çok özürdilerim...
sorun değil tatlım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok özürdilerim...
cnm novada çıktıysa korkma gör bak çıkacak.... hiç korkma.. ben bugün yaptım diyorum 130 da silik çıkıyo sen günün dolmadan bakıyon... yarın sabah kalk iki rekat şükür namazı kıl duanı et... git.. rabbim gönlünden geçeni hakkına hayırlı kılsın....aaminnn... yüzünü de düşürme korkmaaaa....
nasıl moral veriyorsun ayşen hayranım senin gücüne motivasyonuna güzel arkadaşım benim... ama novadada 2 saat sonra çıktı... ama hala çizgi var
nasıl moral veriyorsun ayşen hayranım senin gücüne motivasyonuna güzel arkadaşım benim... ama novadada 2 saat sonra çıktı... ama hala çizgi var
ALLAHIM ENKISA sürede hayırlısıyla saglıkla hepimiizn meleklerını kucagına almayı nasip et..![]()
olsun bak benim 7 olduğunda kaç saat sonra çıktı ve hayal gibiydi. belki senin değerinde çok yüksek değildir ama var... gör bak... lütfen ... üzülme... hadi ağlayarak değil dua ederek geçir geceni.. ben gideyim kocacığıma yemek yapayım.. aradı acıkmışşş ... birazdan gelirimm....
ben arastırdım gününde olanlar çok benımde en büyük tesellim o..amiiiiiiin nisa amin ..temennilerin için çok teşekkürler evet adetim dündü ama olmamam gayet normal o kadar ilaçtan sonra....
ben arastırdım gününde olanlar çok benımde en büyük tesellim o..
ne guzel söyluyorsun ben haala tam anlamıyla hamıleyım dıyemıyorum yarınkı test sonucumu almam gerek..sonra pazartesı tekrar ... yarın rahatlarım ama eger degerım yukselırse ınsaallahinşallah canım dediğin gibi olur... çok şükür sen hamilesin benimde en büyük tesllim sen tugok ayşen şafak....
sağol canım ilkinde bulamadık ama inş. Rabbim bu sefer nasip eder
ne kadar canım ücreti ben hiç sormadımayy ne güzel olur valla bende çok tanışmak isterim seninle
kızlaaar napıyosunuz bakiiim? gamzeee orda duruyosun sesin çıkmıyooo. gördüm biletini almışsın, gel şekerim gel istanbul seni bekler :)
2000 euro paket fiyat 1500 2500 tl ilaçlar tutuyormuş.ilk denemezin iki katı.haketsinlerde helal olsun.muayene ücreti semra hanım 330 nur hanım 265
ne guzel söyluyorsun ben haala tam anlamıyla hamıleyım dıyemıyorum yarınkı test sonucumu almam gerek..sonra pazartesı tekrar ... yarın rahatlarım ama eger degerım yukselırse ınsaallah
yükselecek inşallah arkadaşım...rahat ol zaten şu anki değerinde güzel...
sözüm ola ben bilet almışım muayene olmaya gidiyom bakıyom sen benden iyi araştırmışın bu arada canım senin yaşın kaçtı bi de sorun neydi daha önce söyledin mi bilmiyorum gözümden kaçmış olabilir
ben de liste var ilkini denemeden önce de yazmıştım fiyatlarını. o zamanlar en mantıklısı florence gelmişti hem ucuz hem de özel diye. benim yaş 30 ve eşimin ileri hareketli sperm sayısı az çok ta önemli değil ama . aslında biz sebepsiz gruptayız galiba
ayşegül ateşin düştü mü nasıl oldun. var ya ikimiz ya hamileyiz ya da değiliz. aynı şeyleri yaşıyouz galiba[/QU
güldürdün beni şafak:) illaki ya hamileyiz yada değiliz başka bişey olmaz zaten:) aynı şeyler derken sendemi test yaptın... ateşim bazen 37. bazen 36.8 tatlım benim
yok kız öyle değil yani ikimiz de aynıyız galiba dedim. benim de yüzüm yanıyor ayaklarım donuyor. zaten dün dedim kesin adet oldum olucam diye namaza kalktığımda falan korkuyla baktım ne yalan söyleyim. akşam oldu yine aynıyım. az önce birden bi batma oldu. erkek kardeşim burdaydı diyor ki tekmeledi mi![]()