eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

pony

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
98
7
296
İstanbul
kızlarrrrr 1 saat once erken gebelik testii ve normal ıdrar testınden yaptım ıkısıde pozıtıff cok heyecanlıyımm ... :))) eylül ayında hamıle oldugunuu ogrenenlerr buraya kızlarrrr

kızlarrrrr 1 saat once erken gebelik testii ve normal ıdrar testınden yaptım ıkısıde pozıtıff cok heyecanlıyımm ... :))) eylül ayında hamıle oldugunuu ogrenenlerr buraya kızlarrrr

umarim bende hamile olurum bu ay ve burada haykiririm :) benim sat 4 agustos ama test yapmaya korkuyorum.senin sat ne zaman?

umarim bende hamile olurum bu ay ve burada haykiririm :) benim sat 4 agustos ama test yapmaya korkuyorum.senin sat ne zaman?

benım de 4 ağustos canımm ugun gıttımm kan testıde yaptırdımm 512 cıktıı pozıtıf allahım ıns hersey yolunda gıder allah sanada nasıp etsın saglıklıı sekılde ıns canım bnce erken gebelik testlerı var alıp evde deneyebılırsın güzel haberlerını beklıyorumm ınsallahh

son reglim 3 gün gecikince eşim akşam geç saatte gidip eczaneden test aldı , sabah yaptım, çift çizgiyi gördüm, yarın hastaneye gidip kan testi yaptırana kadar kimseye söylememeye karar verdik ama ben bütün dünyaya haykırmak istiyorum. Allah'ım nasip ederse ilk çocuğumuz olacak.

Allah'im sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kizlar.. topiginiz hayirli ugurlu olsun..
AYYY bende insallah yakinda araniza katilirim..
bekliyorum bat normalde 14eylul.. insallah gelmezlerde burda sevincimi paylasirim sizler gibi..

daha 11 gun var.. aranizda belirti hiseden varmiydi ? yada ne zaman suphelendiniz hamile oldugunuzu ?
ben suan hic bisey hisetmiyorum kasik agrilarim falan vardi bitti (yurmutlama zamaninda oldu onlar sanirim)

yağmur cok sevındımm canım ızde oylee haykırmak ıstesemde bırtek annemm ve en yakın arkasıma soledımmm onlarda zaten 3 aylık olana dek solemıcekler kimseye aynı tarıhlerde hamıleleıklerımız devam edıcek ınsallah allahımın ıznıyle <
ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh bu duygularıı bence teste çıktıysa kesın sende 4 haftalı k falansın ben perşembe yada yarın dr gıdıcemm bakalım ınsallah hersey yolundadırrr

pony benim de sat 4 ağustos , benim reglim 26 günde bir gelir yıllardır düzenlidir, ben de dayanamadım kız kardeşime ve en yakın arkadaşıma söyledim , inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

monbebe , bendeki belirtiler , döllenmeden miydi bilemiyorum ama sat 4 ağustos , 17-18 ağustos gece çok üşüdüm, donmuşum resmen ondan uyandım eşime beni ısıt üşüyorum dedim ki yorganla yatıyoruz biz, aynı sabah eşim işe giderken beni alnımdan öper , senin ateşin var dedi ve o gün ben ateşler içinde yattım başımı kaldıramadım, bir hafta sonra inanılmaz duygusallaştım herşeye ağlıyordum normalde çok mantıklı ve soğukkanlı biriyim, iştahım yoktu ama bir gece oturdum önce 2 çikolatalı gofret yedim üstüne 1 bardak turşu suyu içtim onun üstüne 2 gofret daha yedim, reglim gecikmeden önceki günlerde regl belirtisi gibi göğüsler şişti ama inmedi hala şişmiş durumdalar, dokunsam acıyor ve göğüs uçlarımın rengi hafif değişti ve biraz genişlediler ve ayak üşümesi bu havada ayağımda kalın havlu çorap olmasına rağmen buz gibiler, daha sık idrara çıkmaya başladım, ağzım kuruyor durmadan su içme ihtiyacı hissediyorum, iştah artışı çok yok ama daha sık acıkmaya başladım ve acıkınca resmen midem kazınıyor ve birkaç gündür dişlerimi fırçalarken mide bulantım oluyor, kendimi aşırı yorgun hissediyorum sürekli yatmak, uyumak istiyorum, bel ağrım var, kasıkta ara ara batıp çıkan bir ağrım var sanki sağ ayağım arada kasılıyor gibi, yalnız 18 ağustostan beri ben sürekli yorgun ve hasta gibiyim, güçsüzüm, azıcık iş yapsam hemen yoruluyorum birkaç defa oturduğum yerde uyuya kaldım :) inşallah sen de yakında çift çizgiyi görürsün :)

Canim sagol cevap verdigin icin.. peki bunlari adete kac gun kala hisetin..
yani ne bilim benim 11 gun varda hic biseyim yok.; agri falan erken mi daha cunku benim yumurtlama donemim dun bitti (akinti falan kalmadi ). Ben sadece ruyalar goruyorum.. tabirlere bakiyorulm hep hamilelik erkek bebek dio (bu bi belirti mi )
yaa insalalh canim bende cok cok istiyorum.. bu kocama en guzel dogum gunu hediyesi olucak insallah bebek olursa..

ins canımmm senınde ıstedgın zamanda olur benım belım ve kasıklarımda adet olucakmsıım gbı sızıntı ağrım var kasık ağrım hala var normal mıs o rahım buyudugu ıcınn ve terlemem gogus ucu hasssasıyetım var okadar gecıktıı duzenlıydı bu sekılde anladım

benim daha 10 günüm var ama bu ay kendimi çok ümitlendirdim sanırım... inşallah ben de bu ay hamile kalırsam buraya hemen yazıcam :)))) sizinkiler de hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım, son regl tarihim 02.08.2013'tü bu ay gecikince dün sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı, hemen arkasından kan verip test yaptırdım ve sonuç 1086 :) 5 aydır korunmıyorduk, çikolata kistlerim olduğu için doktor bu ayda olmazda yumartalık takibine başlayalım demişti. Çok şükür daha fazla bekletmeden geldi melegim

Hayırlı olsun canim allah hepımıze sonuna kadar saglıklı hamilelik bebek nasıp etsin insallah cok sevindimm senin adınada

kızlar bende 2012 nin mayısında ikizlerime hamile kaldım ama ne yazıkkı temmuz ayında ikisininde kalbi dudrduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı ne yazıkki doktorum 2 ay korunma dedi ondan sonra hiç bir sakıncası yok dedi bana da dua edin bende bir an önce bebişimi kucağıma alayım

bugun bat tarıhım gelen giden yok.....hamiş oldugunu ögrenenler hayırlı olsun.........

allahım inş bende bu ay güzel haberi alırım yüzümü güldür rabbim..................

ve gelirim inş aranıza

Selamm kızlarr bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamileyimm yarın doktora gidicezz hayırlısı bakalımm hatırlarsanız 4-5 eylül regl olmayı bekliyorum diye söylemiştim hatta kasık ağrılarımda vardı adet olacakmışım gibi bugün öylesine bi yapayım dedimm gözlerime inanamadım çok mutluyum çok şükür yarın hemen doktora gidicemm içimde hep bi his vardı herkes hamile değilsin demişti :))

Herkese merhaba öncelikle buradaki hamile bayanların hepsine bebişiyle beraber sağlık dolu günler diliyorum.Allahım da isteyen herkese hayırlısıyla bir an önce versin diliyorum.Benim de 3 eylülde adet olmam gerekiyordu hala tık yok,adetim düzenlidir ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ne gibi belirtiler yaşamam gerekiyor acaba,azcık bi baş dönmesi,karnımda bi guruldama sıcaklık ve idrarın sık gelmesi var sadece bilmiyorum kızlar zamana bıraktım hayırlısı artık.

ayyy ne güzel hayırlı olsun bebişin....bende hiç agrı yok,belırtı yok...umudum yok aslında ama bi yandanda inş diyorum....

inş benimde güzel haberlerim olur sizlere...

merhaba hamiş deilim ama bikac aydır birazcık tecrübelerime göre....hamişliğin ilk belirtisi adet gecikmesi diğer vucudda yasananlar psikolojık oluyo canım......inş hamişsindir...kendini cok kaptırmadan ve umudunu kaybetmeden bekle derim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…