iyiym cnm napıyım işte bende ev mübareğie gelen giden bitmiyor onlarla uğraşıyorum ancak grebildim ama acaip yoruldum![]()
Allah kolaylık versin canım,misafir ağırlamak güzeldir ama zahmetli iş işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym cnm napıyım işte bende ev mübareğie gelen giden bitmiyor onlarla uğraşıyorum ancak grebildim ama acaip yoruldum![]()
Allah yardımcın olsun valla misafir güzel iyi hoşta üst üste olunca insan yoruluyor :Siyiym cnm napıyım işte bende ev mübareğie gelen giden bitmiyor onlarla uğraşıyorum ancak grebildim ama acaip yoruldum![]()
Allah kolaylık versin canım,misafir ağırlamak güzeldir ama zahmetli iş işte.
Allah yardımcın olsun valla misafir güzel iyi hoşta üst üste olunca insan yoruluyor :S
aynen cnm bzn yle ki öğlen geliyor misafir aynı ikramlıkla akşamkieri ağırlıyoruz mecburen :)
Hehee olsun kız ne olacak sanki :):)
bir sürü ev hediyeside geliyordur fena mı işte![]()
tabii ki çok güzel tatlım ama inan bana yeni bi arkadaş aradı bak bu saatte geri çevirdim mecburen böyle oluncada üzülüyorum ama napıyım![]()
Aralarında işe yarar bişeyde var mı ya hani millet genelde borcam götürüyor yasorma valla cnm ztn yeni evli olduğumuz için çok fazla eşyam var daha şimdiden koycak yerimiz kalmadı inan ki :)
canım kendini çok yormadan ağırlamaya bak sende
Aralarında işe yarar bişeyde var mı ya hani millet genelde borcam götürüyor ya
En nefret ettiğim şey o yüzden hiç borcam götürmem ben yeni ev alana yeni evlenene
öyle yapmaya çalışıyorum cnm meleğimi düşünüyorum daha çok bi an önce bitsin bizde o gelince başbaşa kalalım istiyorum en az 12 gün olsada(
ahaha cnm şimdiye kadar gereksiz hiç bir şey gelmedi hep kullanıyorum :) borcamda yok yani daha) evet bnde sevmem zaten dünya kadar alıyoruz evlenmeden bide geliyor ama bnm çeyizde gelenleri ben hediye götürüyorum değerlendiriyorum yani hem para lazım bize şimdi
))
canım kimler geliyor konu komşumu, hepsini birden çağır dicem ama öylede zor olcak, neyse gelsinler gitsinlerde başbaşa kalın. bebişini ne zaman alcan canım
iyi bari sevindim buna millet hep gereksiz şeyler götürüyor
kaç gün kaldı en son 45 diyordun ama?:26:
Ohhh inşallah bir seneye kalmaz bebek görmeyede gelirler sana![]()
canım kimler geliyor konu komşumu, hepsini birden çağır dicem ama öylede zor olcak, neyse gelsinler gitsinlerde başbaşa kalın. bebişini ne zaman alcan canım
konu komşu hısım akraba eş dost herkes karışık geliyor cnm bi gelen 2-3 kez bile geliyor düşün artk :))
Onlarda işin suyunu çıkarıyorlarmış canım o ne öyle:):)
Neyse gelenede git denmezki:)
günaydın kızlar
size iyi haberler vermek isterdim ama hamileliğim düşükle sonuçlandı.
şimdi beta-hcg nin sıfırlanmasını bekliyoruz.
bir süre korunmamız gerekecekmiş rahim kendini toplasın diye.
Allah kimseye yaşatmasın bir daha bana da düşüğü yaşatmasın inş. hamile kalıp hayırlısıyla doğurmak nasip olsun.
cuma saati dualarımız kabul olur inş.
sizleri de merak ediyorum ama bu süreç içinde nete pek girmedim.
havinin süreci nasıl gidiyor umarım hamilelikle sonuçlanır.
bu arada başta ki tabloda hamile ibaresini kendi ismim karşısında görmek bile güzel geldi
inş. tekrar olacak o ifade.
hepinizi öpüyorum kızlar...
son günlerde ne kötü haberler gelmiş. Okudukça yazmaktan korkuyorum. Sadece okuyup çıkıyorum. Farkında olmadan gücendiririm, yanlış bir şey yazarım diye. Allah herkese sabır versin. Bizler için hamile kalmakta zor, hamileliğin devamı da. Hala elim yüreğimde geziyorum her an bir şey olacak korkusu ile. Bir rahatlayamadım. Sanırım doğuma kadarda böyle korku ile geçecek
kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeklerimiz gayet iyi çok şükür ama doktorum bana çok kızdı 5 kilo aldım ve kahvaltıda bile kredi kartı büyüklüğünde ekmek daha fazlası aslaa dedii((
Selam Mirage,
Ben ara ara elimden geldigi kadar takip ediyorum, sevinclerinize cok seviniyor, uzuntulerinizle uzuluyorum. Oncelikle babana acil sifalar dilerim. Yeni isin hayirli olsun, tedbili mekanda ferahlik vardir derler belki bu is degisikligi sana guzel bir enerji yukler
Bendende degisiklik yok, adetimle ilgili hep sikintilar oluyor, tedaviye baslayamiyorum. Malesef bu is hic planladigimiz gibi gitmiyor, ama hayat iste bu zaten![]()
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş