• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gebe olduğunu bilmek nasıl bır hıs

valla canım şu an biraz endişeli ve tedirginim kalp atışlarını duysam biraz daha rahatlıcam ama annelik şuanda bile harikaymış Rabbim herkese devamıyla yaşatsın inşallah
aaaaaa bebişimolsun sen de kayseri de yaptırmışsın nurettin bey mi

evet canım o yüzden sordum işte:)
ne diyo nurettin hoca sizin hakkınızda bana transfer günü Allahın izniyle sen gebesin demişti

valla canım şu an biraz endişeli ve tedirginim kalp atışlarını duysam biraz daha rahatlıcam ama annelik şuanda bile harikaymış Rabbim herkese devamıyla yaşatsın inşallah

evet canım o yüzden sordum işte:)
ne diyo nurettin hoca sizin hakkınızda bana transfer günü Allahın izniyle sen gebesin demişti

ilk denememde herşey süper kesinlikle gebesin demişti
olmamasına da çok şaşırdıını söyluyo
nasipde yokmuş ötesi yok
embriyo 1. kalıteydı bölünmeleri hızlıydı rahım mukemmel dedi kesin gebesin dedi ben 3 embriyo ıçın ısrar ettim kesin tutar diye kabul etmedi 2 tane transfer edildi

amaaaaa olmaaadııııııııııııı
Rabbim inşallah bu sefer yazmıştır;)
korkuyorum o nedenle

nasipde yokmuş ötesi yok
embriyo 1. kalıteydı bölünmeleri hızlıydı rahım mukemmel dedi kesin gebesin dedi ben 3 embriyo ıçın ısrar ettim kesin tutar diye kabul etmedi 2 tane transfer edildi

korkuyorum o nedenle

cnm inş.bu kez yüzün güler hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..sizler pozitif alınki bizlerede umut olsun :)

inşallah canım evet 3 embriyo konmuştu 12.gün değerim 599 du 2 gün sonra tekrarladık 1.680 çıkmıştı

HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLARIM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN
HEPİNİZE GÜZEL BAYRAMLAR DİLİYORUMMMMM....

cnm sanda cok sevindim ilk üçüzümüz senden geldi herald dimi :)) süpersin...sen bebişlerimolsun yazmalıymışsın :))) hayırlısıyla kucağına alırsın inş..

boyacı senin de tedaviye az kalmış
nasılsın

evet benm biraz aksilikler oluyor ve erteleniyor :)) bu kez ertelenmezse işte d.kontrol hapına başladım 2 hf.sonra falan biticek yani kasımm başı biter 3-4 gün sonra regl olurum ve yine bi aksilik çıkmazsa başlıcam tedaviye..regliyken durumuma göre iğneye ilaca mı başlıyorlar sonra mı yumurta toplanıyor bilgi verebilir misn ??

evet benm biraz aksilikler oluyor ve erteleniyor :)) bu kez ertelenmezse işte d.kontrol hapına başladım 2 hf.sonra falan biticek yani kasımm başı biter 3-4 gün sonra regl olurum ve yine bi aksilik çıkmazsa başlıcam tedaviye..regliyken durumuma göre iğneye ilaca mı başlıyorlar sonra mı yumurta toplanıyor bilgi verebilir misn ??

evet canım adetin 2. ya da 3. günü başlanıyor
uzun protokolde biraz daha uzayabiliyo
senin kısa protokol sanırım ,adetin 2. ya da 3. günü başlarsın

evet canım adetin 2. ya da 3. günü başlanıyor
uzun protokolde biraz daha uzayabiliyo
senin kısa protokol sanırım ,adetin 2. ya da 3. günü başlarsın

uzun yada kısa nasıl oluyor..yani uzun olduğunu nereden anlıyoruz yada kısa olduğunu..çok soru sordum galiba ama kusura bakma ya cok meraklıyım :):))

uzun yada kısa nasıl oluyor..yani uzun olduğunu nereden anlıyoruz yada kısa olduğunu..çok soru sordum galiba ama kusura bakma ya cok meraklıyım :):))
yok canım benim estafurullah,aşkolsun,b,zm bilgiler de yalapşap işte kenarından köşesinden;)
bildiim kadarıyla,
uzun protokolde bi önceki ayın 21. günü ilaç kullanmaya başlıyorsun diğerinde yumurta geliştirici ilaçlar adetin 2. ya da 3. günü başlıyor

cnm sanda cok sevindim ilk üçüzümüz senden geldi herald dimi :)) süpersin...sen bebişlerimolsun yazmalıymışsın :))) hayırlısıyla kucağına alırsın inş..

evet sanırım topiğin ilk üçüzü geliyor:) hayırlısı canım benim çok sağol..darısı hepinize inşallah

nasipde yokmuş ötesi yok

korkuyorum o nedenle

canım hayırlısı olsun Rabbim inşallah bu sefer sana yavrularını gönderir

yok canım benim estafurullah,aşkolsun,b,zm bilgiler de yalapşap işte kenarından köşesinden;)
bildiim kadarıyla,
uzun protokolde bi önceki ayın 21. günü ilaç kullanmaya başlıyorsun diğerinde yumurta geliştirici ilaçlar adetin 2. ya da 3. günü başlıyor

hımm.benm adetimin 3.günü d.kontrol hapına başladı daha heyet raporum çıkmadığı için yumurta geliştirici ilaca başlayamadı heralde ..o ilaçlar ne kadar kullanılıyor..yumurta geliştiriciler..

evet sanırım topiğin ilk üçüzü geliyor:) hayırlısı canım benim çok sağol..darısı hepinize inşallah

canım hayırlısı olsun Rabbim inşallah bu sefer sana yavrularını gönderir

kız yavruların dedin Allah söyletti;)
,benim bu hasreti bir evlat söndürmez;)
hayırlı evlatlar diye dua ediyorum,Rabbim kabul etsin;)

hımm.benm adetimin 3.günü d.kontrol hapına başladı daha heyet raporum çıkmadığı için yumurta geliştirici ilaca başlayamadı heralde ..o ilaçlar ne kadar kullanılıyor..yumurta geliştiriciler..

kısıye göre değişiyor ,da normal doğal süreçle hemen hemen aynı
hemen hemen 12-15. günde yumurta toplanmış oluyo ama kişiye göre değişiyor
doğum kontrol hapı bütün protokollerden önce kullanılabiliyo protokolle onun alakası yok bildiim kadarıyla

Back
X