merhaba arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bebişler sana sımsıkı tutunur.bende bu ay donmuşlarla tedaviye başladım benim transfer 19-20 si gibi olcak kısmetse bi aksilik olmazsa 3 adet 5. gün blast embriyomuz var 1 adet yerleştirilecek yaşım küçük olduğu için ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
yarın buz bebeklerimi almaya gidiyorum hayırlısıyla çook heyecanlıyım çok
bende bu ay dondurulmuş tedavisine başladım. Benim gibi birilerinin olduğunu görmek çok mutlu etti beni.
Bugün rahim kalınlığıma bakıldı 8mm. Transfer günüm belli oldu 12.09.2013 perşembe günü transferim yapılacak. Benim sadece 1 tane 5AA kalite dondurulmuş embriyom var. o yüzden çok tedirginim çözülcek mi yaşicak mı tutuncak mı.... zaman bir an önce geçsin istiyorumm..
Sana kaçtane transfer yapıldı. Sonucunu ne zaman öğreneceksin
canım hayırlı olsun tedavin.benim 4 tane donmuşum vardı hepsi çözündü ama iyi kalitedeki iki tanesi transfer edildi.test günüm ayın ondördü.inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelir kucaklarımız bebeklerle dolar
4 yumurtanın 4 ü de çözülünce canlılığını korudu mu pekala? Ben tek olduğu için çözündükten sonra yaşamaz diye kokuyorum.
iki tane mi trasfer edildi. İkiz bebiş gelebilir ozaman :). Test gününe az kalmış inş sımsıkı tutunur bebilerimiz...
kızlar benim de transferim yarın, biraz heyecanlanmaya başladım :)
hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gidecek.yarın sende meleklerine kavuşacaksın.
aynı tereddütü bende yaşıyordum benim donmuşlarım yaklaşık beş yıldır bekliyor birde.ama dördüde çözülmüş en iyi ikisi transfer edildi.bir tane oğlum var inşallah ona bir kardeş vermeyi başarabiliriz.test günüm ayın ondördü vakit geçmiyor hiç.
kızlar benim de transferim yarın, biraz heyecanlanmaya başladım :)
Seninde tedavin hayırlı olsun. Bebin sımsık tutunsun inşallah:)
Yarın detayları merakla bekliyoruz.
amin canlar ya, ben de yarını merakla bekliyorum.
neler olacak hiç bir fikrim yok
nasılsın merak ettim
merhaba arkadaşlarbebekleriniz hayırlı olsun tabi benimkide bende dün transfer oldum tek iyi kalite dondurulmuş bebeğimi aldım heycanla inşallah tutuncak anneciğine bebeğim .. 18 eylül test tarihim
bende varım aranızda aekadaslar esterfomin kaçıncı günü transfer oldunuz bnm bugün 5igünm bide lucrn kullanıyorm
kontrol perşembe inşallah hayırlı haberler alırımcnm lucrin kullanıyosan en gec 10 gün sonra kavuşursun bebeğine merak etme herkestebsürec farklı 0labilir rahim kalınlaşman için kontrolün basladımı
canım kontrolde eğer rahim kalınlaşman uygunsa zaten doktor netleştiricektir transfer tarihini allah kolaylık versin sabır versinn inşallah hayırlısıyla al gel bebeğini sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?