- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
canım benim adımda esma adaşım olur ne güzel
hoşgeldin canım tabiki alırız aramıza neden almayalım tatlım canım memorial şişliyi tavsiye ederim sana
mirage tatlım iş yoğunluğundan pek giremiyorum ama sende pek görünmüyorsun
evet canım denedim 2. yi deneyeceğim inş. memorialde fiyatlar 2100 euro ilaçlarda 1000-2000 arası değişiyor tatlım
sağol canım hoşbuldum..sen daha önce denedinmi..bide fiyat aralığı nedir bi bilgin vrmı canım
canım test günün ne çabuk geldi böyle yaaa canım hakkında hayırlı takdir Allah ınolmadı malesef kızlar umutlar başka bahara kaldı malesef vazgeçmiycem ama belki biraz geç olcak ama Rabbim izin verirse inşallah bende anne olucam.takipteyim sizi sürekli.çok öpüyorum hepinizi.
nasılsınız canlaar günler nasıl geçiyor bnm yavaş geçiyo
olmadı malesef kızlar umutlar başka bahara kaldı malesef vazgeçmiycem ama belki biraz geç olcak ama Rabbim izin verirse inşallah bende anne olucam.takipteyim sizi sürekli.çok öpüyorum hepinizi.
evet canım denedim 2. yi deneyeceğim inş. memorialde fiyatlar 2100 euro ilaçlarda 1000-2000 arası değişiyor tatlım
canım test günün ne çabuk geldi böyle yaaa canım hakkında hayırlı takdir Allah ın
canım benim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği mevcut
hmm çok sağol canım umarım 2. tutar..sende ne sorun vardı canım
gaviscon başladım benimde mayalı bişey yediğimde kızartma ıspanak gibi yoğutla karıştırılarak yediğim şeylerde çok oluyor ama gerçi ne yesem oluyor da işte sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam bebeklerimi başla bişey istemem ikiz riskleri gözüme gelmeye başladı çok korkuyorum erken doğum düşük ağırlıklı bebek küvez vs vs rabbim sıkıntı yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
olmadı malesef kızlar umutlar başka bahara kaldı malesef vazgeçmiycem ama belki biraz geç olcak ama Rabbim izin verirse inşallah bende anne olucam.takipteyim sizi sürekli.çok öpüyorum hepinizi.
iyiyiz canım sen nasılsın ? beklerken öyle yavaş geçer ama sonra bi bakmışsın transfein olmuşta sonucunu almışsın bile hayırlısıyla inş :)
burcucum canım cok üzüldüm rabbim sabır versin inş..ne yapalım zamanı değilmiş demekten başka çare gelmiyor elimizden
nasılsınız iyisinizdir inş beni bugün arkadaşlar çağırdı hiç gitmek istemiyordum zorla gittim ayy herkezin kucağında bebeği artık bebek görmek istemiyorum bebek görünce daha çok üzülüyorum aman gitmicem bida zaten açmıcam telefonlarını neyse orda otururken doktorum aradı napıyon diye bi gelde görüşelim dedi pes etmek yok felan dedi aman anlasa beni tabi pes etmem ama negatif olursa nasıl dayanayım ya 4. tüp dile kolay regl olunca gidecem histereskopiyi konuşayım hemde ya düşünmek istemiyorum artık bebek felan ama olmuyor nedense hayatımın içinde kaldı bu bebek sanki olmicak gibi gelmeye başladı kızlar düşünsenize yaşlandığımda kapımı açacak bi evladım olmazsa hep ters tarafından düşünmeye başladım nedense
nasılsınız iyisinizdir inş beni bugün arkadaşlar çağırdı hiç gitmek istemiyordum zorla gittim ayy herkezin kucağında bebeği artık bebek görmek istemiyorum bebek görünce daha çok üzülüyorum aman gitmicem bida zaten açmıcam telefonlarını neyse orda otururken doktorum aradı napıyon diye bi gelde görüşelim dedi pes etmek yok felan dedi aman anlasa beni tabi pes etmem ama negatif olursa nasıl dayanayım ya 4. tüp dile kolay regl olunca gidecem histereskopiyi konuşayım hemde ya düşünmek istemiyorum artık bebek felan ama olmuyor nedense hayatımın içinde kaldı bu bebek sanki olmicak gibi gelmeye başladı kızlar düşünsenize yaşlandığımda kapımı açacak bi evladım olmazsa hep ters tarafından düşünmeye başladım nedense
Nsilsiniz kizlar INSALLAH iyisinizdir
Beni sorcak olursaniz mehter takimi giibi bir ileri iki gerii.
RABBIM bizleri daha fazla bekeletmesin sagligimizdan etmesin elbette bir gün anne olucagiz hayirlisiyla
mehter takımı gibi çok sevdim bu tabiri cnm yaa tam beni anlatıyo bnde tmm ilaçlar bitti transfer diyorum hoop 2 ay 2 farklı sebepten geri adım off off ben frigolarımı istiyorum allahımın izniyle(
bende böyle düşünüyorum bazen cnm neden böyleyiz biz yaa off off(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?