EYLÜL 2013 donmuş embriyolarla deneme yapacaklar haydi buraya

teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun.bakalım oğluşuma kardeş gelecekmi çok merak ediyorum .inşallah hepimizin yüzü güler.

yarın buz bebeklerimi almaya gidiyorum hayırlısıyla çook heyecanlıyım çok

bende bu ay dondurulmuş tedavisine başladım. Benim gibi birilerinin olduğunu görmek çok mutlu etti beni.
Bugün rahim kalınlığıma bakıldı 8mm. Transfer günüm belli oldu 12.09.2013 perşembe günü transferim yapılacak. Benim sadece 1 tane 5AA kalite dondurulmuş embriyom var. o yüzden çok tedirginim çözülcek mi yaşicak mı tutuncak mı.... zaman bir an önce geçsin istiyorumm..

Sana kaçtane transfer yapıldı. Sonucunu ne zaman öğreneceksin

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun tedavin.benim 4 tane donmuşum vardı hepsi çözündü ama iyi kalitedeki iki tanesi transfer edildi.test günüm ayın ondördü.inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelir kucaklarımız bebeklerle dolar

4 yumurtanın 4 ü de çözülünce canlılığını korudu mu pekala? Ben tek olduğu için çözündükten sonra yaşamaz diye kokuyorum.
iki tane mi trasfer edildi. İkiz bebiş gelebilir ozaman :). Test gününe az kalmış inş sımsıkı tutunur bebilerimiz...

aynı tereddütü bende yaşıyordum benim donmuşlarım yaklaşık beş yıldır bekliyor birde.ama dördüde çözülmüş en iyi ikisi transfer edildi.bir tane oğlum var inşallah ona bir kardeş vermeyi başarabiliriz.test günüm ayın ondördü vakit geçmiyor hiç.

Ne güzel ya. İnşallah benimkide çözünür ve bize sımsıkı tutunurlar..
Ben günde 3 defa estrofem kullanıyorm çok baş ağrısı yapıyor ya
Beklemek gerçekten çok zor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşalah.

nasılsın merak ettim

iyiyim canım sağol :) dün bütün gün yattım içimden hiç bilgisayarı açmak gelmedi

zaten transferden yarım saat sonra hastaneden taburcu ettiler, eve gelip yattım akşam da hastaneye yürüdüm zaten yakın mesafe

bir tane embriyo koyulacak sanıyordum ama 2 tane koyduklarını öğrendim sabah

11 gün kaldı test gününe heyecanlıyım

merhaba arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun tabi benimkide bende dün transfer oldum tek iyi kalite dondurulmuş bebeğimi aldım heycanla inşallah tutuncak anneciğine bebeğim.. 18 eylül test tarihim

merhaba arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun tabi benimkide bende dün transfer oldum tek iyi kalite dondurulmuş bebeğimi aldım heycanla inşallah tutuncak anneciğine bebeğim.. 18 eylül test tarihim

bende varım aranızda aekadaslar esterfomin kaçıncı günü transfer oldunuz bnm bugün 5igünm bide lucrn kullanıyorm

bende varım aranızda aekadaslar esterfomin kaçıncı günü transfer oldunuz bnm bugün 5igünm bide lucrn kullanıyorm

cnm lucrin kullanıyosan en gec 10 gün sonra kavuşursun bebeğine merak etme herkestebsürec farklı 0labilir rahim kalınlaşman için kontrolün basladımı

canım kontrolde eğer rahim kalınlaşman uygunsa zaten doktor netleştiricektir transfer tarihini allah kolaylık versin sabır versinn inşallah hayırlısıyla al gel bebeğini sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…