• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim inş hayırlısıyla kalp atışını duyarsın sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş

canım ben adetimi bekliyom ondan sonra tedaviye başlıyoz nasipse

hadi bakalım az kalmış hayırlı tedavi olsun son olsun inşallah...

rica ederim cnm amin Rabbim hepimizin muradını versin inş..benmde daha raporum çıkmadı işte çıksın başlıcam hayırlısıyla bende tahlilleri tamamladım bi hsg filmim kaldı..rapor çıkınca adetin 2-3 günü tedavine başlayacaklarmış cnm bende buradaki arkadaşlardan öğrendm işte..evet belirsizlik çookk kötü ..

geç olsun güç olmasın tedavin boyaci üzülme sakın canım.. herşeyde bir hayır vardır..

canım benim yolumuz uzun bıraz sitresli sen daha yolun başındasın rabbim yardımcın olsun raporu aldıktan sonra sende başlarsın tedaviye canım iğneler yumurta takibi yumurta toplanması embriyolareın gelişimi derken bir bakmışsın bebişleri almışsın göbüşüne evde yatıyorsun ve rabbimin izniyle bebişinde sıkı sıkı tutunuyo sana ve sonucun güzel olur inş

canım benim ağzından bal damlıyor resmen cümlemizin dileği gerçekleşir inşallah Allahım bunu aratacak dert vermesin inşallah.şimdilik hayatımızdaki en önemli sınavımız bu hayırlısıyla üstesinden geliriz inşallah.

rica ederim cnm amin Rabbim hepimizin muradını versin inş..benmde daha raporum çıkmadı işte çıksın başlıcam hayırlısıyla bende tahlilleri tamamladım bi hsg filmim kaldı..rapor çıkınca adetin 2-3 günü tedavine başlayacaklarmış cnm bende buradaki arkadaşlardan öğrendm işte..evet belirsizlik çookk kötü ..

sizin problem neydi canım Allah yolumuzu açık etsin bu sınav kısa sürede biter inşallah.çümkü taşıması çok ağır geliyor.

hadi bakalım az kalmış hayırlı tedavi olsun son olsun inşallah...

geç olsun güç olmasın tedavin boyaci üzülme sakın canım.. herşeyde bir hayır vardır..

canım benim inş bu son olur rabbim benim yüzümüde dondurulmuşlarımdan güldürür tek duam bu rabbim daha fazla aratmadan tez zamanda yollar bebişlerimizi inş

canım benim ağzından bal damlıyor resmen cümlemizin dileği gerçekleşir inşallah Allahım bunu aratacak dert vermesin inşallah.şimdilik hayatımızdaki en önemli sınavımız bu hayırlısıyla üstesinden geliriz inşallah.

canım benim rabbim dert veriyo dermanınıda sunuyo bizede bu yolla bebek sahimi olma yolunu açtı rabbim bu tedavilerimizi son tedavimiz eyleyip bebişlerimizi bize sıkı sıkı tutunur inş rabbim daha fazla aratmasın inş

canım benim hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kalp atışlarını duymaya gittinmi yeğenlerimizin

hoşbulduk havincim sağol biraz bulantılar zorluyo beni canım ya bide çoğul gebelik olunca daha fazla artıyo sanırım
haftaya cumaya gitcez inşallah kısmetse kalp atışları için inşallah iyidir meleklerim
sen nasılsın tedavi durumun ne oldu canım çok okuyamadım

hoşbulduk havincim sağol biraz bulantılar zorluyo beni canım ya bide çoğul gebelik olunca daha fazla artıyo sanırım
haftaya cumaya gitcez inşallah kısmetse kalp atışları için inşallah iyidir meleklerim
sen nasılsın tedavi durumun ne oldu canım çok okuyamadım

canım benim ben şimdi adetimi bekliyom nasipse adet olunca doktora gideceğim nasipse ondan sonra dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacağım dua et bu sefer benimde bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun inş

canım inş hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın rabbim sağlıklı sıkıntısız hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

canım benim ben şimdi adetimi bekliyom nasipse adet olunca doktora gideceğim nasipse ondan sonra dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacağım dua et bu sefer benimde bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun inş

canım inş hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın rabbim sağlıklı sıkıntısız hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

amin havinim çok sağol inşallah
oo hadi bakalım hayırlısıyla başlıcaksın ozaman az kalmış hep dua ediyorum canım hepiniz için inşallah bu sefer bebeğin hep seninle olur bitanem

amin havinim çok sağol inşallah
oo hadi bakalım hayırlısıyla başlıcaksın ozaman az kalmış hep dua ediyorum canım hepiniz için inşallah bu sefer bebeğin hep seninle olur bitanem

canım biz sana ediyoz sende bize et inş bebişlerim bu sefer sıkı sıkı tutunurlar bana hiç bırakmazlar beni ve dokuz ay sonra alırım kucağıma onları bu sefer hem heyecan hem endişelerim var rabbim hakkımızda hayırlı olanı bilir inş bu sefer güldürür yüzümüzü

canım biz sana ediyoz sende bize et inş bebişlerim bu sefer sıkı sıkı tutunurlar bana hiç bırakmazlar beni ve dokuz ay sonra alırım kucağıma onları bu sefer hem heyecan hem endişelerim var rabbim hakkımızda hayırlı olanı bilir inş bu sefer güldürür yüzümüzü

ediyorum canımm inşallah sana sımsıkı tutunup seni hiç bırakmıcak ve sağlıkla dünyaya gelecek annesi
inanıyorum Allahın izniyle bu sefer olacak havincim yaa
endişeleri bırak bi kenara olumlu düşün pozitif ol bolca dua gerisi Rabbime kalmış

ediyorum canımm inşallah sana sımsıkı tutunup seni hiç bırakmıcak ve sağlıkla dünyaya gelecek annesi
inanıyorum Allahın izniyle bu sefer olacak havincim yaa
endişeleri bırak bi kenara olumlu düşün pozitif ol bolca dua gerisi Rabbime kalmış

canım tesbih çeker gibi duqa ediyom artık herkesede kendimede rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü inş canım bazen oluyo işte oda olsun arada ne yapayım herşeyin tuzu biberi olurya endişelerde bebim bebişlerime kavuşana kadar tedavimin tuzu biberi olacak

canım senin içinde çok dua ediyom çoğul gebelikler zor geçer rabbim hiç bunaltmasın sağlıklı gelişsin bebişlerin sağlıkla kucağına al inş rabbimin izniyle bebişlerini

hıı anladım canım ama çalışmak iyi geliyor insana kafasını dağıtıyor insanın burada canım bende az önce memorialle görüştüm 24 kasım saat bir buçuğa nur hanıma randevu aldım hadi hayırlısı inş.

hayırlısı olsun canım başlama fikri bile insanı sevindiriyor hamile olsak nasıl seviniriz kim bilir.

bu gün yine seni düşündüm o kadar uzaktın ki bana bu gün yine seni düşündüm o kadar yakındın ki bana hayal mi yoksa gerçekmi bilemiyorum her anımda seni yaşıyorum sen hem uzak hem yakın olan sen hem kalbimi sonsuz çarptıran sen heyacanım nefes alışım sen evlenmemdeki en büyük hayalim sen yokluğum karanlığım gizli gizli göz yaşım sen yıllar kadar uzağım sen yıllar kadar yakınımsın sen bedenimde bir parça sen doğmamış ama annenin özlemle beklediği yavrusunun sen kalp atışım nefes alışım yen aldığım hava sen her anım çok bekletme anneni artık gel cennetten beklediğim kuzucuğum sen her an dilimde dua rabbimden her saniye yakarışım sen evliliğime güneş sen evime ışık sen evimde tüten baca sen neşem gülüşüm sen cennet kokulu meleğim gel artık beklemek zor rabbim güç versede çok özlüyorum seni şimdi uzaksın belki bana ama rabbim büyük geleceksin kollarıma sen her saniye kalp atışım sen gün gün yaşayışım sen özlenen gel artık bitsin bu özlem.

ağlattın valla akşam akşam çok duygulandım.

ağlattın valla akşam akşam çok duygulandım.

canım kimseyi ağlatmak değildi niyetim beklemek bazen o kadar büyüyoki gözünde insanın işte böyle fışkırıyo dışarı inş bu son bekleyişlerimiz olur ve tedavilerimizin sonunda bizlerde kavuşuruz bebişlerimize

hıı anladım canım ama çalışmak iyi geliyor insana kafasını dağıtıyor insanın burada canım bende az önce memorialle görüştüm 24 kasım saat bir buçuğa nur hanıma randevu aldım hadi hayırlısı inş.

gamze canım benim inş bundan sonraki tedavinde rabbim güldürür yüzünü kucağın dolar inş

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah. Biraz önce hastaneyle görüştüm. Yarın kürtaj için gidicem ve içimdeki boşluğu alıp tamamen bomboş bırakacaklar. Bebeğin olmamasından ziyade bu kürtaj işi daha çok yordu beni. Allahım sen yardım et. Biran önce olup bitse ve yorganı kafama çekip yatsam hiç bişey yapmadan. İnşallah bugünlerin mükafatını alırız yoksa dayanılacak gibi değil:43::43:

asilcim Allah sabır versin. çok iyi bildiğim bir duygu bu yaşadığın. ama geçecek, buna inanalım.

eşim aldı bugün telde normal demişti ama ben elime alınca bişi anlamadım tabi
METERYALİN TÜRÜ:konvansiyonel yayma (pap smear) 1 adet
METERYALİN YETERLİLİĞİ: değerlendirme için yeterli
endoservikal hücre ve transformasyon zon komponenti: var
tanı kodları:N72
TANI:servikal smear sonuç:negatif
intraepitelyal lezyon veya malignite görülmedi. lütfen bişiler söyleyin.

burcucum benim hatırladığım kadarıyla zaten negatif olması gerekiyor. zaten ters bir durum olsa kesin söylerlerdi.

canım bugün eşimin kardeşi eşimi arıyo babam çok hasta ölcek gibisinden eşim endişeleniyo oda beni arıyo tabi biz bursada onlar trabzonda olduğundan eşim yarın giderim diyo bende daha yeni rahime falan bakılmış kanamam var canım ara ara yanıyo bu durumda nasıl giderim diye düşün dur hatta ağla neyse eşim geldi dediki ablası evleniyomuş onun için böyle bir yalan uydurmuşlar eşime dedim ben öldüm öldüm dirildim seninkilerin keyfi yerinde buna hakları yoktu baya yoğun sıkıntılı gün geçirdim canım ondan öyle oldum anlıcan

o ne havin ya öyle? ne diyeceğimi bilemedim. yuh diyeyim bari. güzel şeyler düşün havinim. sen bunları boşver. bir iki hafta içinde heyecanımız başlıyor olacak.

bu arada aktardan gönderilerim geldi. yarın hazırlayacağım. hayırlısı bakalım.

Back
X