Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor hamilelik nasıl gidiyor
Kızmayın bana az önce yine idrarda yaptım yine negatif...sabahta yapacam yine çıkmazssa gitmeyecem merkeze.....
Kızmayın bana az önce yine idrarda yaptım yine negatif...sabahta yapacam yine çıkmazssa gitmeyecem merkeze.....
iyiyim canım sen nasılsın, sesim çıkamıyor yaartık sayfalarıda kaçırıyorum laptopumda sürekli açık forum okuyabildiklerimi okuyabiliyorum. hamilelik çok ağır geçiyor, Allah biliyor ya tedavi aşamasında ben bu kadar daralmamıştım. Sabredicez artık yapcak bişey yok.hiç gücüm keyfim yok ama bunada şükürler olsun. Rabbim bu güzel duyguları yaşamayı nasip etti, inşalah sizede nasip eder. ataşehir memorial mi düşünüyorsun canım. hisar hastanesini araştırdınmı, ben dr umdan çok memnundum,birebir kendi ilgileniyor her defasında Birgül Gürbüz. hemde fiyat olarak uygun diğer merkezlere göre.
gunelrdir merkeze gıtmeyı beklerken ... olmaz öyle sey arkadasım hem reglınde gectı artık.. herkesın ıdrarda cıkmıyor yıenmı o nova markası..Kızmayın bana az önce yine idrarda yaptım yine negatif...sabahta yapacam yine çıkmazssa gitmeyecem merkeze.....
ah canım benim Allah yardımcın olsun yok canım memorial şişliyi düşüyorum hisar hastanesini hiç bilmiyorum ama bi bakarım tavsiyelerin için sağol canım benim
canım senınkı neden düşüşe gectı?yanlış yazdım 130 civarı yazcaktım
cnm hangi marka aldın...
yarın kacta gıdeceksın kan vermeye aksama dogrumu ? gündüzmü?
ben dun aksam verdım yıne aksammmı vermem gerek acaba
sabah namazdan sonra nova ile yapmıştım yine ve 2 saat sonra silik bi çizgi çıktmıştı.. tabi bana güven vermedi 2 saat sonra çıktığı için... 1 saat önce sabırsızlandım leon diye bi markayla yatım çıkmadı ... normalde benim adet günümde dündü bu arada ama benim umutlarım bitti ayşen olsaydı çıkardı bak kaç tane arkadaş idrarda öğrendi(((((((((((
canım senınkı neden düşüşe gectı?
ben senın hamıle oldugunu düşünüyorum canım... reglının gecmesı.. ıkıncı silik çizgi ates ...o ikinci silik çizgi hiç olmayadabilirdisabah namazdan sonra nova ile yapmıştım yine ve 2 saat sonra silik bi çizgi çıktmıştı.. tabi bana güven vermedi 2 saat sonra çıktığı için... 1 saat önce sabırsızlandım leon diye bi markayla yatım çıkmadı ... normalde benim adet günümde dündü bu arada ama benim umutlarım bitti ayşen olsaydı çıkardı bak kaç tane arkadaş idrarda öğrendi(((((((((((
ayşegül ateşin düştü mü nasıl oldun. var ya ikimiz ya hamileyiz ya da değiliz. aynı şeyleri yaşıyouz galiba[/QU
güldürdün beni şafak:) illaki ya hamileyiz yada değiliz başka bişey olmaz zaten:) aynı şeyler derken sendemi test yaptın... ateşim bazen 37. bazen 36.8 tatlım benim
cnm sen yazdığım dönem okumadın galiba benim kanama oldu... yani bebeki düşürüyorum...