Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kızlar valla canımdan bezdim artık yaa. neye üzülüp neyi düşüneceğimi şaşırdım. bu sefer de babamın akciğerinde bir kitle saptandı. cuma günü kesinleşecek tam olarak ne olduğu. kafam karmakarışık. o kadar depresifim ki gelip iki satır yazmaya bile takatim yok inanın.

bu arada bir iş teklifi aldım. annemin dükkanında rahata alışmıştım ama elime çok para geçmiyor burada. teklif edilen işin parası bayapa iyi. dönemsel bir iş, 6 aylık. benim eski iş arkadaşım hamileydi, doğum iznine çıkacak, yerine beni önermek istiyor. gitsem iyi olacak sanki. hem maddi hem manevi iyi gelecek bana. ama dükkanda teyzem yalnız çalışmak zorunda kalacak haftanın yeni günü. ona zor olacak. kız diyor ki tedavini de yaparsın, direktör yabancı olduğun için çok rahat bir adam, kısıtlamaz diyor. galiba kabul edeceğim.

öte yandan kararımı da verdim doktor için. kararım bülent urman.

bir de akupunktur için randevu aldım önümüzdeki haftaya.

benden haberler böyle. ben böyle bir döneme girdim yok oldum, siz sahip çıkın topiğimze yok olmayın. yakında havin de döner zaten. inşallah güzel haberlerle döner. herhalde 2 martta falandır onun testi diye tahmin ediyorum.

siz napıyosunuz herkes iyi mi? ayşegülüm yeni evin ve araban hayırlı olsun canım. hkerecim geçmiş olsun.

haa bu arada tek tüpü olmayan ve yeni tüp bebek denemesine hazırlanan bir tanıdığımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. yani umutlar tükenmesin asla.
canım benim belliki ciddi bi sınavdan geçiyorsun...sabırlı ol ve pozitif olmaya garet göster...temennilerin için çok tşk.
dr..kararlı olmana sevindim inşallah bu defa olacak
biliyorsun sanırım bende tek tüplüyüm sol tüpüm 4 yıl önce dış gebelikte alınmıştı...

kızlar valla canımdan bezdim artık yaa. neye üzülüp neyi düşüneceğimi şaşırdım. bu sefer de babamın akciğerinde bir kitle saptandı. cuma günü kesinleşecek tam olarak ne olduğu. kafam karmakarışık. o kadar depresifim ki gelip iki satır yazmaya bile takatim yok inanın.

bu arada bir iş teklifi aldım. annemin dükkanında rahata alışmıştım ama elime çok para geçmiyor burada. teklif edilen işin parası bayapa iyi. dönemsel bir iş, 6 aylık. benim eski iş arkadaşım hamileydi, doğum iznine çıkacak, yerine beni önermek istiyor. gitsem iyi olacak sanki. hem maddi hem manevi iyi gelecek bana. ama dükkanda teyzem yalnız çalışmak zorunda kalacak haftanın yeni günü. ona zor olacak. kız diyor ki tedavini de yaparsın, direktör yabancı olduğun için çok rahat bir adam, kısıtlamaz diyor. galiba kabul edeceğim.

benden haberler böyle. ben böyle bir döneme girdim yok oldum, siz sahip çıkın topiğimze yok olmayın. yakında havin de döner zaten. inşallah güzel haberlerle döner. herhalde 2 martta falandır onun testi diye tahmin ediyorum.

siz napıyosunuz herkes iyi mi? ayşegülüm yeni evin ve araban hayırlı olsun canım. hkerecim geçmiş olsun.

haa bu arada tek tüpü olmayan ve yeni tüp bebek denemesine hazırlanan bir tanıdığımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. yani umutlar tükenmesin asla.

canım herkesin imtihanı farklı işte Rabbim sabır versin inşallah babacığında bişey çıkmaz, Allah tan ümit kesilmez bak ayşegulu neler anlatmış okurken gözlerimiz doldu, senin içinde doktorun inşallah hayırlı olur ve bu son tedavin olur canım. şuanki durumun belli o yüzden iş teklifini kabul et derim eğer teyzen gücenmeyecekse ve eğer 6aydn sonra tekrar işsiz kalmayacaksan..hakkında hayırlısı olsun canım

arkadaşlar bugun doktor kontrolunden geldim...ağrılarım olunca gıtmıştım...ultrasonla bakıldı herşey yolunda çok şükür.allahın izniyle martın ilk haftası adet olup son haftasıda transfer olucam...haber vermek istedim...

canım benim belliki ciddi bi sınavdan geçiyorsun...sabırlı ol ve pozitif olmaya garet göster...temennilerin için çok tşk.
dr..kararlı olmana sevindim inşallah bu defa olacak
biliyorsun sanırım bende tek tüplüyüm sol tüpüm 4 yıl önce dış gebelikte alınmıştı...

ah ayşegülüm gayret gösteriyorum zaten. hayat çok zormuş ya. bu kadarını tahmin edememiştim.

işte o kızın da öyle olmuştu. dış gebelik yaşamıştı, tek tüpü yoktu o yüzden. bir de bildiğim kadarıyla kocasında da sperm sorunu vardı.

canım herkesin imtihanı farklı işte Rabbim sabır versin inşallah babacığında bişey çıkmaz, Allah tan ümit kesilmez bak ayşegulu neler anlatmış okurken gözlerimiz doldu, senin içinde doktorun inşallah hayırlı olur ve bu son tedavin olur canım. şuanki durumun belli o yüzden iş teklifini kabul et derim eğer teyzen gücenmeyecekse ve eğer 6aydn sonra tekrar işsiz kalmayacaksan..hakkında hayırlısı olsun canım

inşallah hkerecim teşekkür ederim. teyzem bana gücenmez de başa çıkabilir mi ona emin değilim. şu anda eleman alacak kadar iyi de değil dükkanın durumu. işler çok yavaş. 6 ay sonra da ne olacağını Allah bilir. duruma göre bakılır. annemin dükkanına geri dönerim.

arkadaşlar bugun doktor kontrolunden geldim...ağrılarım olunca gıtmıştım...ultrasonla bakıldı herşey yolunda çok şükür.allahın izniyle martın ilk haftası adet olup son haftasıda transfer olucam...haber vermek istedim...

hadi bakalım piticim. Allah yolunu açık etsin. inşallah güzel olur herşey.

ben hep burdaydım tatlım asıl sen nerelerdesin:)))))))

ben de geldim :))) ya ben bayadır konu üzerinde düşünmek istemiyordum. yani kafamı dağıtmaya çalışıyordum ama olmuyor bilirsin. yeniden başlıyoruz inşallah ama merkezi mi değiştirsem diye düşünmeye başladım memorial'a gitsem mi diye düşünüyorum ama eşim pek gönülsüz eski yere gidelim diyor. sen ne alemdesin.

canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bebişini nasip etsin sana...

ben de geldim :))) ya ben bayadır konu üzerinde düşünmek istemiyordum. yani kafamı dağıtmaya çalışıyordum ama olmuyor bilirsin. yeniden başlıyoruz inşallah ama merkezi mi değiştirsem diye düşünmeye başladım memorial'a gitsem mi diye düşünüyorum ama eşim pek gönülsüz eski yere gidelim diyor. sen ne alemdesin.

tatlım kafa ancak burda dağılır:))) buradan her ne olursa olun ayrılmayın ayrılmayalım iyi günümüzde sevinç kötü günümüzde moral oluyoruz birbirimize ...birbirimizi görmeden kurduğum gönülden bağlarımız var burda içimizden geçen kopan fırtınalar burda paylaşıldı ki bunları normal haytta hiç kimseler bilmiyor ...şafakçığım tedavin konusunda eski dr...una devam etömen bencede en iyisi seni tanıyanda o çünkü bana göre yani dr..yeni tedavi demek yani 1. tüp gibi bişey geliyor bana ama yinede sen bilirsin tabikide ...hadi bakalım hayırlısı senin için ben tedaviye başladım sanırım geçmişi okumadın..genetik testlerimiz çok şükür tertemiz çıktı ama bu defa troitlerde sorun varmış fhs değerim yüksek çıktı ...dr...da fhs ..düşmesi için ilaç verdi onu kullanıyorum ve bu arada adetimi bekliyorum bu gün yarın olmam lazım temizlendikten sonra histereskopi olacağım...ardından 20 gün dinlenip tüpe geçiş inşallah allah nasip ederse tabiki....

Son düzenleme:

umarım babanda bişi çıkmaz. zaten derdimiz yetiyor bi de başka bir dert istemiyor insan inş birde babanı düşünmek zorunda kalmazsın.. iş konusuna gelince tebdili mekanda ferahlık vardır derler mirage hakkında hayırlıymış ki böyle bi kapı açılmış inş. iyi bir değişiklik yaratır hayatında.. bende pek iyi sayılmam ondan giremiyorum önemli bir durum yok ama herşey üstüme üstüme geliyor sanki kendimi pasta börek ve temizliğe verdim.yada sürekli dışarı çıkıyorum vs. vs.. çok umutlu olmakda iyi deilmiş bunu anladım atlatmak zor oluyor.. umarım en kısa zamanda hepimizin sınavı biter

aysegulu evin araban ve en önemlisi minnoşunuz hayırlı uğurlu olsun inş.. dertsiz , sıkıntısız bir ömür geçirsin sağlıkla...tedavinde başlıyormuş umarım son tedavin olur ve mucizene kavuşursun..

hkerem
geçmiiş olsun cook dikkat et kendine canım ..

havin inş. hayırlı haberlerle dönersin 3 marttı sanırım test tarihi ..

kızlar meraklısına bir sorum var elinizde kız çocuğu için elbise modeli var mı ..örmek için yani .. 1,5 - 2 yaşında.. nette var ama hep resim koymuşlar anlatımı yok.. anlatımı olanlarıda çook karışık yazmışlar bişi anlamadım.. :( ilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.. iyi akşamlar..

canım hiç dermanım yok dün hastanedeydim çok iyiydim ama geçen akşam mide bulantısı ağrısı hiç durmadı normal gebelik bulantısı gibi değildi, korktuk doktora gittik akşama kadar yatırdılar iki şişe serum yedim, artık susuzluktan içim yanmaya başlamış serumlar iyi geldi dün akşam çıktım hastaneden, komşumu aradım çorba yemek yaptı biraz yedik yattık birsürü ilaç verdiler şimdi daha iyiyim çok şükür en azından bulantılarım ve mide ağrım geçti açlıktan dolayı halsizlik var daha tam yiyemiyorum, teşhiste koyamadılar o kadar teste tahlile rağmen, ne olduğunu bizde anlamadık çok şükür atlattım şimdilik. kayınvalidem geldi bakmaya inşallah daha iyi olacağım
canım çok geçmiş olsun tatlım
canım sen hangi hastanede tedavi görüyordun ama ben sana kesinlikle memoriali tavsiye ederim:40:

mirage tatlım Rabbim babana acil şifalar versin inş. kötü bişey yoktur:50:

ayşegül canım evin araban hayırlı olsun güle güle kullan sıra bebeğe geldi inş.:52:

havin nerdesin yaaa gel artık ama güzel haberlerle gel inş. :34:

tedavin inşallah sana hayırlı bebekler nasip eder...tatlım şimdiden tedavin hayırlı olsun yemene içmene dikkat et şimdiden bol su iç meyve bol ye ananas vs.bu aydan sonra burda takip edeceğimiz çok arkadaşımız var bu aylar tedavi ve transfer ayları inşallah hepimiz için hayırlı olur....

canım çok geçmiş olsun tatlım

canım sen hangi hastanede tedavi görüyordun ama ben sana kesinlikle memoriali tavsiye ederim:40:

mirage tatlım Rabbim babana acil şifalar versin inş. kötü bişey yoktur:50:

ayşegül canım evin araban hayırlı olsun güle güle kullan sıra bebeğe geldi inş.:52:

havin nerdesin yaaa gel artık ama güzel haberlerle gel inş. :34:

teşekkür ederim canımcım

valla havindeki azim süper nasıl uğramadan duruyor anlamış değilim :) insan bi görünür çıkar ya..

canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bebişini nasip etsin sana...

ah ayşegülüm gayret gösteriyorum zaten. hayat çok zormuş ya. bu kadarını tahmin edememiştim.

işte o kızın da öyle olmuştu. dış gebelik yaşamıştı, tek tüpü yoktu o yüzden. bir de bildiğim kadarıyla kocasında da sperm sorunu vardı.

inşallah hkerecim teşekkür ederim. teyzem bana gücenmez de başa çıkabilir mi ona emin değilim. şu anda eleman alacak kadar iyi de değil dükkanın durumu. işler çok yavaş. 6 ay sonra da ne olacağını Allah bilir. duruma göre bakılır. annemin dükkanına geri dönerim.

hadi bakalım piticim. Allah yolunu açık etsin. inşallah güzel olur herşey.

tedavin inşallah sana hayırlı bebekler nasip eder...tatlım şimdiden tedavin hayırlı olsun yemene içmene dikkat et şimdiden bol su iç meyve bol ye ananas vs.bu aydan sonra burda takip edeceğimiz çok arkadaşımız var bu aylar tedavi ve transfer ayları inşallah hepimiz için hayırlı olur....

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz alıcaz kucağımıza bebişlerimizi...gelişmelerden haberdar edicem.sorularım olduğundada sizden yararlanıcam...destek çok önemli....sağolun...

MİRAGEM canım babacığına Allahtan şifa sizlere de yardım ve sabır diliyorum.İnşallh testleri temiz çıkar ailecek rahat bir nefes alırsınız.Senin imtihanın devam ediyor.Rabbim zorluk çektirmesin inşallh

kızlar topik küsecek nerelerdesiniz .....topik sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))
asıl sen nerdesin sıkıldınmı bizden gel artık sen yoksun kimseler uğramaz oldu
havinim senden naber senmişssin topiği konuşturan hadiiii gel artık yeter yattığın:))))
kızlar bu aralar hayat bana dönük yaşıyor galiba:(maşallah)...
evimi sattım yeni evimi aldım arabamı aldım..evimin içini istediğim gibi döşedim..
20 yıllık hasretimiz miranur geldi
genetik testlerimiz temiz çıktı bu adetimi bekliyorum 2/3 gün içinde olurum heralde
dr...temizlen ve gel histereskopi yapalım dedi.
sonrasında inşallah nisan adetimle tüpçülerde inecek vaarrr diyeceğim:))))
ha bu arada evimede gelecek hafta pazara taşınıyorum....

Ayşegülcüğüm inşallh bir mucize de seninle olacak.Dualarımdasın .Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşllh.evin araban hayırlı olsn inşllh

tatlım kafa ancak burda dağılır:))) buradan her ne olursa olun ayrılmayın ayrılmayalım iyi günümüzde sevinç kötü günümüzde moral oluyoruz birbirimize ...birbirimizi görmeden kurduğum gönülden bağlarımız var burda içimizden geçen kopan fırtınalar burda paylaşıldı ki bunları normal haytta hiç kimseler bilmiyor ...şafakçığım tedavin konusunda eski dr...una devam etömen bencede en iyisi seni tanıyanda o çünkü bana göre yani dr..yeni tedavi demek yani 1. tüp gibi bişey geliyor bana ama yinede sen bilirsin tabikide ...hadi bakalım hayırlısı senin için ben tedaviye başladım sanırım geçmişi okumadın..genetik testlerimiz çok şükür tertemiz çıktı ama bu defa troitlerde sorun varmış fhs değerim yüksek çıktı ...dr...da fhs ..düşmesi için ilaç verdi onu kullanıyorum ve bu arada adetimi bekliyorum bu gün yarın olmam lazım temizlendikten sonra histereskopi olacağım...ardından 20 gün dinlenip tüpe geçiş inşallah allah nasip ederse tabiki....

Canım ben de histeroskopi olucam eğer aynı doktora gidersem biraz tırsıyorum desem yeridir. 1.denemeden sonra doktor yapalım dedi. Geçen gün burda bir seminer vardı yeditepe ünv. prof. cem fıçıcıoğlu. Gittim yanına sordum 4 aşılama 1 tüp bebek ama negatif dedim. Histeroskopi istedi doktor sizce bir zararı olur mu ya da ne gibi bir faydası olur dedim. çizik yöntemi uygulanıyor faydası vardır ama ben yapmam dedi. Neden dedim bu kadar işlemden sonra geri dönüştür bence dedi. Yani teşhis yolunda bence herşey gerekli mantığını anlayamadım. Sen hangi merkezde devam ediyorsun. Benim doktorum bursa pembe mavide nevin özsaraç hiç duyan var mı adını bilmiyorum ama daha önceden giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim. iyi bir doktor ama ne bileyim garip bir his var içimde. Eşim de aynı yere gidelim diyor biraz da maddi açıdan bakıyor duruma doğal olarak. Bu arada senden histereskopi için ne kadar talep ettiler? ben sordum doktor 600 civarı demişti tüp bebek hastaları için. . bi de çok geçmişe dönüp okumaya fırsatım olmuyor açıkçası öyle bir bakıp kapatıyorum o yüzden böyle kesik kesik oluyor irtibatımız :)

Ayşegülcüğüm inşallh bir mucize de seninle olacak.Dualarımdasın .Rabbim yüzünü güldürsün bu sefer inşllh.evin araban hayırlı olsn inşllh
inşallah canım bu aralarda hayat bana göre yaşıyor gibi:)) inşallah bu defa olur hem maddi hem manevi artık gücüm yok dualarınıza ihtiyacım var....
Canım ben de histeroskopi olucam eğer aynı doktora gidersem biraz tırsıyorum desem yeridir. 1.denemeden sonra doktor yapalım dedi. Geçen gün burda bir seminer vardı yeditepe ünv. prof. cem fıçıcıoğlu. Gittim yanına sordum 4 aşılama 1 tüp bebek ama negatif dedim. Histeroskopi istedi doktor sizce bir zararı olur mu ya da ne gibi bir faydası olur dedim. çizik yöntemi uygulanıyor faydası vardır ama ben yapmam dedi. Neden dedim bu kadar işlemden sonra geri dönüştür bence dedi. Yani teşhis yolunda bence herşey gerekli mantığını anlayamadım. Sen hangi merkezde devam ediyorsun. Benim doktorum bursa pembe mavide nevin özsaraç hiç duyan var mı adını bilmiyorum ama daha önceden giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim. iyi bir doktor ama ne bileyim garip bir his var içimde. Eşim de aynı yere gidelim diyor biraz da maddi açıdan bakıyor duruma doğal olarak. Bu arada senden histereskopi için ne kadar talep ettiler? ben sordum doktor 600 civarı demişti tüp bebek hastaları için. . bi de çok geçmişe dönüp okumaya fırsatım olmuyor açıkçası öyle bir bakıp kapatıyorum o yüzden böyle kesik kesik oluyor irtibatımız :)

ben konya eurofertilde tedavi görüyorum abimin eşide aynı merkezden hamile kaldı çok güzel bi merkez olduğunu hep duyarım çok fazla hastası var histereskopi için adetimi bekliyorum ...450 dediler..hem dr..uma hem merkezime güveniyorum gerisi allahıma kalmış..evet benimde duyduğum çizik yöntemi ve yıkama işlemi imiş..bakalım hayırlısı...dilersen konyaya gelebilirsin hem ücretleri hem tedavileri çok iyi..misafirhaneleride var nerkezle karşı karşıya otel gibi biyer güzel yani...şehir dışından 1 kaç arkadaşım burda tedavi gördü ve şimdi hamileler...bendede kalabilirsin ne güzel olur ikimiz yatarız eşler bakar bize benimki hem mutfakta hem hastaya bakmakta iyidir:))))))

hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.

Burcucuğum en çok eşine üzüldüm o o kadar çaresiz ki,o bakışları gözümün önüne geldi şimdi:( İşte olmasam ,hüngür hüngür ağlayacaktım zor tuttum kendimi.Eşine sıkı sıkı sarıl hiiiç üzülme de,bu problem değil sadece imtihanımız de.Bu sorun bende de olabilirdi değil mi ?de.Rabbim sizlerin imtihanınızı kolaylaştırsın inşllh.Aklıma arkadaşım geldi,onunda eşi tese ameliyatında 4 kez yaptırdı olmadı ama birbirlerini çok sevdikleri için kenetlendiler.Allahım sizlerede nasip etsin bn dualarıma seni de ekleyeceğim burcucuğum.

teşekkür ederim canımcım

valla havindeki azim süper nasıl uğramadan duruyor anlamış değilim :) insan bi görünür çıkar ya..

azmetti kız valla, yapcak bu defa :)))

MİRAGEM canım babacığına Allahtan şifa sizlere de yardım ve sabır diliyorum.İnşallh testleri temiz çıkar ailecek rahat bir nefes alırsınız.Senin imtihanın devam ediyor.Rabbim zorluk çektirmesin inşallh

teşekkür ederim kedicim. önemsiz birşy çıksa yarın görünen kitle, ne çok sevinirim. bu nasıl sınavmış arkadaş. biz de öys'yi zor bilirdik :)

aysen öteki topicde gözükmüş yine yok oldu nerde bu kız yaa?

Back
X