazarım. inş duyarım da senin de içini ferahlatmış olurum... bol bol dinlen ayaklarını sıcak tut ve karın ağrılarında kendini zorlama ben öyle yapıyorum:((

Back
X