Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hallettim tatlım yarın vericekler kargoya inş sen nasılsın fıstık nasıl adı belli mi bu arada isimlere taktım bugün ben ;))

O saatten sipariş ettin değilmi
Bizde iyiyiz işte epey sıkıştırmaya başladı içorganlarımı
İsmimiz belli canım Şimdilik Erva düşünüyoruz:16:

O saatten sipariş ettin değilmi
Bizde iyiyiz işte epey sıkıştırmaya başladı içorganlarımı
İsmimiz belli canım Şimdilik Erva düşünüyoruz:16:

evet cnm bnm kyamam sana ama dua et iç organlarını sıkıştıran bi sıpan var bak biz daha göbüşe bile alamadık ;)))

ismini yerim ben onun bu isme bayılıyorummm ayrıca çok güzel :)

evet cnm bnm kyamam sana ama dua et iç organlarını sıkıştıran bi sıpan var bak biz daha göbüşe bile alamadık ;)))

ismini yerim ben onun bu isme bayılıyorummm ayrıca çok güzel :)

Şuan bilgisayarın karşısındaki oturma pozisyonumu bir görsen:1:için acırdı valla
Canım sizinde olacak inşallah vakti gelecek kaç günün kaldı geçen 45 diyordun ama:26:
Gerçekten beğendin mi ismini?Eşim çok beğendi bunu
Bende çok beğendim hemen kabul ettim zaten
K.validemin ismi felan konu olurda aman amannnnn:18::19:

dilacımm nasılsın hoş geldin.

Hos bulduk canimm. iyi sayilirim ablam adi biraz konutuk.Komsusu mevlit okutmus onun gelinide tüp bebkten hamile kalmis.
Anlatiyormus gelinimin pisikolojisi bozuldu cok zor günler gecirdi falan.kdin 39 yasindaymis.
Altinlarini satip tüp yaptirmiss.Ablamda baana cok üzülmüsss sesi cok kötü gelyiordu

Şuan bilgisayarın karşısındaki oturma pozisyonumu bir görsen:1:için acırdı valla
Canım sizinde olacak inşallah vakti gelecek kaç günün kaldı geçen 45 diyordun ama:26:

yumurta baskılayıcım 18 günlük var cnm 3 gün sonrada kırmızılar gelse 23 desek 20 gün sonrada transfr olsa allah nasip ederse en çok 40 gün gibi var
kıyamam yaa ben kızım olursa nazlı koyucam adını topicte tedavisi en çok uzayan bnmdr heralde birinci tedavisi yani anladın sen beni ;)
kayınvalidenn adı neki senn ;)

Hos bulduk canimm. iyi sayilirim ablam adi biraz konutuk.Komsusu mevlit okutmus onun gelinide tüp bebkten hamile kalmis.
Anlatiyormus gelinimin pisikolojisi bozuldu cok zor günler gecirdi falan.kdin 39 yasindaymis.
Altinlarini satip tüp yaptirmiss.Ablamda baana cok üzülmüsss sesi cok kötü gelyiordu

kıyamam cnm ya bizimle birlikte bizi sevenlerde yıpranıyor üzülmüyorum artk çünkü biliyorum allahımın izniyle olucak inş cnm bnm yaa napalım bnde günler geçsin diye öğlene kadar yatıyorum artık valla bi görsen düzenm bie kaçtı yoksa ben erken yatıp erken kalkardım işlerimi bitirir bide gezmeye giderdim off off :(

Bu kadar zorlugunu cekyiorsun isim koymada, telif hakki senin olsun canimm.

Adiyla yasasinn oyyyyy oyyyy 3, 4 aylik oldugunda totosunu isir cok severim isirmayi canini yakmadan.

Kivaminda tadimlik olsun yanii.

yumurta baskılayıcım 18 günlük var cnm 3 gün sonrada kırmızılar gelse 23 desek 20 gün sonrada transfr olsa allah nasip ederse en çok 40 gün gibi var
kıyamam yaa ben kızım olursa nazlı koyucam adını topicte tedavisi en çok uzayan bnmdr heralde birinci tedavisi yani anladın sen beni ;)
kayınvalidenn adı neki senn ;)

40 gün dediğinde ne var gülüm su gibi akıp geçer inşallah:)
Yani aslında isimde önemli değilde
Hani konu itibariyle insan istemiyor k.validesinin ismini koymayı:/
Fadime :D
sen koyarmısın mesela:26:

kıyamam cnm ya bizimle birlikte bizi sevenlerde yıpranıyor üzülmüyorum artk çünkü biliyorum allahımın izniyle olucak inş cnm bnm yaa napalım bnde günler geçsin diye öğlene kadar yatıyorum artık valla bi görsen düzenm bie kaçtı yoksa ben erken yatıp erken kalkardım işlerimi bitirir bide gezmeye giderdim off off :(

Hepimiiz nerdeyse aynimisizz yaffff.Bende ayniyim 11 bucukta 12 dekalkiyorum esim geliyor öglene onun sayesinde yine yoksa ikindide anca kalakriz gecede uyk haram

.zBiz öglenleri kahvalti aksam yemek yioriuu Saatlerce rüya gärüyorum.Annem ablalarim cok üzülüyorlar.Bana demyiorlar ama olmuyucak diye cok korkuorlar

Bu kadar zorlugunu cekyiorsun isim koymada, telif hakki senin olsun canimm.

Adiyla yasasinn oyyyyy oyyyy 3, 4 aylik oldugunda totosunu isir cok severim isirmayi canini yakmadan.

Kivaminda tadimlik olsun yanii.

İnşallah o günleride görürmüyüz acaba şöyle kucağımıza aldığımız günü hayal gibi hala...
Demi ya bu kadar emek verdik zorluk çektim isim koyma hakkı annenin olsun diyorum
bende snein gibi düşünüyorum kesinlikle:34:
Seninde bebek sevme zamanın yakındır inş:16::49:

Back
X