Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

40 gün dediğinde ne var gülüm su gibi akıp geçer inşallah:)
Yani aslında isimde önemli değilde
Hani konu itibariyle insan istemiyor k.validesinin ismini koymayı:/
Fadime
sen koyarmısın mesela:26:

inş cnm sonu güzel olsunda inş ben koymam cnm çünkü bnm adımda kayınvalide ismi ve olmuşu olcağı allahım verirse 1 tane evladım olcak istediğim adı koymak isterim zaten biz eşimle belirlemiştik oğluş olursa çınar kızım olursada buna yeni karar verdik tedavimiz bu kadar uzayınca nazlı olucak :) allah nasip ederse tabii

Banada hamile kalmak hayal gelyior canim.Emeklerimiz bosa cikmaz INSALLAH.
canimm ALLAH daha fazla bekletmesin cümlemizi.

evet cnm ben zaman günler geçsin diye yatıyorum valla napıyım gün saymak çok zormuş bnmkiler anca üzülme takma diyo sende haklısın bnm ilk denemem olduğundan belkide daha rahatım cnm inş hep birlikte hamile kalırız havin açılışı yapar arkadan ben gelirim mirage ayşegülü adını sayamadıklarım sen inş cnm bzmde kucaklarımız dolar inş

INSALLAH hepimiz bebeklerimiz kavusuruz tez vakitte. Esime diyorum 2 ay daha hamile kalamazsam eger Leyleklerden istiyicem.

Bana bir kiz birde erkek cocuk getirsinlerr. Bizim iisimiz bir ALLAH birde leyleklere kaldi diyorum oda gülüyorr.

Senin k.validenin adı ne? hee bide kızımı beğenmedi biliyormusun hala kız mı diye soruyor
Sonradan pipiçıkacak hali yok bid eonun ismini mi koyacağım
Hımm çınar ve nazlı çok güzell inş koymak nasip olur canım
Banada hamile kalmak hayal gelyior canim.Emeklerimiz bosa cikmaz INSALLAH.
canimm ALLAH daha fazla bekletmesin cümlemizi.

Amin canım benim

Havini cok merak edioyrum INSALLAH bir aksilik cikmaistir.

Tez zamanda mutlu haberi alirizzz

Canım gelmediğine göre transferi oldu demekki
Öyle demişti çünkü gelmezsem bilinki transferim oldu diye
Anneside gelmiştir şimdi onun

INSALLAH hepimiz bebeklerimiz kavusuruz tez vakitte. Esime diyorum 2 ay daha hamile kalamazsam eger Leyleklerden istiyicem.

Bana bir kiz birde erkek cocuk getirsinlerr. Bizim iisimiz bir ALLAH birde leyleklere kaldi diyorum oda gülüyorr.

o kadar ümitsiz olma tatlım allah kabul etmeyeceği dua için el açtırmazmış kuluna hiç üzme kendini allahım vericek hayırlısıyla cnm bnm bn inanıyorum :)

merhaba bende nisan yada mayısta tüp bebeğe başlicam inş,tüpün tutma ihtimali yüksek olur dimi,
tek umudum tüp o da tutmazsa yıkılırım o yüzden korkuyorum

bu tedaviye başlarken her sonuca kendini hazırlayarak başlamalısın fatolicim. bu iş sabır işi. hemen hemen herkesin sonunda oluyor ama ne kadar deneme yapması gerekeceği kısmı muamma. inşallah bir kereden kavuşursun bebeğine.

evet canım ya eşimde yorulmuş erkenden uyudu kaldı tvdede bakacak bişey yok sıkıldım ya bi bebeğimiz olsada vakitin nasıl geçtiğini anlamasak ya of

inanamıyorum sana feriha kuzey güney varken tvde seyredecek şey mi bulamıyorsuuun? o olmazsa hürrem var. :))

kız nerlerdesin sen gelmedin bugün hiç

Mirage neden gelmiyor artık:26:

canlar, konuşacak birşeyim yok da ondan gelmiyorum. arada uğruyorum ama. daha çok var benim yeniden heyecanlanmama. her gün de kararım değişiyor ama baştan beridir bülent urman üzerinde daha çok duruyorum sanki. acaba hayatımın daha ne kadar kısmını bu işlere kafa yorarak ve para harcayarak geçiriyor olacağım. artık bundan sonrası borç harç zaten satacak altınım falan da kalmadı.

gamzecim beni sormuşsun yeni gördüm canım. iyiyim sen nasılsın? konuşamadık ne zamandır.

havin uğrarsan hep aklımızdasın bunu bil...

azize cnm
bnmki okadar üzülüyor ki herşeye razı kıyamam
kızımızı kim olaki beğenmeyen dua etsn oğlum evlat sahibi oluyo diye şaşkın bizim kızımız çok güzel beğenmeyen sevmez cnm sende koymazsın adını işte oh olsun )

inş cnm bnm inş nasip olur :)

o kadar ümitsiz olma tatlım allah kabul etmeyeceği dua için el açtırmazmış kuluna hiç üzme kendini allahım vericek hayırlısıyla cnm bnm bn inanıyorum :)

Ümitsiz degilim ALLAH tan ümit kesilmez.Sadece artik daha az sabirliyim.bebkelri görünce icim kipir kipir olyuor.

insaniz sonucta üzülüyoruz.RABBIM hakkmizdan hayirlisini nasip etsin.

Ümitsiz degilim ALLAH tan ümit kesilmez.Sadece artik daha az sabirliyim.bebkelri görünce icim kipir kipir olyuor.

insaniz sonucta üzülüyoruz.RABBIM hakkmizdan hayirlisini nasip etsin.

biliyorum üzüldüğünü ben sana diyorum ama bende bi hamile görünce dalıp gidiyorum bazen tutamıyorum kendimi ağlıyorum off off neyse

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler öptüm hepinizi allaha emanet olun allahın izniyle birgün bende mide bulantılarından giremiycem buraya göreceksiniz )

gaviscon başladım benimde mayalı bişey yediğimde kızartma ıspanak gibi yoğutla karıştırılarak yediğim şeylerde çok oluyor ama gerçi ne yesem oluyor da işte sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam bebeklerimi başla bişey istemem ikiz riskleri gözüme gelmeye başladı çok korkuyorum erken doğum düşük ağırlıklı bebek küvez vs vs rabbim sıkıntı yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

nasılsınız
aaa miragecim hepimizin konuşacak bişeyi olduğundan girmiyoruz ki maksat muhabbet etmek tatlım bak bizde aldık nagetifleri ama okuyup okuyup çıkmıyoruz ki yani canım bende olmuştum geçenlerde doktor değiştirsem mi diye ama vaz geçtim çünkü doktorumu seviyorum tatlım sen neden değiştiriyorsun canım inş senin için hangisi hayırlı olacaksa rabbim ona yöneltsin seni ama borca felan takılma bitanem allahım yardım ediyor inan onlar gelip geçici biraz cık dişimizi sıkıp ödicez artık herkez tatil planı yaparken biz evde durcaz bebek için herşey değer
biz tedaviye başlarken nerdeyse 5 kuruşsuz başlamıştık tabi babam çok yardım ediyor ama biz gel git yol masrafı biliyorsun konyada oturmıyorum merkez konyada hiç sıkışmadık nedense rabbim yardım ediyor
hkere canım valla uslu uslu oturuyorum kızzzz mutfakta elime bıçak bile almaktan korkuyorum

merhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza..

2 senelık evlıyım ve tek tüpüm tıkalı...bu zamana kadar yumurta gelıştırıcı ılaçlar kullandım ama yıne hamıle kalamadım..en son doktor banada tüp bebek dedi...tüp bebek hakkında pek fazla bılgım yok..bende nisan mayıs gıbı başlamayı düşünüyorum..istanbul avrupa yakasındayım önerebileceğiniz yerler varmı..

amin canım, iki isim koymayı düşünüyoruz esma- sevde- rumeysa gibi
canım benim adımda esma adaşım olur ne güzel
hoşgeldin canım tabiki alırız aramıza neden almayalım tatlım canım memorial şişliyi tavsiye ederim sana

mirage tatlım iş yoğunluğundan pek giremiyorum ama sende pek görünmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…