canım benim belliki ciddi bi sınavdan geçiyorsun...sabırlı ol ve pozitif olmaya garet göster...temennilerin için çok tşk.kızlar valla canımdan bezdim artık yaa. neye üzülüp neyi düşüneceğimi şaşırdım. bu sefer de babamın akciğerinde bir kitle saptandı. cuma günü kesinleşecek tam olarak ne olduğu. kafam karmakarışık. o kadar depresifim ki gelip iki satır yazmaya bile takatim yok inanın.
bu arada bir iş teklifi aldım. annemin dükkanında rahata alışmıştım ama elime çok para geçmiyor burada. teklif edilen işin parası bayapa iyi. dönemsel bir iş, 6 aylık. benim eski iş arkadaşım hamileydi, doğum iznine çıkacak, yerine beni önermek istiyor. gitsem iyi olacak sanki. hem maddi hem manevi iyi gelecek bana. ama dükkanda teyzem yalnız çalışmak zorunda kalacak haftanın yeni günü. ona zor olacak. kız diyor ki tedavini de yaparsın, direktör yabancı olduğun için çok rahat bir adam, kısıtlamaz diyor. galiba kabul edeceğim.
öte yandan kararımı da verdim doktor için. kararım bülent urman.
bir de akupunktur için randevu aldım önümüzdeki haftaya.
benden haberler böyle. ben böyle bir döneme girdim yok oldum, siz sahip çıkın topiğimze yok olmayın. yakında havin de döner zaten. inşallah güzel haberlerle döner. herhalde 2 martta falandır onun testi diye tahmin ediyorum.
siz napıyosunuz herkes iyi mi? ayşegülüm yeni evin ve araban hayırlı olsun canım. hkerecim geçmiş olsun.
haa bu arada tek tüpü olmayan ve yeni tüp bebek denemesine hazırlanan bir tanıdığımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. yani umutlar tükenmesin asla.
dr..kararlı olmana sevindim inşallah bu defa olacak
biliyorsun sanırım bende tek tüplüyüm sol tüpüm 4 yıl önce dış gebelikte alınmıştı...