EYLÜL 2013 donmuş embriyolarla deneme yapacaklar haydi buraya

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yine kendimi bu topikte buldum.İlk günki heyecanları tekrar hissediyorum neler neler yaşadım neler paylaştım bende burda.3,5 yaşını 1 ay geçmiş bir oğlum var.Hikayemizi anlatayım kısaca 3.denemede donmuş embriyo transferi olduğum birinde hamile kaldım.Çok şükür şimdi sağlıklı bir oğlum var.Şimdi ise donmuş embriyolardaki saklama süresinin sonuna geldiğimiz için Eylülde oğluma kardeş yapmak için kalan 3 donmuş embriyomuzunda transferini yapmak istiyoruz.Aradan geçen bunca zamandan sonra aynı heyecanları hissetmek çok güzel.Doktorumuz kullanılacak ilaçları yazıp verdi.Adetimin ilk günü başlayacağım.Sanırım 10-15 gün içinde adet olurum.Eylül ayında bir aksilik olmazsa transfer olur.Eylülde deneyecek arkadaşlar desteğe ihtiyacım var hadi bu günleri beraber geçirelim .

mrb arkadaşım tedaviniz hayırlı olsun inşşşş oğlunuza kardeş gelir bende inşşş dondurulmuş tedavime başlıyacağım benimde bir oğlum ikinci için uğraşıyoruz mayısta ilk tupbebeğimi yaptırmıştım kısmet değilmiş inşşş dondurulmuşlarla bu sefer olur acaba dr nuz hangi ilaçları verdi bilgi virirsen sevinirim

merhaba neşe77 seninde tedavin hayırlı olsun.ilaçlar şimdi aklımda değil evde reçete baktığımda yazarım.sen nerde tedavi oluyorsun.

merhaba neşe77 seninde tedavin hayırlı olsun.ilaçlar şimdi aklımda değil evde reçete baktığımda yazarım.sen nerde tedavi oluyorsun.
tşk ederim cnm ben adana başkentte tedavi oluyorum senin tedavin hangi menkez cnm

kızlar bende eylülde dondurulmuş embriyolarımla deneme yapacağım. benim ilk tüp bebek denemem olacak, temmuz ayında ohss olduğum için tedavim ertelenmişti. Bir an evvel Eylül gelse de bebişlerimizi alıp dönsek evimize :)

benim kullanıcağım ilaçlar şöyle: adet olana kadar coraspin-folbiol-elevit .adet olduktan sonra estrofem .

adet olduğumda arayacağım tarif edecekler nasıl ve kaç tane kullanacağımı.

canım hayırlı olsun tedavin inşallah eylülde sende kavuşursun bebişine.

mrb cnm hos geldın tedavın hayırlı olsun ınsss hepımız bebıslerımıze kavusalım kac tane dondurulmusun var cnm
benim kullanıcağım ilaçlar şöyle: adet olana kadar coraspin-folbiol-elevit .adet olduktan sonra estrofem .

adet olduğumda arayacağım tarif edecekler nasıl ve kaç tane kullanacağımı.
tmm cnm tskler elevıt vıtamın mıydı cnm
ben istanbuldayım istanbul tüp bebek merkezi.oğlumda orada olmuştu kalan embriyolarlada orda devam ediyorum.
burası sanada ugurlu gelmıs ınssss ıkncı bebısıde kucagına alırsın dıger topıkte yazmıssın erkenmı dıye bence hıc erken degıl cnm ne guzel ıste beraber buyurler ıste keske sımdıkı aklım olsaydı ben hıc ara acmazdım onun ıcın ınsss olur arkadasım bırsekılde ıdare edersın olduktan sonra avatarın dakı senın oglunmu cnm masallah cok tatlı allah korusun evlatlarımızı ınssssss

benim 5 tane 5. gün, 9 tane de 3. gün embriyom var. 5. gün embriyolarımın kalitesi çok iyiymiş. heralde onlardan transfer yaparlar diye düşünüyorum hiç bir fikrim yok

kızlar içim böyle bir tuhaf tarifte edemiyorum ikinci bebek heleki birde tedaviyle biraz korkuyorum galiba oğlum çok yaramaz bir çocuk üstüne birde ben çalışıyroum işten ayrılma lüksüm yok bazen bu maceraya hiç girmesemiydim diyorum sonrada üzülüyorum.bu ara duygularım kafam karmakarışık.beni anlayan insanlar oldu burda herzaman ilk tedavimdede çok destek gördüm burdaki arkadaşlarımdan inşallah sizlerinde tüm istekleriniz gerçekleşir hepimiz çok mutlu oluruz yeni yıla girerken.

kızlar neler yaptınız kimseden ses çıkmamış ben tatildeydim bu yeni döndüm bu arada adet oldum ve tedavim başladı şimdilik doğal siklusta ilerliyoruz cumartesi tekrar muayene var o zaman estrofem başlanacak sanırım.4 adet 8 hücreli ebriyom var eylül başı gibi transfer olur sanırım.sizler ne durumdasınz.

hoşgeldin cnm benimkilerde ayni bende eylulde bãşlıcam sen başlamışin inşş herşey yolunda gitsin senin için hayırlı olsun

çok heyecanlıyım bu arada kan tahlillerimi yaptırmam lazım.kimseye de söylemiyor şimdilik gereksiz heyecanlandırmak istemiyorum kimseyi.

iki gündür estrofem başladım 3 tane günde içiyorum.vitaminlere de devam.perşembe günü son kontrol yapılıp transfer günü belli olacak.acayip bir heyecan var içimde doktorum çok umutlu donmuşlarda da başarı oranları yüksekmiş dediğine göre.sanırım eylül ayı içinde benimle bu heyecanı paylaşacak fazla kişi yok buralarda.:44:

pazartesi buz bebeklerimi almaya gidiyorum çok heyecanlıyım korkuyorum ne bileyim karmakarışığım.oğlum bugün sabah kalktığında anne benim kardeşlerim olacak hemde iki kız dedi durduk yere.aslında yanında hiç konuşmuyoruz bu konuyu ama nerde çıkardı birden şaşırdım bir tuhaf oldum.şimdi ilaçlarımızı kullanıp pazartesiyi bekleyeceğiz.belkide oğlumun içine doğmuştur bilinmezki

yarın buz bebeklerimi almaya gidiyorum hayırlısıyla çook heyecanlıyım çok

yarın buz bebeklerimi almaya gidiyorum hayırlısıyla çook heyecanlıyım çok

merhaba arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bebişler sana sımsıkı tutunur.bende bu ay donmuşlarla tedaviye başladım benim transfer 19-20 si gibi olcak kısmetse bi aksilik olmazsa 3 adet 5. gün blast embriyomuz var 1 adet yerleştirilecek yaşım küçük olduğu için ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…