40 gün dediğinde ne var gülüm su gibi akıp geçer inşallah:)
Yani aslında isimde önemli değilde
Hani konu itibariyle insan istemiyor k.validesinin ismini koymayı:/
Fadime
sen koyarmısın mesela:26:
İnşallah o günleride görürmüyüz acaba şöyle kucağımıza aldığımız günü hayal gibi hala...
Demi ya bu kadar emek verdik zorluk çektim isim koyma hakkı annenin olsun diyorum
bende snein gibi düşünüyorum kesinlikle
Seninde bebek sevme zamanın yakındır inş
Hepimiiz nerdeyse aynimisizz yaffff.Bende ayniyim 11 bucukta 12 dekalkiyorum esim geliyor öglene onun sayesinde yine yoksa ikindide anca kalakriz gecede uyk haram
.zBiz öglenleri kahvalti aksam yemek yioriuu Saatlerce rüya gärüyorum.Annem ablalarim cok üzülüyorlar.Bana demyiorlar ama olmuyucak diye cok korkuorlar
evet cnm ben zaman günler geçsin diye yatıyorum valla napıyım gün saymak çok zormuş bnmkiler anca üzülme takma diyo sende haklısın bnm ilk denemem olduğundan belkide daha rahatım cnm inş hep birlikte hamile kalırız havin açılışı yapar arkadan ben gelirim mirage ayşegülü adını sayamadıklarım sen inş cnm bzmde kucaklarımız dolar inş
Senin k.validenin adı ne? hee bide kızımı beğenmedi biliyormusun hala kız mı diye soruyorinş cnm sonu güzel olsunda inş ben koymam cnm çünkü bnm adımda kayınvalide ismi ve olmuşu olcağı allahım verirse 1 tane evladım olcak istediğim adı koymak isterim zaten biz eşimle belirlemiştik oğluş olursa çınar kızım olursada buna yeni karar verdik tedavimiz bu kadar uzayınca nazlı olucak :) allah nasip ederse tabii
Banada hamile kalmak hayal gelyior canim.Emeklerimiz bosa cikmaz INSALLAH.
canimm ALLAH daha fazla bekletmesin cümlemizi.
Havini cok merak edioyrum INSALLAH bir aksilik cikmaistir.
Tez zamanda mutlu haberi alirizzz
INSALLAH hepimiz bebeklerimiz kavusuruz tez vakitte. Esime diyorum 2 ay daha hamile kalamazsam eger Leyleklerden istiyicem.
Bana bir kiz birde erkek cocuk getirsinlerr. Bizim iisimiz bir ALLAH birde leyleklere kaldi diyorum oda gülüyorr.
Canım gelmediğine göre transferi oldu demekki
Öyle demişti çünkü gelmezsem bilinki transferim oldu diye
Anneside gelmiştir şimdi onun
merhaba bende nisan yada mayısta tüp bebeğe başlicam inş,tüpün tutma ihtimali yüksek olur dimi,
tek umudum tüp o da tutmazsa yıkılırım o yüzden korkuyorum
evet canım ya eşimde yorulmuş erkenden uyudu kaldı tvdede bakacak bişey yok sıkıldım ya bi bebeğimiz olsada vakitin nasıl geçtiğini anlamasak ya of
kız nerlerdesin sen gelmedin bugün hiç
Mirage neden gelmiyor artık:26:
Senin k.validenin adı ne? hee bide kızımı beğenmedi biliyormusun hala kız mı diye soruyor
Sonradan pipiçıkacak hali yok bid eonun ismini mi koyacağım
Hımm çınar ve nazlı çok güzell inş koymak nasip olur canım
Amin canım benim
o kadar ümitsiz olma tatlım allah kabul etmeyeceği dua için el açtırmazmış kuluna hiç üzme kendini allahım vericek hayırlısıyla cnm bnm bn inanıyorum :)
Ümitsiz degilim ALLAH tan ümit kesilmez.Sadece artik daha az sabirliyim.bebkelri görünce icim kipir kipir olyuor.
insaniz sonucta üzülüyoruz.RABBIM hakkmizdan hayirlisini nasip etsin.
Doktorun şurup versin canım ama ben biliyorum o neden oluyor vücudumu tanıdım artık
Hamur işi yediğimde ve kızartmalı şeyler yediğimde dahada fazla oluyor birazda yanma var o hiç geçmiyor zaten
Az kaldı 20. haftadan sonra tamamen geçecek bulantıların inşallah
canım benim adımda esma adaşım olur ne güzelamin canım, iki isim koymayı düşünüyoruz esma- sevde- rumeysa gibi
hoşgeldin canım tabiki alırız aramıza neden almayalım tatlım canım memorial şişliyi tavsiye ederim sanamerhaba kızlar benıde alırmısınız aranıza..
2 senelık evlıyım ve tek tüpüm tıkalı...bu zamana kadar yumurta gelıştırıcı ılaçlar kullandım ama yıne hamıle kalamadım..en son doktor banada tüp bebek dedi...tüp bebek hakkında pek fazla bılgım yok..bende nisan mayıs gıbı başlamayı düşünüyorum..istanbul avrupa yakasındayım önerebileceğiniz yerler varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?