inş sağ salim kucağına alırsın cnmbnm ya merak ettim neleri düşündünüz isim olarak :) amin cnm
amin canım, iki isim koymayı düşünüyoruz esma- sevde- rumeysa gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş sağ salim kucağına alırsın cnmbnm ya merak ettim neleri düşündünüz isim olarak :) amin cnm
Bebegimizolsun canım ne yaptın hallettin mi hediye işlerini![]()
hallettim tatlım yarın vericekler kargoya inş sen nasılsın fıstık nasıl adı belli mi bu arada isimlere taktım bugün ben)
O saatten sipariş ettin değilmi
Bizde iyiyiz işte epey sıkıştırmaya başladı içorganlarımı
İsmimiz belli canım Şimdilik Erva düşünüyoruz![]()
Mirage neden gelmiyor artık:26:![]()
Dilakız hoşgeldin canım![]()
evet cnm bnm kyamam sana ama dua et iç organlarını sıkıştıran bi sıpan var bak biz daha göbüşe bile alamadık))
ismini yerim ben onun bu isme bayılıyorummm ayrıca çok güzel :)
dilacımm nasılsın hoş geldin.
Şuan bilgisayarın karşısındaki oturma pozisyonumu bir görseniçin acırdı valla
Canım sizinde olacak inşallah vakti gelecek kaç günün kaldı geçen 45 diyordun ama:26:
Gerçekten beğendin mi ismini?Eşim çok beğendi bunu
Bende çok beğendim hemen kabul ettim zaten
K.validemin ismi felan konu olurda aman amannnnn:18:![]()
Hos bulduk canimm. iyi sayilirim ablam adi biraz konutuk.Komsusu mevlit okutmus onun gelinide tüp bebkten hamile kalmis.
Anlatiyormus gelinimin pisikolojisi bozuldu cok zor günler gecirdi falan.kdin 39 yasindaymis.
Altinlarini satip tüp yaptirmiss.Ablamda baana cok üzülmüsss sesi cok kötü gelyiordu
Şuan bilgisayarın karşısındaki oturma pozisyonumu bir görseniçin acırdı valla
Canım sizinde olacak inşallah vakti gelecek kaç günün kaldı geçen 45 diyordun ama:26:
Gerçekten beğendin mi ismini?Eşim çok beğendi bunu
Bende çok beğendim hemen kabul ettim zaten
K.validemin ismi felan konu olurda aman amannnnn:18:![]()
yumurta baskılayıcım 18 günlük var cnm 3 gün sonrada kırmızılar gelse 23 desek 20 gün sonrada transfr olsa allah nasip ederse en çok 40 gün gibi var
kıyamam yaa ben kızım olursa nazlı koyucam adını topicte tedavisi en çok uzayan bnmdr heralde birinci tedavisi yani anladın sen beni
kayınvalidenn adı neki senn![]()
kıyamam cnm ya bizimle birlikte bizi sevenlerde yıpranıyor üzülmüyorum artk çünkü biliyorum allahımın izniyle olucak inş cnm bnm yaa napalım bnde günler geçsin diye öğlene kadar yatıyorum artık valla bi görsen düzenm bie kaçtı yoksa ben erken yatıp erken kalkardım işlerimi bitirir bide gezmeye giderdim off off![]()
Bu kadar zorlugunu cekyiorsun isim koymada, telif hakki senin olsun canimm.
Adiyla yasasinn oyyyyy oyyyy 3, 4 aylik oldugunda totosunu isir cok severim isirmayi canini yakmadan.
Kivaminda tadimlik olsun yanii.