• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
ayy canım çok sevindim senin hakkında hayırlısı neyse o olsun
bayramdan sonra düşünüyorum.varsa birşey çıksın boşuna dene dur yoksa.

bence yap canım ben üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım 15 kasımda çıkacak sonuç inş.

doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor

hayırlısınla kucağaına alırsın inşaallahh ne güzel yaaaa,bi sorum olcak kaç embriyo koyuldu ve 12.gün kan testi değerin kaçtı.

cnm tebrik ederim... çifte bayram diye buna derler... rabbim hepsini sağsağlım kucağına almayı nasip etsin inşallahh....

gamzecim.. ben zaten bu transfer öncesi yaptırmıştım.. iki olumsuz sonuç olunca.. dr yapalım demişti. şükür temiz çıktı.. ama yine de olmadı...

evet cnm bu transfer öncesi hem ben hem eşim yaptırdık.. sonra tedaviye başladım.. hatta ben rahim i.i ufak bi ameliyat da geçirdim.. rahimde bişey var mı diye de baktılar...neden tutmuyor diye..

evet cnm bu transfer öncesi hem ben hem eşim yaptırdık.. sonra tedaviye başladım.. hatta ben rahim i.i ufak bi ameliyat da geçirdim.. rahimde bişey var mı diye de baktılar...neden tutmuyor diye..

hadi yaa çok şükür bişey çıkmamış bizimde 15 kasımda belli olacak inş.

cnm bu gün çok dua et kabul olur derler... Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. ben çok korkmuştum.. ama biraz netten araştırdım.düşük bir ihtimal miş zaten... Allah yüzünü güldürsün cnm..

Aaaa ne güzel bir bayram hediyesi canım.. Üçüzler yolda :1: Sana 3 embiryomu transfer edilmişti ?? Hadi hayırlısı inşallah.. Merak etmee Allah yardım edecektir. Rabbim neyi uygun gördüyse onu yaşıyoruz.. :16:

cnm bu gün çok dua et kabul olur derler... Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. ben çok korkmuştum.. ama biraz netten araştırdım.düşük bir ihtimal miş zaten... Allah yüzünü güldürsün cnm..

sende dua et canım karşılıklı edelim müminin mümine duası makbulmuş

bayanlar sperm hareketsizliginde önerisi olan varmi keci boynuzu harici disinda?

cnm spermde hareket azlığında 4lü bal ve proxeed plus kullanmanız gerek ama proxeedi 1 kutu değilde 5-6 kutu peş peşe kullanmanız gerek cnm araştır sende ...
biz proxeedin faydasını gördük inş sizde görürsünüz..

günaydııııııııııııııııııııın
sabahın bu saatinde yollara düşüyoruz
evlat hasretiyle
Rabbim duy sesişmizi

canım benim rabbim daha fazla evlat hasreti çektirmesin inş bu tedavinden sonra bebişlerini kucağına alırsın

şimdiden herkese iyi bayramlar...

canım sanada iyi bayramlar

günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü grip olmuşum hapşır hapşır bi hal oldum Allah tan bayram tatiline denk geldi de biraz dinlenirim inş.

canım çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin

günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum

canım takdir rabbimin bize ne yazılmışsa yaşayıp onu görüyoruz rabbim sabır versin canım

herkese hayırlı bir gün diliyorum şu mübarek arefe gününde rabbim tüm dualarımızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün inş

amin canım amin rabbim tüm evlat hasretiyle yananlara banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim daha fazla aratmasın tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun bizi

canım benim rabbim kuluna taşıyamıyacağı yükü yüklemezmiş rabbim bebişlerini sana bağışlasın sağlıklı sıhatli gelişsinler inş

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

bugün arefe günü bügün içten yapılan duaları rabbim kabul eder bizde rabbimden istiyoruz onun kapısındayız rabbim bugün milyonlarca hacı adayı arafatta senden muratlarını dileyip dua ettiler arafatta yapılan dualar hürmetine biz anne olmaya aday anne adaylarınında dualarını kabul eyla yarabbi sen bize senin katından sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle yarrabbi duası kabul olunan kulların yüzüsuyu hürmetine bizlerede tedavilerimizin sonunda sağlıklı evlatlar nasip eyle tedavide olan test günü bekleyen tedaviye başlıyacak olan tüm anne adaylarınada banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et yarabbi bizi evlatsızlıkla imtihan etme evlerimizi yuvamızı şenlendir .aminn

Back
X