• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor hamilelik nasıl gidiyor

iyiyim canım sen nasılsın, sesim çıkamıyor ya :( artık sayfalarıda kaçırıyorum laptopumda sürekli açık forum okuyabildiklerimi okuyabiliyorum. hamilelik çok ağır geçiyor, Allah biliyor ya tedavi aşamasında ben bu kadar daralmamıştım. Sabredicez artık yapcak bişey yok.hiç gücüm keyfim yok ama bunada şükürler olsun. Rabbim bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti, inşalah sizede nasip eder. ataşehir memorial mi düşünüyorsun canım. hisar hastanesini araştırdınmı, ben dr umdan çok memnundum,birebir kendi ilgileniyor her defasında Birgül Gürbüz. hemde fiyat olarak uygun diğer merkezlere göre.

Kızmayın bana az önce yine idrarda yaptım yine negatif...sabahta yapacam yine çıkmazssa gitmeyecem merkeze.....

herkeste idrarda çıkmıyor, dr özellikle belirtiyor test tarihinden önce idrar testi yapmayın hayal kırıklığına uğramayın çıkmaz diyor,bence test tarihini bekle kan testi kesin sonuç,inş hayırlı haberler alırsın.

Kızmayın bana az önce yine idrarda yaptım yine negatif...sabahta yapacam yine çıkmazssa gitmeyecem merkeze.....

canım bak ben dün test yaptım 2.çizgi çok çok silik çıktı.yani çıkmaması normal.. kan testine gitmemek de ne demek.. sakın öyle birşey yapmaaaa....

iyiyim canım sen nasılsın, sesim çıkamıyor ya :( artık sayfalarıda kaçırıyorum laptopumda sürekli açık forum okuyabildiklerimi okuyabiliyorum. hamilelik çok ağır geçiyor, Allah biliyor ya tedavi aşamasında ben bu kadar daralmamıştım. Sabredicez artık yapcak bişey yok.hiç gücüm keyfim yok ama bunada şükürler olsun. Rabbim bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti, inşalah sizede nasip eder. ataşehir memorial mi düşünüyorsun canım. hisar hastanesini araştırdınmı, ben dr umdan çok memnundum,birebir kendi ilgileniyor her defasında Birgül Gürbüz. hemde fiyat olarak uygun diğer merkezlere göre.

ah canım benim Allah yardımcın olsun yok canım memorial şişliyi düşüyorum hisar hastanesini hiç bilmiyorum ama bi bakarım tavsiyelerin için sağol canım benim

tatlım benim değerlerim 13 civarıydı iki gündür de düşüşe geçmiştir. 120 lere felan gelmiştir. ben baktım bugün idrarda halaaa çoookk silik sen nasıl görecen kiii....daha günün dolmamışş...

gunelrdir merkeze gıtmeyı beklerken ... olmaz öyle sey arkadasım hem reglınde gectı artık.. herkesın ıdrarda cıkmıyor yıenmı o nova markası..
yarın hiç idrar testı yapmadan dırekt merkeze git .. at sı ıdrar cubukları...

ah canım benim Allah yardımcın olsun yok canım memorial şişliyi düşüyorum hisar hastanesini hiç bilmiyorum ama bi bakarım tavsiyelerin için sağol canım benim

Allah inşallah bu sefer yzünü güldürür canım, takipteyim ben inşallah mulu haberlerini alacağız burdan. merkezimin şu rahatlığı vardı birde tüp bebel bölümü hep bayandı personel, oyüzden çok rahat ettim, dr da baya bir tecrübeli doçent. çok tatlı ve ilgili. düşünenler bir araştırsın. fikirleri değişebilir )

yarın kacta gıdeceksın kan vermeye aksama dogrumu ? gündüzmü?
ben dun aksam verdım yıne aksammmı vermem gerek acaba

cnm hangi marka aldın...

sabah namazdan sonra nova ile yapmıştım yine ve 2 saat sonra silik bi çizgi çıktmıştı.. tabi bana güven vermedi 2 saat sonra çıktığı için... 1 saat önce sabırsızlandım leon diye bi markayla yatım çıkmadı ... normalde benim adet günümde dündü bu arada ama benim umutlarım bitti ayşen olsaydı çıkardı bak kaç tane arkadaş idrarda öğrendi(((((((((((

Son düzenleme:
sabah namazdan sonra nova ile yapmıştım yine ve 2 saat sonra silik bi çizgi çıktmıştı.. tabi bana güven vermedi 2 saat sonra çıktığı için... 1 saat önce sabırsızlandım leon diye bi markayla yatım çıkmadı ... normalde benim adet günümde dündü bu arada ama benim umutlarım bitti ayşen olsaydı çıkardı bak kaç tane arkadaş idrarda öğrendi(((((((((((

cnm novada çıktıysa korkma gör bak çıkacak.... hiç korkma.. ben bugün yaptım diyorum 130 da silik çıkıyo sen günün dolmadan bakıyon... yarın sabah kalk iki rekat şükür namazı kıl duanı et... git.. rabbim gönlünden geçeni hakkına hayırlı kılsın....aaminnn... yüzünü de düşürme korkmaaaa....

ben senın hamıle oldugunu düşünüyorum canım... reglının gecmesı.. ıkıncı silik çizgi ates ...o ikinci silik çizgi hiç olmayadabilirdi

ayşegül ateşin düştü mü nasıl oldun. var ya ikimiz ya hamileyiz ya da değiliz. aynı şeyleri yaşıyouz galiba[/QU

güldürdün beni şafak:) illaki ya hamileyiz yada değiliz başka bişey olmaz zaten:) aynı şeyler derken sendemi test yaptın... ateşim bazen 37. bazen 36.8 tatlım benim

Back
X