Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

sağol canım hoşbuldum..sen daha önce denedinmi..bide fiyat aralığı nedir bi bilgin vrmı canım

olmadı malesef kızlar umutlar başka bahara kaldı malesef vazgeçmiycem ama belki biraz geç olcak ama Rabbim izin verirse inşallah bende anne olucam.takipteyim sizi sürekli.çok öpüyorum hepinizi.

sağol canım hoşbuldum..sen daha önce denedinmi..bide fiyat aralığı nedir bi bilgin vrmı canım
evet canım denedim 2. yi deneyeceğim inş. memorialde fiyatlar 2100 euro ilaçlarda 1000-2000 arası değişiyor tatlım
olmadı malesef kızlar umutlar başka bahara kaldı malesef vazgeçmiycem ama belki biraz geç olcak ama Rabbim izin verirse inşallah bende anne olucam.takipteyim sizi sürekli.çok öpüyorum hepinizi.
canım test günün ne çabuk geldi böyle yaaa canım hakkında hayırlı takdir Allah ın

nasılsınız canlaar günler nasıl geçiyor bnm yavaş geçiyo

iyiyiz canım sen nasılsın ? beklerken öyle yavaş geçer ama sonra bi bakmışsın transfein olmuşta sonucunu almışsın bile hayırlısıyla inş :)

burcucum canım cok üzüldüm rabbim sabır versin inş..ne yapalım zamanı değilmiş demekten başka çare gelmiyor elimizden

hmm çok sağol canım umarım 2. tutar..sende ne sorun vardı canım

Tubişim korkma canım Allah'ın izniyle.Ama çok zor gerçekten
Bazı hamilelere bakıyorumda çavuş gibi geziyorlar
O gezme senin bu gezme benim.Ya ben ise bi bardağımı yıkayamıyorum
Helede şimdi büyüdükçe mideme karaciğerime baskı yapıyor bu pozisyonun adı ne hatırlayamadım şimdi
O pozisyondaymış işte bebek.Çok zorlanıyorum nefesim sıkışıyor çok istememe rağmen
genede bazen hayattan soğuyorum bu ağrılarım yüzündentövbe tövbe
Sen öyle şeyler düşünme sakın.Olacaksa zaten olur tek ikiz farketmez
Misal benim başıma gelmeyeceği ne malum tekiz hamileyim belli olmaz bu işler:)
Rabbime emanet bebeklerimiz.Ama tabi çoğul gebelik olduğu için biraz daha erken doğuyorlar genede 35. hafataya kadar yolu var
İnşallah çabuk gelmek istemezler.Küvözde onların iyiliği için annesi bence kötü bakma olaya

Aaa kız ne zaman geldi test günün daha geçen yazdın opuya gireceğim
Eşimde ameliyatla sperm alacaklar diye.acaba canlı sperm mi bulunamadı:26:

burcu canım döllenemedimi embriyo, en son opu olcam diyordun ama...hakkında hayırlısı canım vazgeçmek yok Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah sizleri fazla yıprtmadan.

iyiym cnm bnde yarın eşimin doğum günü ya hazırlıklar falan pasta yapıcam şimdi :) inş alırım cnm ve o sonuç pozitif olur inş yaa bende genç anneler grubuna girebilirim :/

nasılsınız iyisinizdir inş beni bugün arkadaşlar çağırdı hiç gitmek istemiyordum zorla gittim ayy herkezin kucağında bebeği artık bebek görmek istemiyorum bebek görünce daha çok üzülüyorum aman gitmicem bida zaten açmıcam telefonlarını neyse orda otururken doktorum aradı napıyon diye bi gelde görüşelim dedi pes etmek yok felan dedi aman anlasa beni tabi pes etmem ama negatif olursa nasıl dayanayım ya 4. tüp dile kolay regl olunca gidecem histereskopiyi konuşayım hemde ya düşünmek istemiyorum artık bebek felan ama olmuyor nedense hayatımın içinde kaldı bu bebek sanki olmicak gibi gelmeye başladı kızlar düşünsenize yaşlandığımda kapımı açacak bi evladım olmazsa hep ters tarafından düşünmeye başladım nedense

Nsilsiniz kizlar INSALLAH iyisinizdir

Beni sorcak olursaniz mehter takimi giibi bir ileri iki gerii.

RABBIM bizleri daha fazla bekeletmesin sagligimizdan etmesin elbette bir gün anne olucagiz hayirlisiyla

bende böyle düşünüyorum bazen cnm neden böyleyiz biz yaa off off (

Gercekten görünce dha cok tkileniyoruz daha öncde yazmstim ogün yüyürüyüse ciktim icim ciss etti.

Rabbim daha fazla bekletmesin seni feriha sende saglikla hayirlisiyla kavus bebgine cnim

Hamile arkadaslar mideniz hasizmsizlik yapiyormus benim ablamda hamileyken sizin gibi oluyordu.

Bir cay tabagi kadar yogurdun icine 1 tatli kasigi kekik katip yiyordu cok iyiy geldigini söylerdi.

Ablamda 4. cocuguna hamleyken bu sorunlari yasadi

ALLAH sifa versin sizlere kucaginiza aalmak nasip olsunnnnn.

Son düzenleme:
Nsilsiniz kizlar INSALLAH iyisinizdir

Beni sorcak olursaniz mehter takimi giibi bir ileri iki gerii.

RABBIM bizleri daha fazla bekeletmesin sagligimizdan etmesin elbette bir gün anne olucagiz hayirlisiyla

mehter takımı gibi çok sevdim bu tabiri cnm yaa tam beni anlatıyo bnde tmm ilaçlar bitti transfer diyorum hoop 2 ay 2 farklı sebepten geri adım off off ben frigolarımı istiyorum allahımın izniyle (

mehter takımı gibi çok sevdim bu tabiri cnm yaa tam beni anlatıyo bnde tmm ilaçlar bitti transfer diyorum hoop 2 ay 2 farklı sebepten geri adım off off ben frigolarımı istiyorum allahımın izniyle (

Nasip kismet gec olsunda güc olmasinn benim transferim hic ertelenmedi hep zamamninda oldum.

genede olamadi olmayinca olmuyor ne yapsan bos benim hayatimiz mehter takimindan cikip maraton olsun.

Neden erteleniyor kusura bakma hatirlayamadim topik karabalik olunca akilda tutulmasi zor oluyor.

bende böyle düşünüyorum bazen cnm neden böyleyiz biz yaa off off (

nebilim canım ya sinir oluyorum ya beni anlamıyorlar bide bebeklerini sevip duruyorlar sanki evde sevseler ölecekler ben hiç böyle hata yapmam çok ince fikirliyim gerçekten offfff offf acaba toparlanıp tedaviye başlayabilecekmiyim ki ya annemin aklı gidiyor nolur kızım ara ver diye ahh bide benim içimdeki sızıyı bilse ben hiç belli etmem rabbim yardım etsin bize dilakız inş hepimiz hamile kalırız canım ya seninde orda gitcek kimsen yokmuş valla çok zordur herhalde kendimi düşünüyorum da evde tıkılı kalmak oldukca zor inş allahım en kısa zamanda bebkler versin bize

feriha42;28971049]nebilim canım ya sinir oluyorum ya beni anlamıyorlar bide bebeklerini sevip duruyorlar sanki evde sevseler ölecekler ben hiç böyle hata yapmam çok ince fikirliyim gerçekten offfff offf acaba toparlanıp tedaviye başlayabilecekmiyim ki ya annemin aklı gidiyor nolur kızım ara ver diye ahh bide benim içimdeki sızıyı bilse ben hiç belli etmem rabbim yardım etsin bize dilakız inş hepimiz hamile kalırız canım ya seninde orda gitcek kimsen yokmuş valla çok zordur herhalde kendimi düşünüyorum da evde tıkılı kalmak oldukca zor inş allahım en kısa zamanda bebkler versin bize[/

Cok zor gercektenn ALLAH kimseyi yanlizlikla imtihan etmesin gidicek kimsem yok uzak komsum var oda müsait olmuyr.

Kizida evlendi bende gitmiyorum yasli kadinla bir yere kadar muhabbet.Arkadaslar var onlar cok uzak hemde cocuklari var.

Bana ayiricak zamanari yokki bazi cocuklari ana okuluna gidiyor onlari alyiorlar ögleden önce ögleden sonra bazilarida calsiiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…