• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ilknurum akasya çok doğru söylemiş. adı sanı duyulmuş başka bir doktora görünmelisin bence. kestirip atma yani. pes etme böyle. tabi ki herşey Allahın takdiriyle olur ama bizim de çaba harcamamız gerekiyor. ilknurum güçlüsün aferin sana, bu tavrını bozma ve devam et canım arkadaşım. off içim sıkıldı valla.

yasevcim elbette hepimiz negatif sonuçtan sonra bir dumur oluyoruz. o kadar umut çaba para boşa gitmiş oluyor. ama düşme hemen ayağa kalk. yoluna devam et canım.

teşekkür ederim mervecim. yarın birşeyler açıklık kazanacak sanırım babamla ilgili. umarım kötü birşey çıkmaz. artık çok ağır geliyor. neyi düşüneceğimi şaşırdım.

miragem ben bu sorunla tanışalı 10 yıl oldu.. ankara gaziantep adana istanbul görüşmediğim prof kalmadı. tek sözleri donördü reddettim. ben anlayamadan dinlemeden reddediyordum..
şimdi her şeyi o kadar net gördüm ki aslında ankarada o çok meşhur doktorumda bana bunu anlatmıştı amerikada yaşayan kutluk oktay ,istanbuldan ulun bey... daha sayamayacağım ne çok doktor.. çok iyi sandığımız proflar beni muayene etme gereği duymadan sende folikül yoktur olamaz dediler.. halbuki tüm normal kadınlar kadar folikülüm var ama çok küçükler.. benim AMH testim 2,49 çıktı yani doğurgan bir rezerv gibi. .. ama bu yumoşların alıcıları doğuştan ya da sonradan bozulmuş.. ve gen uzmanları hala buna bir çözüm bulamamışlar..
iğne yapmekten aptal oldum kızlar hepinizin 3 katı iğne denedi üzerimde 1 mm bile büyümediler. karışık anlatıyorum ama beynime ve gönlüme razı olmayı öğretmek inanın hiç kolay olmadı....
:ssz::ssz::ssz::ssz::2::2::2::2: :50::50::50::50::50:

ama ben hep Rabbim gönlümü razı et dedim ..şoktamıyım yoksa güçlü olma oyunumu yoksa tevekkülü başardım mı bunu zaman gösterecekkk.. ama Rabbim ol dediğinde olacak buna eminiz değil mi?? :34::34::34::34:

sizlerle birlikteliğim çok şey kattı burada diğer topiklerde öyle yaşam tecrübesi kazandım ki.. hayat herkese farklı zor ve hepimizin ayrı ayrı sınavları var...

dileğim hepimizin yüzünün gülmesi.. sağlık ve huzur... evimizdeki huzur pek çok şeye değer eminim...

:38::38::38::38::38: sizlere koccaman sevgiler..

çabalamaya devam ben bir süre dinlenicem ama bu bırakıcağım anlamına gelmez tıp ilerledikçe benim umutlarım artacak...

olmazsa da dünyanın sonu değil.. öğrencilerime daha çok sarılıp kurslara gezmeye alışverişe devam:52::52::52::52::52::52::52: :1::1::1::1:

havinim Allah sana gönlündekini versin ne azimdir bu böyle maşallah sana :)))

Miragem babam İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

hepiniz dualarımdasınız.. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin..:46::46::46::46::46:

halay ekibi olucam mutlaka havin için halay çekicez hissediyorum..

son günlerde ne kötü haberler gelmiş. Okudukça yazmaktan korkuyorum. Sadece okuyup çıkıyorum. Farkında olmadan gücendiririm, yanlış bir şey yazarım diye. Allah herkese sabır versin. Bizler için hamile kalmakta zor, hamileliğin devamı da. Hala elim yüreğimde geziyorum her an bir şey olacak korkusu ile. Bir rahatlayamadım. Sanırım doğuma kadarda böyle korku ile geçecek

Ya Havinin test günü ne zaman ya herhalde 20 gün oldu nerde bu kız anacım:31:

Canim benim eşim yillar once cok agir kanser tedavisi gordugu icin azospermi.Kime gittiysek bulunursa mucize olur dendi.Ama Fulya Bahçecide mikrotese yapildi.Allah'a cok sukurler olsun bulundu ama tedavimiz negatif sonuclandi.Herseyin hayirlisi olsun.Allah'tan ümidimizi kesmemek lazım.Yani Emre beyle bir görüşün belki olur.Seni cok iyi anlıyorum ben cok yaşadım o duyguyu ama inan bana Allah önce bize can saglığı versin daha zor şeylerde var hayatta.Bol bol dua edelim ve hayırlısını isteyelim Yaradan'dan.

miragem ben bu sorunla tanışalı 10 yıl oldu.. ankara gaziantep adana istanbul görüşmediğim prof kalmadı. tek sözleri donördü reddettim. ben anlayamadan dinlemeden reddediyordum..
şimdi her şeyi o kadar net gördüm ki aslında ankarada o çok meşhur doktorumda bana bunu anlatmıştı amerikada yaşayan kutluk oktay ,istanbuldan ulun bey... daha sayamayacağım ne çok doktor.. çok iyi sandığımız proflar beni muayene etme gereği duymadan sende folikül yoktur olamaz dediler.. halbuki tüm normal kadınlar kadar folikülüm var ama çok küçükler.. benim AMH testim 2,49 çıktı yani doğurgan bir rezerv gibi. .. ama bu yumoşların alıcıları doğuştan ya da sonradan bozulmuş.. ve gen uzmanları hala buna bir çözüm bulamamışlar..
iğne yapmekten aptal oldum kızlar hepinizin 3 katı iğne denedi üzerimde 1 mm bile büyümediler. karışık anlatıyorum ama beynime ve gönlüme razı olmayı öğretmek inanın hiç kolay olmadı....
:ssz::ssz::ssz::ssz::2::2::2::2: :50::50::50::50::50:

ama ben hep Rabbim gönlümü razı et dedim ..şoktamıyım yoksa güçlü olma oyunumu yoksa tevekkülü başardım mı bunu zaman gösterecekkk.. ama Rabbim ol dediğinde olacak buna eminiz değil mi?? :34::34::34::34:

sizlerle birlikteliğim çok şey kattı burada diğer topiklerde öyle yaşam tecrübesi kazandım ki.. hayat herkese farklı zor ve hepimizin ayrı ayrı sınavları var...

dileğim hepimizin yüzünün gülmesi.. sağlık ve huzur... evimizdeki huzur pek çok şeye değer eminim...

:38::38::38::38::38: sizlere koccaman sevgiler..

çabalamaya devam ben bir süre dinlenicem ama bu bırakıcağım anlamına gelmez tıp ilerledikçe benim umutlarım artacak...

olmazsa da dünyanın sonu değil.. öğrencilerime daha çok sarılıp kurslara gezmeye alışverişe devam:52::52::52::52::52::52::52: :1::1::1::1:

havinim Allah sana gönlündekini versin ne azimdir bu böyle maşallah sana :)))

Miragem babam İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

hepiniz dualarımdasınız.. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin..:46::46::46::46::46:

halay ekibi olucam mutlaka havin için halay çekicez hissediyorum..

ilknurcumm çok lafa gerek yok aslında sadece rabbim sabrını veriyor ve sen bu yüzden güçlüsün tevekkülü başarıyorsun bu senin sınavın ve sen bu sınavda başarıyla ilerliyorsun

kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeklerimiz gayet iyi çok şükür ama doktorum bana çok kızdı 5 kilo aldım ve kahvaltıda bile kredi kartı büyüklüğünde ekmek daha fazlası aslaa dedii :(((

kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeklerimiz gayet iyi çok şükür ama doktorum bana çok kızdı 5 kilo aldım ve kahvaltıda bile kredi kartı büyüklüğünde ekmek daha fazlası aslaa dedii :(((

iyi maşallah böyle güzel güzel gelişsinler büyüsünler yaramazlar..cben o haftalarda o kadar kilo almamıştım şimdi aldığım kilo 11 oldu :) ama bişey demedi kiloma aman sende takılma bişey olmaz

iyi maşallah böyle güzel güzel gelişsinler büyüsünler yaramazlar..cben o haftalarda o kadar kilo almamıştım şimdi aldığım kilo 11 oldu :) ama bişey demedi kiloma aman sende takılma bişey olmaz

çok fena takıldım eşimde zaten bana takmıştı şimdi ne yemeye kalksam müdahale ediyo ve şu an çok fena açımm:18::18::18::18:

Doktorun abartmış resmen:20: sen çoğul gebesin
Ben 10 kilo aldım bi yorum bile yapmadı üstelik benimki tek:31:

Selam Mirage,
Ben ara ara elimden geldigi kadar takip ediyorum, sevinclerinize cok seviniyor, uzuntulerinizle uzuluyorum. Oncelikle babana acil sifalar dilerim. Yeni isin hayirli olsun, tedbili mekanda ferahlik vardir derler belki bu is degisikligi sana guzel bir enerji yukler :-)
Bendende degisiklik yok, adetimle ilgili hep sikintilar oluyor, tedaviye baslayamiyorum. Malesef bu is hic planladigimiz gibi gitmiyor, ama hayat iste bu zaten :-)

kızlar valla canımdan bezdim artık yaa. neye üzülüp neyi düşüneceğimi şaşırdım. bu sefer de babamın akciğerinde bir kitle saptandı. cuma günü kesinleşecek tam olarak ne olduğu. kafam karmakarışık. o kadar depresifim ki gelip iki satır yazmaya bile takatim yok inanın.

bu arada bir iş teklifi aldım. annemin dükkanında rahata alışmıştım ama elime çok para geçmiyor burada. teklif edilen işin parası bayapa iyi. dönemsel bir iş, 6 aylık. benim eski iş arkadaşım hamileydi, doğum iznine çıkacak, yerine beni önermek istiyor. gitsem iyi olacak sanki. hem maddi hem manevi iyi gelecek bana. ama dükkanda teyzem yalnız çalışmak zorunda kalacak haftanın yeni günü. ona zor olacak. kız diyor ki tedavini de yaparsın, direktör yabancı olduğun için çok rahat bir adam, kısıtlamaz diyor. galiba kabul edeceğim.

öte yandan kararımı da verdim doktor için. kararım bülent urman.

bir de akupunktur için randevu aldım önümüzdeki haftaya.

benden haberler böyle. ben böyle bir döneme girdim yok oldum, siz sahip çıkın topiğimze yok olmayın. yakında havin de döner zaten. inşallah güzel haberlerle döner. herhalde 2 martta falandır onun testi diye tahmin ediyorum.

siz napıyosunuz herkes iyi mi? ayşegülüm yeni evin ve araban hayırlı olsun canım. hkerecim geçmiş olsun.

haa bu arada tek tüpü olmayan ve yeni tüp bebek denemesine hazırlanan bir tanıdığımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. yani umutlar tükenmesin asla.

Back
X