selam kızlar benim bi sorunum var çok moralim bozuk benim kullandığım jel beni mahvetti daha doğrusu içimde kesilmiş peynir gibi kalıyodu ve bu beni çok rahatsız ediyodu dün söyledim hemşireye durumumu oda doktora söyledi vajinal temizlik yapabilir demiş neyse bende akşam temizledim biraz akşam bişi yoktu sabah işe gittim öğlene doğru jelimi yapmaya gittim çamaşırımda çamur gibi siyaha yakın akıntım vardı aradım hemşireyi doktor progestan iğne kullansın demiş progestan hap kullanıyodum onu kestik iğnesini yaptırdım içim rahat etmedi doktora gittim burda korktum oda baktı bi kistik oluşum var demişti dün doktorum korkma sakın dedi bugünde dedi doktor onu bebişe baktı gayet sağlıklı dedi şimdi öyle çok korkuyorum ki o lekelenme neden olmuş olabilir bilginiz varmı bide doktor dün 11 mm dedi bebişe bugün ultrason çıktısında 10 mm yakın görünüyodu çekiyomu bu sıpa boydan ya sinirlerim bozuk iyice çok korkuyorum
canım doktorun korkma demiş ya daha niye korkuyorsun. korkulacak birşey olsaydı söylerdi elbet.
kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim((
haydaaaa
Hepinize merhaba kızlar nasilsiniz iyi mısınız sizin sohbetinizi çok çok özledim
Gebeliğim çok ağır geçiyor maalesef dayanılmayacak derecede çık şükür bebeğimiz iyi ama
Dünde gittik kontrole iyiydi maşallah doktor hastaneye yatırdı serum taktılar biraz kendime geldim
Havinim transferin oldu mu
hoşgeldin merveciiim, biz de seni özledik...bulantıdan dolayı mı serum aldın? bebeğin iyi olsun da geçer be gülüm sıkıntın.
kızlar ne sorucam sperm azlığı ve normal hiç olmamasına herhangi bi tedavi yok değil mi....düşünüyorum doktor yok tedavisi demişti böyle bir sorunla karşılaşıp normale dönen var mı...bende iiyim ne olsun düne göre daha iyiyim ama gece yastığa başımı koyduğumda hep aklımda çocuk oluyor...incir kürü yerine incir yesem diyorum:))) yiye yiye tedavide şiştik biraz daha şişeyim bari:))) sizlerde ne var ne yok....sigarayı bırakanlar Allah yardımcınız olsun ben tedavide bıraktım sonra tekrar başladım....ama ben zor bırakıyorum şimdi gece sigara isteyerek uyanıyorum...miragecim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberleri alırsın sonrada biz alırız...
saol canım inşallah, hayırlısıyla bir de başlayabilsem.
HAVİNİİİM napıyorsun gülüm? öyle yatarken ağlıyorum falan deme üzülüyorum. en güçlümüz sendin hani?