Nasip kismet gec olsunda güc olmasinn benim transferim hic ertelenmedi hep zamamninda oldum.
genede olamadi olmayinca olmuyor ne yapsan bos benim hayatimiz mehter takimindan cikip maraton olsun.
Neden erteleniyor kusura bakma hatirlayamadim topik karabalik olunca akilda tutulmasi zor oluyor.
nebilim canım ya sinir oluyorum ya beni anlamıyorlar bide bebeklerini sevip duruyorlar sanki evde sevseler ölecekler ben hiç böyle hata yapmam çok ince fikirliyim gerçekten offfff offf acaba toparlanıp tedaviye başlayabilecekmiyim ki ya annemin aklı gidiyor nolur kızım ara ver diye ahh bide benim içimdeki sızıyı bilse ben hiç belli etmem rabbim yardım etsin bize dilakız inş hepimiz hamile kalırız canım ya seninde orda gitcek kimsen yokmuş valla çok zordur herhalde kendimi düşünüyorum da evde tıkılı kalmak oldukca zor inş allahım en kısa zamanda bebkler versin bize
ilk yumurtalarımın çok uyarılmasından 2. ay dinleniyim diye bu ayda çok fazla yumurtam var diye cnm anlıyorum hatırlayamamanı bende seni yurtdışında yaşıyorsun diye hatırlıyorum ama emin değilim :)
inş olucak cnm beeğim bana gelmek için doğru zmanı beklediği için uzadı bu kadar buna inanıyorum
emin ol sennde olucak umudumuzu kaybetmemeliyiz cnm
Enteresan yumurtanin cok olmasindan ertelendiginide ilk kez duydum daha neler duuyucagiz.
Hakkindan hayirlisi olsun canim üzülsekte aglasakta ümidimizi kesmemliyiz ne olursa olsun.
Evet yurt disinda yasiyorumm gurbetlik cok zor ALLAH baska dert göstermesin. Bazen hayal gibi gelsede birgün anne olucagima inanaiyorum.
off off sorma cnm bnde ilk kez duyuyorum dondurulmuş tedavisinde böyleymiş bakalım neler duyup öğrenicez daha ahh ahh(
INSALLAH hamile kalinca bütün bunlariunuturuzz bebek arabasiyla bebegimizi gezdiririz yasadikalrimizi unuturuz.
inşallah bütün bu aşadıklarımızı hayal kırıklıkları ağlayışlar üzüntüler bekleyişler son bulur ve tüm bu yaşadıklarımızı unuturuz umarım
Hos geldin hkere iyi diyelim iyi olalimm sen nasilsinn canimm.
INSALLAH INSALLAHH
iyiyim canım ne olsun, yemek yapmaya yapmaya unutmuşum yaa :)) bugün bi arnavut ciğeri yapayım dedim çok ta beceremedm ama yinede yedik..zaten ciğer pek sevmezdim ama aklıma geldi işte
hkere, kac aylik oldu gebeligin ?? bu zamana kadar ne yedin ne ictin nasil beslendin?
canım önümüzdeki hafta 6 ay bitecek inşallah, benim biraz zor geçti bu ay iyiydim öncesinde baya baya yattım mide bulantıları çok uzun sürdü, çok şükür geçti o günler. ya normalde yemek yemeyi severim ben, ama bu aralar öyle değilim çok acıkıyorum ama herşeyi yiyemiyorum hamur işleri favorim, krep börek pişi katmer gbi, pek fayda sağlayan şeyler değil am fayda sağlayacaklarıda canım istemior, haftada bir balık yapıyorum,yoğurt kendim yapmaya başladım,süt içiyorum hergün, ceviz meyve yemeye çalışıyorum,çok sağlıklı beslenemiyorum ama idare ediyorum
Herkese merhaba,
ben de nisan mayıs gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım..3 aşılamamız olumsuz oldu malesef
tüp bebek tedavisi için de adetin 2.günü direkt kontrole mi gidiliyor, yoksa aşılamadan önce yapılan testleri tekrar yaptırmak gerekiyor mu,
hoşgeldin canım aramıza, evet adetin 2. günü başlanıyor ama öncesinde bir ön görüşme yap, sormak istediklerini sorarsın doktora aklın kalmaz, hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsun ve aşılamadan önce hangi testleri yaptırdınHerkese merhaba,
ben de nisan mayıs gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım..3 aşılamamız olumsuz oldu malesef
tüp bebek tedavisi için de adetin 2.günü direkt kontrole mi gidiliyor, yoksa aşılamadan önce yapılan testleri tekrar yaptırmak gerekiyor mu,
canım tavuk yiyemiyorum malesef,çok severim aslında inşallah hamilelikten sonra. sabahları zaten kahvaltımda peynir ve tahinli pekmez mutlaka var, ayrıca sütle keçibynuzu pekmezi içiyorum, ne yapayım yemek yemeye yapmaya anca başlayabildim bu kadarına şükür.MASALLAH cogu gitmis azi kalmiss bundan sonrasi daha önemli tabiki ooooooo hep hamirisi yiyorsunn kirmizi ette cok iyi tavuk kanli canli canli olman icin bunlari yemen sart.
Birde vitamine yiyecekelr yemezsen cabuk acikirsin aclik hissin hic gecmez. tahinlipekmezli karisim cok iyimis kan yapar sana.
Saglikli beslenmen hem senin icin hemde bebk icin cok önemli canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?