ilknurum akasya çok doğru söylemiş. adı sanı duyulmuş başka bir doktora görünmelisin bence. kestirip atma yani. pes etme böyle. tabi ki herşey Allahın takdiriyle olur ama bizim de çaba harcamamız gerekiyor. ilknurum güçlüsün aferin sana, bu tavrını bozma ve devam et canım arkadaşım. off içim sıkıldı valla.
yasevcim elbette hepimiz negatif sonuçtan sonra bir dumur oluyoruz. o kadar umut çaba para boşa gitmiş oluyor. ama düşme hemen ayağa kalk. yoluna devam et canım.
teşekkür ederim mervecim. yarın birşeyler açıklık kazanacak sanırım babamla ilgili. umarım kötü birşey çıkmaz. artık çok ağır geliyor. neyi düşüneceğimi şaşırdım.
miragem ben bu sorunla tanışalı 10 yıl oldu.. ankara gaziantep adana istanbul görüşmediğim prof kalmadı. tek sözleri donördü reddettim. ben anlayamadan dinlemeden reddediyordum..
şimdi her şeyi o kadar net gördüm ki aslında ankarada o çok meşhur doktorumda bana bunu anlatmıştı amerikada yaşayan kutluk oktay ,istanbuldan ulun bey... daha sayamayacağım ne çok doktor.. çok iyi sandığımız proflar beni muayene etme gereği duymadan sende folikül yoktur olamaz dediler.. halbuki tüm normal kadınlar kadar folikülüm var ama çok küçükler.. benim AMH testim 2,49 çıktı yani doğurgan bir rezerv gibi. .. ama bu yumoşların alıcıları doğuştan ya da sonradan bozulmuş.. ve gen uzmanları hala buna bir çözüm bulamamışlar..
iğne yapmekten aptal oldum kızlar hepinizin 3 katı iğne denedi üzerimde 1 mm bile büyümediler. karışık anlatıyorum ama beynime ve gönlüme razı olmayı öğretmek inanın hiç kolay olmadı....

ama ben hep Rabbim gönlümü razı et dedim ..şoktamıyım yoksa güçlü olma oyunumu yoksa tevekkülü başardım mı bunu zaman gösterecekkk.. ama Rabbim ol dediğinde olacak buna eminiz değil mi??

sizlerle birlikteliğim çok şey kattı burada diğer topiklerde öyle yaşam tecrübesi kazandım ki.. hayat herkese farklı zor ve hepimizin ayrı ayrı sınavları var...
dileğim hepimizin yüzünün gülmesi.. sağlık ve huzur... evimizdeki huzur pek çok şeye değer eminim...

çabalamaya devam ben bir süre dinlenicem ama bu bırakıcağım anlamına gelmez tıp ilerledikçe benim umutlarım artacak...
olmazsa da dünyanın sonu değil.. öğrencilerime daha çok sarılıp kurslara gezmeye alışverişe devam

havinim Allah sana gönlündekini versin ne azimdir bu böyle maşallah sana :)))
Miragem babam İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
hepiniz dualarımdasınız.. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin..

halay ekibi olucam mutlaka havin için halay çekicez hissediyorum..