• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tatlım tedavin hayırlı olur inşallah.. çok sevindim başlamana.. her kez gitse ben burdayım merak etme canım ben seviyorum burayı ama kızlar lütfen boş bırakmayın topiğimizi..yarın için randevu alacaktım dr.. dolu imiş çarşambaya randevu verdi bakalım ne olacak nelere bakacak bende bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yorum yapsın merak işte:))

tatlım tedavin hayırlı olur inşallah.. çok sevindim başlamana.. her kez gitse ben burdayım merak etme canım ben seviyorum burayı ama kızlar lütfen boş bırakmayın topiğimizi..yarın için randevu alacaktım dr.. dolu imiş çarşambaya randevu verdi bakalım ne olacak nelere bakacak bende bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yorum yapsın merak işte:))

buralardayım ama bulantılardan hiç halim olmuyor ancak sohbetlerinizi takip edebiliyorum.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize iyi akşamlar

akasya canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyo hamilelik kese ve kalp atışını duydunmu

buralardayım ama bulantılardan hiç halim olmuyor ancak sohbetlerinizi takip edebiliyorum.

hkere canım benim siz bulantıları bitirip hamileliğin tadını çıkartmaya başladığınızda nasipse bizim bulantılar başlıyacak ozaman siz rahat yazarken biz bakacağız nasipse rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin canım duada unutma

slm akasya rabbim kucagina almayi nasip etsin darisida bizleree rabbim bu duyguyuda bize nasip etsin siz bekleme sirasinda belirtiler yasadinizmi tesekür edrim ..

Son düzenleme:
sağol canım sen nasılsın bugün hormon tahlili yaptırdım elh. hepsi normal çıktı

ben iyiyim şükür işte bende hergün bir adım daha yaklaşıyom nasipse bebişlerime

hormon tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim inş bundan sonra senin hekkında da herşey güzel olur alırsın hayırlısıyla bebişini göbüşüne

kızlar slm, perşembe günü dondurulmuşlarla transferim yapıldı. bugün işe başladım, ve bugün kasık ağrım oldu çok, ve o kadar halsizim ki:( ama bu halsizliğim kalça iğnelerinden belki de.. yani kalçalarım artık acının doruğunda, ne sağ ne sol dönebiliyorum:( transferden önce başlamıştık, ilk tüp denememde bu iğneden yaptırmamıştı doktor, şimdi de olmasa iyiydi yaaa:( bugün hastaneye gidip iğne yaptıracak halim bile yok, her yerim ağrıyor..valla nazlılıktan değil de kemiklerim ağrıyor resmen:(

canım benim transferin hayırlı olsun inş bu sefer bebişlerin hiç bırakmaz seni test günün ne zaman canım inş pozitif olur sonucun

hayır tatlım gecikme olmadı..günü gününe oldum...

canım cevabın için sağol bazı yerlerde okudumn adet günün geçikiyomuş diyede ondan sana sorayım dedim adım adım bebişlerime yaklaşırken inş adetimde uzamaz herşey yolunda gider

İnşallah rabbim hakkında hayırlısını eğlesin. Bende daha iyi olucam inşallah annem gelcek bu akşam onun yolunu bekliyorum.Yarın inşallah her şey yolunda gider dondurulmuşlarımda olursa daha iyi olur en azından tekrar bu işlemlerden geçmem.

canım ne güzel annen geliyo benimde nasip olursa bu transferimde annem yanımda olacak inş dondurursun canım kalan embriyolarını

ahanda ben burdayııım. şimdi tam ben tedaviye başlıycam ya herkes gider, yapayalnız kalırım :(((

canım olurmu sennle bu yola çıktık doğum yapana kadar bu topikte seninleyim canım senin gelişmeleri merakla takip ediyo olacağız nasipse

hkere canım benim siz bulantıları bitirip hamileliğin tadını çıkartmaya başladığınızda nasipse bizim bulantılar başlıyacak ozaman siz rahat yazarken biz bakacağız nasipse rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin canım duada unutma

inşallah canım, dua ediyorum hepinize.Rabbim tez zamanda inşallah sizlerede nasip etsin. o günler gelecek biiznillah..

mirage canım buralarda olcaz hep inşallah sizleride yanlız bırakmıcaz merak etme.. yeni tedavin inşallah yüzünü güldürür canım

geldim canım yettimmm:1:
ah havinim iyice sürtün şöyle inşallah Rabbim sanada nasip eder bu sefer güzel arkadaşım
kızlar bende cumaya kalp atışları için gitcem bakalım durumlar ne olacak 2 kese iyiydi 3.sü küçüktü az gelişmişti Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ona sığındım...

hah şöyle dur süreneyim sana :127:

canım inş cuma günü kalp atışlarınıda duyarsın kuzucuklarının rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıklada kucağına alırsın inş kuzucuklarını

inşallah canım, dua ediyorum hepinize.Rabbim tez zamanda inşallah sizlerede nasip etsin. o günler gelecek biiznillah..

gelecek rabbimin izniyle bizler isteyeniz verecek rabbimde bize inş bizide sevindirecek

canım bende dua ediyom inş sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın diye yakında doktora gittinmi canım bebiş nasıl

Son düzenleme:

inşallah canım, yarın regl olmam gerekiyor normal şartlarda, bakalım yarın olursam çarşamba ben de doktordayım. bu arada özelden mesaj attım sana.

siz bebeğinizle iyi olun da bize arada selam verseniz de yeter bize.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize iyi akşamlar

canım olurmu sennle bu yola çıktık doğum yapana kadar bu topikte seninleyim canım senin gelişmeleri merakla takip ediyo olacağız nasipse

selam haviniiim. teşekkür ederim arkadaşım. birlikte mutluluğu yakalayacağız inşallah.

Back
X