evet canım ücüncü günümdeyimmm
esterefom dan kaç gün sonra yapıldı bide ben lucrine agdetten önce basladm ondan agdetm çok az hatta damla damla oldu şimdi perşembeyi beklyorm crinol jel kullanıyormusun başka ilaç vedimi kaçıncı denemn ve kaç yasndan çok soru sordum dimi
canım estrofem zaten kullanıyodum ama lucrin adet olunca basladım ve 1 0 gün sonra felanda transfer oldum diyim inan saymadım ama total süre bu zaten dondurulmuşlarla transferde pek uzun olmuyor jel kullanmıyorum suan progestan fitil ,estrofem,folicplus,corasprin ve troit ilacımı kullanıyorumm
merhaba kızlar inşallah ben de bu ay başlıyorum donmuş tedavime
hayırlı olsun canım.
bugün transferimin 4. günü, doktorum evde durma işe dön dedi
biraz çekinsem de iyi gelecek sanırım dışarıda olmak
transfer sonrası dünyanın en tuhaf hissiymiş
Benim de transferime 2 gün kaldı ama vakit geçmiyor. Transferden sonra ben işe ara vermeyi düşünmüyorum sence gerek var mı?
canım ben de iznimi ayarlamıştım bu hafta için ama doktor gerek yok işe dön dedi
böyle daha iyi oldu en azından bi şekilde zaman geçiyor. ama işyerimde sağolsun yormuyorlar beni, zaten masa başındayım tüm gün. ofis dışındaki toplantılara filan gitmiyorum hiç
Evet ya evde vakit hiç geçmez herhalde.
Bende masa başı çalışıyorum o yüzden de almicam izin. Rabbim takdir ederse her şekilde kuzularımız kalır bizimle.
Test yapmak için test gününü beklicek misin bu arada
kızlar bende çalışıyorum transferden sonra çalışmak daha iyi insan kendini dinlemiyor çok fazla.benim sekizinci gün bugün sabah test yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı.kendimi umutlandırmakta istemiyorum.oğlumdada sekizinci günde bakmıştım aynen silik çizgiyi görmüştüm.Bu arada karnım acayip şişti eski pantolonlarımı giyemiyorum şu an düğmemi gevşettimde öyle oturabiliyorum.bu şişlik ilaçlardan oluyor sanırım.gören altı aylık der o derece şişim yani.
şu an test günümü bekleyebilirim gibi geliyor :) aslında şu an 5. gün ve zaman çok hızlı geçti. kendimi boşa üzmek ya da umutlandırmak istemiyorum bu yüzden en iyisi test gününü beklemek sanırım :)
kızlar bende çalışıyorum transferden sonra çalışmak daha iyi insan kendini dinlemiyor çok fazla.benim sekizinci gün bugün sabah test yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı.kendimi umutlandırmakta istemiyorum.oğlumdada sekizinci günde bakmıştım aynen silik çizgiyi görmüştüm.Bu arada karnım acayip şişti eski pantolonlarımı giyemiyorum şu an düğmemi gevşettimde öyle oturabiliyorum.bu şişlik ilaçlardan oluyor sanırım.gören altı aylık der o derece şişim yani.
Yaa supersin.. darısı başımıza inşallah. Bende dayanamam muhtemelen transferden 1 hafta sonra yaparım diyorum.
Çok sevindim senin adına muhtemelen hamilesinn :)))
Çok haklısın aslında beklemek lazım. İnşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz.
o şişlik bende de var ya, özellikle transferden sonra sonra şişmeye başladım. Sanırım ilaçlardan dolayı
bakalım canım bişey söylemek için çok erken akşam bir kere bakarsam yazarım size
inşallah canım
çok rahatsızım patlıcam yakında
Test yaptın mı tekrardan canım merak ettim.
Benim yarın transfer günüm dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider. Sadece 1 tane dondurulmuş emdriyom var o yüzden korkuyorum.
bugün kan verdim bhcg 151 çıktı.bugün 9. günümdü.
Test yaptın mı tekrardan canım merak ettim.
Benim yarın transfer günüm dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider. Sadece 1 tane dondurulmuş emdriyom var o yüzden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?