tşk ederim cnm ben adana başkentte tedavi oluyorum senin tedavin hangi menkez cnmmerhaba neşe77 seninde tedavin hayırlı olsun.ilaçlar şimdi aklımda değil evde reçete baktığımda yazarım.sen nerde tedavi oluyorsun.
mrb arkadaşım tedaviniz hayırlı olsun inşşşş oğlunuza kardeş gelir bende inşşş dondurulmuş tedavime başlıyacağım benimde bir oğlum ikinci için uğraşıyoruz mayısta ilk tupbebeğimi yaptırmıştım kısmet değilmiş inşşş dondurulmuşlarla bu sefer olur acaba dr nuz hangi ilaçları verdi bilgi virirsen sevinirim
kızlar bende eylülde dondurulmuş embriyolarımla deneme yapacağım. benim ilk tüp bebek denemem olacak, temmuz ayında ohss olduğum için tedavim ertelenmişti. Bir an evvel Eylül gelse de bebişlerimizi alıp dönsek evimize :)
tşk ederim cnm ben adana başkentte tedavi oluyorum senin tedavin hangi menkez cnm
mrb cnm hos geldın tedavın hayırlı olsun ınsss hepımız bebıslerımıze kavusalım kac tane dondurulmusun var cnmkızlar bende eylülde dondurulmuş embriyolarımla deneme yapacağım. benim ilk tüp bebek denemem olacak, temmuz ayında ohss olduğum için tedavim ertelenmişti. Bir an evvel Eylül gelse de bebişlerimizi alıp dönsek evimize :)
tmm cnm tskler elevıt vıtamın mıydı cnmbenim kullanıcağım ilaçlar şöyle: adet olana kadar coraspin-folbiol-elevit .adet olduktan sonra estrofem .
adet olduğumda arayacağım tarif edecekler nasıl ve kaç tane kullanacağımı.
burası sanada ugurlu gelmıs ınssss ıkncı bebısıde kucagına alırsın dıger topıkte yazmıssın erkenmı dıye bence hıc erken degıl cnm ne guzel ıste beraber buyurler ıste keske sımdıkı aklım olsaydı ben hıc ara acmazdım onun ıcın ınsss olur arkadasım bırsekılde ıdare edersın olduktan sonra avatarın dakı senın oglunmu cnm masallah cok tatlı allah korusun evlatlarımızı ınssssssben istanbuldayım istanbul tüp bebek merkezi.oğlumda orada olmuştu kalan embriyolarlada orda devam ediyorum.
mrb cnm hos geldın tedavın hayırlı olsun ınsss hepımız bebıslerımıze kavusalım kac tane dondurulmusun var cnm
tmm cnm tskler elevıt vıtamın mıydı cnm
burası sanada ugurlu gelmıs ınssss ıkncı bebısıde kucagına alırsın dıger topıkte yazmıssın erkenmı dıye bence hıc erken degıl cnm ne guzel ıste beraber buyurler ıste keske sımdıkı aklım olsaydı ben hıc ara acmazdım onun ıcın ınsss olur arkadasım bırsekılde ıdare edersın olduktan sonra avatarın dakı senın oglunmu cnm masallah cok tatlı allah korusun evlatlarımızı ınssssss
hoşgeldin cnm benimkilerde ayni bende eylulde bãşlıcam sen başlamışin inşş herşey yolunda gitsin senin için hayırlı olsunkızlar neler yaptınız kimseden ses çıkmamış ben tatildeydim bu yeni döndüm bu arada adet oldum ve tedavim başladı şimdilik doğal siklusta ilerliyoruz cumartesi tekrar muayene var o zaman estrofem başlanacak sanırım.4 adet 8 hücreli ebriyom var eylül başı gibi transfer olur sanırım.sizler ne durumdasınz.
hoşgeldin cnm benimkilerde ayni bende eylulde bãşlıcam sen başlamışin inşş herşey yolunda gitsin senin için hayırlı olsun
yarın buz bebeklerimi almaya gidiyorum hayırlısıyla çook heyecanlıyım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?