• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

HAKIMIZDA INSALLAH HAYIRLISI OLUR BEMIN DE 10 GÜNÜM demi vakit gecmek bilmiyo...

Evet vakit geçmek bilmiyor. İnşallah güzel haberler alırız.Beni 11 gün tahlile çağırdılar. Senin bellidir o zaman canım. Hadi inşallahhh çok güzel haberler alırsın:))

HAKIMIZDA INSALLAH HAYIRLISI OLUR BEMIN DE 10 GÜNÜM demi vakit gecmek bilmiyo...

Evet vakit geçmek bilmiyor. İnşallah güzel haberler alırız.Beni 11 gün tahlile çağırdılar. Senin bellidir o zaman canım. Hadi inşallahhh çok güzel haberler alırsın:))

yok canim düm aksam az bisey geldi bitti arasirtdirigima göre kahve gelmes iyimisama benimki cok acik renkti bilmiyorum diger iki denemdede kahve renginde gelmiti sonrada hemen arkasina regen olmustum hayirlisi rabbime emanet ettim insallah beni birakmazlar allahin izniylee...

canım o zaman hiç kafana takmıyorsun kötü birşey yok sadece dinlen lütfen önemli olan o.. çok az kalmış inşallah güzel haberlerini alırız..

canım sıkıntı yapma şeytan arada bize böyle vesveseler verebilir ama biz kulak asmayacağız Rabbim yanımızda bunu düşünerek daha güçlü olacağız inş.

bende iyi olmaya çalışıyorum az önce bi öğrencim aradı abisi vefat etmiş o kadar üzüldüm ki maalesef hayat tarifi çok zor bişey bugün varsın yarın yoksun =(

inşallah canım.Allah rahmet eylesin genç ti herhalde hastamıydı.

kızlar kaçıncı gün embriyosuydu bebişleriniz?

insallah bütün yasannan olumsuzluklari yasadim rabbim emanet ettim hayirlisi benmiki 3.gün emriyosu ondanmi falan 14 kasim da dediler 4 günüm kaldi insallah zamani ve vakti gelmistir olumlu olursa galiba benimki büyük bir mucize tabiki hayirlisi artik test gününü bekliyom rabbim insallah herkese anneligi yasatir aminnn....

canim benim yumos sayisi 2 tane cikti 3.günde transfer etiler 3.gün emriyosu bastan belli bütün olumsuzluklari yasadim ya insallah sonu güzel olur allahin izniyle...

canım senin 12.günde belli olur aslında kan verebilirsin gidip sonra 14.gün garantilemek için tekrar kan verirsin 2 ye katlıyor mu diye... bir sor istersen yaptırdığın yere.

benim 5 gün embiyosuydu cnm.

benim de 5. gün embriyosuydu 10. gün testim yapıldı hayatım pozitif sonuç aldım sonra 3. gün tekrarladılar.

inşallah bizler gibi güzel sonuçlar alırsınız...

insallah bütün yasannan olumsuzluklari yasadim rabbim emanet ettim hayirlisi benmiki 3.gün emriyosu ondanmi falan 14 kasim da dediler 4 günüm kaldi insallah zamani ve vakti gelmistir olumlu olursa galiba benimki büyük bir mucize tabiki hayirlisi artik test gününü bekliyom rabbim insallah herkese anneligi yasatir aminnn....

AMİN AMİN AMİN Canım az kalmış seninde güzel haberler alcan rabbimin izniyle

canım senin 12.günde belli olur aslında kan verebilirsin gidip sonra 14.gün garantilemek için tekrar kan verirsin 2 ye katlıyor mu diye... bir sor istersen yaptırdığın yere.

benim de 5. gün embriyosuydu 10. gün testim yapıldı hayatım pozitif sonuç aldım sonra 3. gün tekrarladılar.

Amin inşallah arkadaşım Yanlız 2 embiyo koymalarını istedim. Doktorum kabul etmedi...

canim teprik ederim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah bu duyguyu bizde yasariz insallah tugok pazartesi tel acacagiz doktor insallah termini öne alirlar yurt disindakliler biraz terminciler saatinde ve günün de olmaini isterler tel acip söyleyeecgiz kabul edrlerse...

Son düzenleme:
Amin inşallah arkadaşım Yanlız 2 embiyo koymalarını istedim. Doktorum kabul etmedi...

olsun canım hakkımızda hayırlısı olsun zaten önemli olan o.. olacağı varsa tek embriyo ile de oluyor olan da çok zaten...

canim teprik ederim rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah bu duyguyu bizde yasariz insallah tugok pazartesi tel acacagiz doktor insallah termini öne alirlar yurt disindakliler biraz terminciler saatinde ve günün de olmaini isterler tel acip söyleyeecgiz kabul edrlerse...

ay evet sen yurtdışındaydın.. olsun canım hayırlısı olsun geç olsun da güzel olsun...

Arkadşlar işten geç saatte çıktığımdan yazamadım .Perşembe 2 tane bebişi gördük çok heycanlandım.Birinin kafası diğerinin ayak ucunda öylece yatıyorlrdı.Bir tanesi çırpındı kollarını kaldırdı yaa salladı yaa,çok enteresan sanki bnm karnımdan değilde tv de izliyom gibiydi:)
Rabbime hep siziler için dua ettim kızlar eve gelince inşallh hepiniz göreceksiniz Allah hepinize nasip edecek.Yeterki umutlarınız olsun.

Arkadşlar işten geç saatte çıktığımdan yazamadım .Perşembe 2 tane bebişi gördük çok heycanlandım.Birinin kafası diğerinin ayak ucunda öylece yatıyorlrdı.Bir tanesi çırpındı kollarını kaldırdı yaa salladı yaa,çok enteresan sanki bnm karnımdan değilde tv de izliyom gibiydi:)
Rabbime hep siziler için dua ettim kızlar eve gelince inşallh hepiniz göreceksiniz Allah hepinize nasip edecek.Yeterki umutlarınız olsun.

masallah rabbim kucagina almayi nasipp etsin ayyy bende yasmakk istiyorumm insallah rabim bizede yasatir rabiim gönlümüze göre versin aminnn....

Back
X