• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam canların hepinize testekleriniz için çok çok teşekkürler rabbim gönlünüzdeki muradı versin tez zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.

gelelim benim sonuca rahim tertemiz çıktı doktor dediki rahim duvarlarına çizikler attım transferden sonra bebek daha sıkı tutunsun diye kısaca çok mutluyum rabbimin izniyle bu sürecide atlattım ve adetimi bekleyeceğim şimdi bebişlerime kavuşmak için

Cok sevindim canim. Hayirlisiyla bunu da atlattin. Bir sonraki step hamis kalmak. Yolun acik olsun canim.

Oyle mi dersin. Ama nebileyim herkesin cikiyo gibi geldi bana. Ama artik yapmicam. Zaten cuma gunu ogreniem herseyi.

canım herkesin bünyesi bir olmuyo kiminde idrarda çıkıyo kiminde çıkmıyo sen idrar testine takılma dediğim gibi

Son düzenleme:
çok sevindim canım çok şükür atlattın.. inşallah aynı sevinci hamileyiiiim diyede paylaşırsın:))

canım benim inş hep başka bişe çıkacak diye endişe ettim durdum çok şükür herşey güzel oldu eh şimdi kasım sonunu bekleyeceğim ondan sonrada bebişlerimi alır göbüşüme yatarım teyzeleri

nolur 3/4 gün nete girmeyin lütfen yalvarırım size her ne kadar zararı yok densede çok fazla radyasyon dağıtıyor bu aletler lütfen sabırlı olun.... sonra pişman olup vicdan yapmayın acaba nettenmi oldu diye nolurrrrr.............önce o yavrular zarar görmeden tutunsun biz burdayız gelin beraber paylaşalım sevinçlerinizi....kızmayın bana kızlar..komşum dr.. ona sordum sakıncalı girilmrmrsi çok daha iyi bi şekilde zara verir ama neye bilemem dedi onu jinekologlar daha iyi bilir dedi....

Ayşegülcüm benim dr kendisi yaptı.. ama tabi her yerde nasıl bilmiyorum..normalde tüp bebekte yapılan bir işlem değil ekstra bir işlem b u... şimdiki tedavimde yine yapmak istiycekmi onuda bilmiyorum....havincim korkuların boşa çıkmış sevindim..benim 3. denememdi ve ilk ikisinde olmamıştı..bu işlemden sonra tutundu..gerçi olmadı Rabbim nasip etmedi ama olsun tutunma şansını arttırıyo... bu defa olacak inşallah... ceydacım senide tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Ayşegülcüm benim dr kendisi yaptı.. ama tabi her yerde nasıl bilmiyorum..normalde tüp bebekte yapılan bir işlem değil ekstra bir işlem b u... şimdiki tedavimde yine yapmak istiycekmi onuda bilmiyorum....havincim korkuların boşa çıkmış sevindim..benim 3. denememdi ve ilk ikisinde olmamıştı..bu işlemden sonra tutundu..gerçi olmadı Rabbim nasip etmedi ama olsun tutunma şansını arttırıyo... bu defa olacak inşallah... ceydacım senide tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

anladım tatlım... o zaman bu defa benide tırmalasınlar söyleyimde:))))))))

inşallah tatlım ... allahım tattırsın o güzel duyguyu hepimize:))

Rabbim büyük canım hepimiz tadacağız sırasıyla sakın bu yönde ümitsiz olmayın rabbim bizlerin evlerinide şenlendirecek bebek kokuları saracak evin her yanını rabbim bizede yaşatacak o güzel duyguyu

:))) güldürdün beni walla... neyse iyi geldi..sabah beri etrafı fırçalayıp duruyordum... :)))

seni güldürdüğüm için mutlu oldum... ama seni tanımasamda farkındayım yazılarından gergin olduğunu:))

ewet maalesef ki atlattım desemde olmuyor... bu 3. denemem di.. ve bu kez tamam demiştim..kendimi çok hazırlamıştım..diğerlerinde bu kadar etkilenmesemde bunda çok etkilendim...bi de ben biraz otoriterimdir.. insanlar gözüme baksa da soru soramıyorlar... ama onların o bakışı bile beni yıkıyor... çok üzülüyorum...bu defa bir Allahın kuluna söylemek istemiyorum.. ki ben bunda da söylemeyecektim... benim çenesi düşük kocam tutamadı ağzını... ki sonuç olumsuz olunca her arayan için dedim ki al tel.i sen anlat sen söyledin sen anlat..aklıma gelince bile sinirleniyorum... kimsenin bana acıyan gözlerle bakmasını istemiyorumm... ewet bebeğim olsun istiyorum ama Rabbim ne zaman verirse bide sahte teselli cümleleri''' amaaaannnn dert etme olmasa bir olsa bin''' hatta bigün birini bozdum.. çok dertliysen alsın Rabbim senden benim gibi bir derdin olsun diye..

ewet maalesef ki atlattım desemde olmuyor... bu 3. denemem di.. ve bu kez tamam demiştim..kendimi çok hazırlamıştım..diğerlerinde bu kadar etkilenmesemde bunda çok etkilendim...bi de ben biraz otoriterimdir.. insanlar gözüme baksa da soru soramıyorlar... ama onların o bakışı bile beni yıkıyor... çok üzülüyorum...bu defa bir Allahın kuluna söylemek istemiyorum.. ki ben bunda da söylemeyecektim... benim çenesi düşük kocam tutamadı ağzını... ki sonuç olumsuz olunca her arayan için dedim ki al tel.i sen anlat sen söyledin sen anlat..aklıma gelince bile sinirleniyorum... kimsenin bana acıyan gözlerle bakmasını istemiyorumm... ewet bebeğim olsun istiyorum ama Rabbim ne zaman verirse bide sahte teselli cümleleri''' amaaaannnn dert etme olmasa bir olsa bin''' hatta bigün birini bozdum.. çok dertliysen alsın Rabbim senden benim gibi bir derdin olsun diye..

emin ol bunları okurken gözlerim doldu... ama sana şunu diyeyim canım benim bu defa olacak bu son transferinde bebeğin tutundu önemli olanda bu ayşencim... anne ve kayınvalidelere gelince önceleri çok takıp üzülürdüm ama artık eşim sağolsun bana bırakmıyor zaten .. bende hem otoriter hemde katı kurallıyımdır ama bi okadarda sevimli şaklaban biriyimdir biri bişey demeye korkar cevabını alacağım korkusundan.. şimdi önemli olan inan ne annemle neden eşimin ailesi bu acıyı biz çekiyoruz biz yaşıyoruz eeee parasıda bizden çıkıyor her keze haltetmesi düşer diye avutuyorum kendimi ve bi an önce şu tedaviye başlamak istiyorum önce tırmalttıracam sonra kalacam inşalalh ama bu defa hiç kalkmayacağım üşütmeyeceğim anlayacağın kuluçka yatacağım pc.. hiç girmeyeceğim teste kadar...şimdi düşün ve moralini yüksek tut biz kolay anne olmayacağız bize laf konuşanlar gibi zor anne ve güzel annee... gülsün yüzün mutlu ol tedaviye endekslen..)))))

kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın

tebrik ederim kardelen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

mırage geri sayım deyınce korktum simdi ben
ya orda yasadıklarını bılıyom ya sımdı :18:iyi oluyodu

korkma korkma, göbeğinin içinde daha konforlu yaşayacaklar :)

Tatlım sana daha öncede tedavin hayırlı olsun başlıyormuşsun yazdım ama sanırım atladın geçmişte:)) hayırlı olsun ve inşallah bu defa başarılı olursun ... Allahım verecek bu defa içime doğdu:))

canımmm.sağolasınız hepiniz düşünüyorsunuz beni. birilerine birşeyler yazdım ama ben de karıştırıyorum kime ne yazdım. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. ben burada aylardır kadrolu eleman oldum, insanlar çok uzun yol aldım sanıyor ama ben daha hiç tedavi olmadım bile. ilk olacak daha. Allah izin verirse ilkinde kavuşmak istiyorum bebeğime sağlıkla, hayırlısıyla. hepimiz için bu dileklerim inşallah...

tebrik ederim ceyda. Allah tamamına erdirsin.

selam canların hepinize testekleriniz için çok çok teşekkürler rabbim gönlünüzdeki muradı versin tez zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.

gelelim benim sonuca rahim tertemiz çıktı doktor dediki rahim duvarlarına çizikler attım transferden sonra bebek daha sıkı tutunsun diye kısaca çok mutluyum rabbimin izniyle bu sürecide atlattım ve adetimi bekleyeceğim şimdi bebişlerime kavuşmak için

havinim, çok sevindim canııım. hadi yeni tedavide rast gele diyelim o zaman.

:))) cnm ewet haklısın.. zaten yeni tedavime endekslendim bile .. parası için değil insanların sözleri bakışları beni yoruyor..yada birinin hamile olduğunu söylemeye çalışırken kıvranmaları felan beni yıpratıyor... ben 9 yıllık evliyim.. çok üzüldüğüm zamanlar oldu çocuğum olmuyor diye ama kimseye ağlamadım..annemdahil....ama etrafımdakilerin sürekli çabası beni kahrediyor... yani ne kadar üzülmüyorum desem de çok üzülüyorum :((( bayramın ikinci günü kayınvalideye gittim baramlaşmaya... bin pişman oldum.. millet gelmiş herkes bayramlaşıyor..yanıma oturmuş... seni hamam götürecem ebe götürecem bilmeme ne.. :(( zaten yeni çıkmışım tedavi den zaten üzgünüm :((( ben senin ebeni ...... :))) diyesim geldi de yuttum... eşim kızdı da sustu....

canım benim korkularım gerçekten boşa çıktı rabbime şükürler olsur rahimde temiz çıktı şimdi adetimi bekleyeceğim ondan sonrada gerim sayıma başlıyacağım nasipse canım bende çok yerde okudum rahim duvarına çizikler atıyomuşlar embriyo tutunsun diye ve bu yolla hamile kalan çok inş rabbim bu sefer benimde hepinizinde hamile kalmasını nasip eder rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

:))) cnm ewet haklısın.. zaten yeni tedavime endekslendim bile .. parası için değil insanların sözleri bakışları beni yoruyor..yada birinin hamile olduğunu söylemeye çalışırken kıvranmaları felan beni yıpratıyor... ben 9 yıllık evliyim.. çok üzüldüğüm zamanlar oldu çocuğum olmuyor diye ama kimseye ağlamadım..annemdahil....ama etrafımdakilerin sürekli çabası beni kahrediyor... yani ne kadar üzülmüyorum desem de çok üzülüyorum :((( bayramın ikinci günü kayınvalideye gittim baramlaşmaya... bin pişman oldum.. millet gelmiş herkes bayramlaşıyor..yanıma oturmuş... seni hamam götürecem ebe götürecem bilmeme ne.. :(( zaten yeni çıkmışım tedavi den zaten üzgünüm :((( ben senin ebeni ...... :))) diyesim geldi de yuttum... eşim kızdı da sustu....

çok iyi anlıyorum seni inan farklı şeyler yaşamıyoruz kendi derdim yetmezmiş gibi 3 yıldır kayınvalidemlerle zaten küs idik sorun ise ayrılın sizin çocuğunuz olmuyor davası:((( ve yanı sıra eşimin kafasına girebilseydi tekrar evlendirecekti daha benden ayrılmadan sorun yine bebek:((( anlıyormusun ama bu bayram barıştık gittim elini öptüm ve eşime dedimki eşşeğin hatırı yoksa semerin v ardır senin hatırın için giderim gelsinler amma bana bidaha bebek konusunu açarlarsa yemin ederim suratımı asarım ve asla bi daha gitmem dedim... ayrıca görümcemin yıllarca olmadı ve en sonunda tedavi ile 2 oğlu oldu kayınımın hala yok 3 yıl oldu.. bunlara rağmen kayınvalidem bana eziyet etti... artık bende takmamaya karar verdim bu hayat benim önce ben ben ben.... hiç kimse umurumda değil eşime deli divane aşık olmama rağmen çok can ım sıkılırsa onada önce ben derim... önce ben:)))))

Son düzenleme:

bu söylediklerinde çok haklısın da ben de sana olayın başka bir açısını göstereyim. etrafındaki yakınlarının hiçbir sorun yokmuş gibi davranmaları da zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. örnek veriyorum: kayınvalideme gittiğimizde kadının derdi "ben evde sıkılıyorum, beni gezmeye götürün. ben yazın adada yazlık tutmak istiyorum.beni adaya götürün." derdi bu kadının. yani kayınvalidemi sevmiyormuşum gibi bir algı oluşmasın, sevmiyor değilim ama ne yararı ne de zararı olan öyle biri işte. karşına geçip böyle dert yokmuş da dertler bunlardan ibaretmiş gibi davranıldığı zaman da ifrit oluyor insan.

çok iyi anlıyorum seni inan farklı şeyler yaşamıyoruz kendi derdim yetmezmiş gibi 3 yıldır kayınvalidemlerle zaten küs idik sorun ise ayrılın sizin çocuğunuz olmuyor davası:((( ve yanı sıra eşimin kafasına girebilseydi tekrar evlendirecekti daha benden ayrılmadan sorun yine bebek:((( anlıyormusun ama bu bayram barıştık gittim elini öptüm ve eşime dedimki eşşeğin hatırı yoksa semerin v ardır senin hatırın için giderim gelsinler amma bana bidaha bebek konusunu açarlarsa yemin ederim suratımı asarım ve asla bi daha gitmem dedim... ayrıca görümcemin yıllarca olmadı ve en sonunda tedavi ile 2 oğlu oldu kayınımın hala yok 3 yıl oldu.. bunlara rağmen kayınvalidem bana eziyet etti... artık bende takmamaya karar verdim by hayat benim önce ben ben ben.... hiç kimse umurumda değil eşime deli divane aşık olmama rağmen çok can ım sıkılırsa onada önce ben derim... önce ben:)))))

:))))) önce ben..... güzel....:))) öyle tabi önce sağlık ..Rabbim elimizden almasın gerisi için güç kuvvet versin inşallah.. ben normalde çok hareketli ve eğlenceliyimdir..Ama bu defa yıkıldım... eşimde zaten onu söylüyor eskisi gibi değilsin diye.. ki çaba sarfediyorum çünkü eşim sorun bende bu kadar üzülüyorsan ayrılalım diyor.. ona da belli edemiyorum üzüldüğümü.. onada ağlayamıyorum... içime patlıyor herşey biraz da ondan geriliyorum....bi de hani güçlü kadınım ya ben :))) kimseye renk vermiycem onun çabası var:))) kastıkça kasıyorum bu bomba kimin eline patlar onu da bilmiyorum :))) gidip dr a patlarmışım ... bi işi beceremedin diyee....:))

Back
X