• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlaarr maşallh herkes burda nasılsınız?bn daha kalp atışlarını duymadım perşembe gidicem inşallh.Bugün toxo plazma testi 180,5 çıktı neyin nesi anlamadım anlayan varsa yorumlasın şekerrler

tatlım toxoplazma kediden işlenmiş et dedikleri sucuk sosis salam vs şeylerden geçiyor insanlara bende tam bilmiyorum

20gün sonra gidicem bidaha inşallah canım. Sağolasın canım benim. bebiş zorluyor ama sabrediyorum işte.

canım benim bebiş büyüyo ondan zorlar eh bide mide bulantıları rabbimin izniyle bunlarda geçecek bebişini kucağına aldığında hepsini unutacaksın inş 20 gün sonra bebişini görürsün sağlıklı olduğunu öğrenirsin topiğede güzel haberlerle gelirsin

bizimde azosperm canım canlı hücre yok hareket yok şu an keçiboynuzu kürü içiyor eşim sadece akşamları yatarken aksatmadan hergün 1.5 ay oldu bu küre başlayalı faydası olmuşmudur bilmiyorum.

bizde kullanıyoruz bence işe yaradı 1 ayda 400binlerden 1 milyona cıktı halada devam ediyoruz cnmm..hayırlısı bakalımm

Canım bugün sabah telefonum çaldı 9.30 tüp bebek merkezinden aradılar.20 yumurtanın 15 döllenmiş.Tabiki ben heycandan konuşamadım. Çok sevindim. Salı sabah 11 de tansferim olucak. Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin. Benim ve sizlerin inşallah. Bugün hep yattım çok sancım vardı. Hiç böyle ağrı yaşamamıştım. Umarım her şey yolunda gider.

oohh maşaallhh ymurta kalmamış toplamışlar cok sevdnm arkadaşım..darısı bizim yumusların başına :))

merhaba arkadaslar ben sıtenın uzun zamandır takıpcısıyım ama bugunden ıtıbaren uyelı takıpcısıyım..bende 3 yıllık evlıyım hıc korunmadık onca doktora gıttık hıc bı sorun cıkmadı..2aydır cok ıyı bı doktorda teavıye basladım adet duzensızlıgıde yasıyorum.bellı ılaclar kullandıktan sonra yumurtalık takıbı yapıldı fakat sonuc olumsuz oldu doktorum benı asılama bolumune gonderdı ordakı doktor muayene ettıkten sonra polıstık over oldugunu soyledı ama can sıkılcak bı mevzu olmadıgını soyledı asılama yapılacak dedı.ama nasıl yapılıyo bu surec nasıl gecıyo?adetlıykenmı baslıyo?asılamaya baslamadan once rahım fılmı cekılıyomu ?bana yardımcı olursanız tesekkur ederım..

canım aramıza hoşgeldin... benden sana bi tavsiye aşılama ile ne zaman harca neden paranı... yinede sen bilirsin ama aşılama çok kolay bi tedavi acısı yok zoru yok ama malesef çok mantıklı değil... zaten normal ilişki ile aynı hemen hemen sadece spermler yıkanıyor iyi ayrılıyor hepsi o... direk tüp bebeğe geç canım sonra keşke deme :)))) tabikide sen bilirsin...

canım sanada iyi geceler nasılsın tedaviye başlamaya yaklaştınmı canım

iim tatlım saol..4 gün sonra bitiyor d.kontrol hapım.2-3 güne de regl olsam 1 hafta falan kaldı tahmini 12-13 kasım gibi reglyim sonra bakalım ne olucak..bu arada 10 kasımda da smear sonucum çıkıcakk..ve bugün yarında genetik sonucumuz çıkıcak hepsini bekliyoruz haallaa :))

Cnm inş..bu gece regl olursun ve başlarsın tedavine..yarındı tahmini tarihin dimi ?? hadi sen başlada arkadan bende geleyim artıkk yaa:((

iim tatlım saol..4 gün sonra bitiyor d.kontrol hapım.2-3 güne de regl olsam 1 hafta falan kaldı tahmini 12-13 kasım gibi reglyim sonra bakalım ne olucak..bu arada 10 kasımda da smear sonucum çıkıcakk..ve bugün yarında genetik sonucumuz çıkıcak hepsini bekliyoruz haallaa :))

canım benim adım adım sende yaklaşıyosun tedavine inş bunca zahmetten sonra tedavin güzel başlar ve sonuda güzel tamamlanır rabbim bu defa güldürür yüzünü

canım inş çarşamba güzel haberlerle gelirsin ve sende yeni tedavinden önce ne olması gerekiyorsa hepsini yaparsın

bu defa geçen tedavi gibi değilim çok heyecanlıyım... bi başlasam hayırlısı ile inanıyorum bu defa olacak inş... inanmak başarının yarısıdır değilmi...)))))

bu defa geçen tedavi gibi değilim çok heyecanlıyım... bi başlasam hayırlısı ile inanıyorum bu defa olacak inş... inanmak başarının yarısıdır değilmi...)))))

canım benim heyecanın inş bebeğini kucağına alana kadar devam eder bazen düşünmüyorum desemde tedavi sürecim yaklaştıkca benide heyecan basıyo inş bu sefer bebişlerimiz önce göbüşlerimize sonrada evlerimize gelecek

ayşegüllü canım hep bir umut olmalı umudumuz yoksa neden bu yola çıkalımki umutsuz yaşanmaz ve bizimde tüp bebek yöntemiyle dahi olsa umudumuz var rabbim bu yolu gösterdi bize ya hiç olmasaydı ne yapardık ben yeğenlerimi olmayacak diye umudum yok diye hep bir evlat gibi baktım rabbim hiç kimseyi umutsuz çaresiz bırakmasın hepimize tez zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

inş canım sende bu tedavinde olumsuz düşüncelerden sıyrılır ve hep pozitif düşünerek sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Back
X