eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

ayyy ne güzel hayırlı olsun bebişin....bende hiç agrı yok,belırtı yok...umudum yok aslında ama bi yandanda inş diyorum....

inş benimde güzel haberlerim olur sizlere...

inşallahh canımm ümidini kesme allah hayırlısını versin. inşallah sende hamile kalırsın canım..

evet bende hamileyim kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımaza alırız bebişlerimizi

aynen öyle inşallah güzel haberler alır ve veririm ben de canım teşekkür ederim.

kızlarrr carsamba doktoruma gıttımm 4 hafta olduğu ıcın kese tam gorunmedı haftaya gıdıcem ınsallah ozaman gorucek ınsalah sorunsuz devam eder allahım dualarınızı eksık etmeyın neolur

Kimse yokmuu yaaa ilk eylül hamile oldugunu ogrenenler konusunu ben acmıstım oysakiii((( nerdsıniz kızlar

5 Ağustos son adet tarihi 2 Eylül'de ögrendim hcg 657 cok mutluyum ilk bebeğim olacak benim de salı gunü doktor randevum var :)

dün biz doktordan geldik perşembe idrar testi yapmıştım regl günümde ikinci çizgi silik çıkmıştı hatırlarsanız bugünde beta hcg değerim 141.67 çıktı :) doktor 2 haftalık hamilesin dedi diğer testler de yapıldı ilk bebeğim düşük olduğu için bu sefer 4 tüp kan aldılar ayrıca idrar tahlilide yaptılar hepsi normal çıktı doktor düşük riski görünmüyo pıhtılaşmada yok dedi herşey yolunda şimdilik ama kendine dikkat et dedi folik asit verdi içinde kalsiyum ve d vitamini olan plus bebeğin için daha yararlı olur dedi bi hafta on gün sonra gel bi daha bakalım hem kanı tekrarlayalım hemde kese oluşmuş mu bi bakalım dedi.. çook mutlu oldumm kızlar allah isteyen herkese versinn.. Bu arada kasık ağrılarım devam ediyo doktor normal bişiy yok endişe etme dedi :)) yüzümde sivilceler falan var sanki regl olcakmışım gibi ama sizler belirtilere takılmayın kızlar yanıltabiliyoo rabbim isteyen herkese versinn inşallahh benimde sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğim ilki düşük olduğu için korkuyorum yani..

merhaba Eylül ayıyla ilgili 2 konu açılmış bu arada ben oraya yazmıştım burayı yeni gördüm.

Ben de kalp atışını bekliyorum bebeğimin. Henüz kalp atışını duyan yoktur herhalde. umarım hepimiz bu mutlu haberi de paylaşabiliriz.
Benim ikinci hamileliğim 7 yaşında bir oğlum var ama ilk gibi çok heyecanlıyım. 2 ay önce düşük yaptım onun da tedirginliği var salı günü doktora gidip keseyi de görürüm umarım.

Kimse yokmuu yaaa ilk eylül hamile oldugunu ogrenenler konusunu ben acmıstım oysakiii((( nerdsıniz kızlar

merhaba, ben aranıza yeni katıldım..hamile değilim ama 3 aydır kalmaya çalışıyorum. bu ay farklı belirtiler içerisindeyim.sat tarihim 19 ağustos,reglimde 11 eylül ama benim kafama takılan ovulasyon tarihimde eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonra rahimde kalınlaşma oldu yani ağustos 30 gibi ve hala kalın hergün bakıyorum kalınlık hiç inmedi 10 gündür filan böyle..benim bildiğim regliye yakın kalınlaşır hep öyle oluyodu.bu defa şüphe tuttu beni ve reglime 4 gün var.mide ağrılarım var bu 2 gündür, sol kasığımda atma gibi bişeyler oluyo 5 gündür filan,uyku halide 10 gündür var.ovulasyondan 5 gün sonrada 1 hafta göğüs uçlarım sızladı sonra geçti..ben bunları daha önce hissetmedim..testte yapmadım bilmiyorum varmı yokmu? ne dersiniz?

Son düzenleme:
bat 11 eylül yumurtlamanın 11. günü beta 6,96 sanırım hamileyim

olabilir belkide canım regl gününü bekle sonra test yap hakkında hayırlısı olsun..

inanmıyorum gerçekten hamilesin yaa çok sevindim.. nasıl mucizevi bi olay bu.. saglıkla büyüt inşallah arkadaşım

saol yavrum benim bebişim dün dayanamadım artık bi test daha yaptım evde 2. çizginin emaresi yok eeeehhh dedim yeter kan vercem yoksa da bileyim diye 6,96 çıktı gözlerime inanamadım geri değer daha tam sevinemiyorum eşime bile belli değil daha dedim çok düşük kesin konuşmak için erken umarım yükselir....eve gelince son yaptığım testi tekrar bir kontrol edeyim dedim hayalet çizgi var çok zor belli oluyor
Allah isteyen herkese en doğru zamanda evlatlar evlatçıklar versin,

Bende yarın yani salı gidicem doktora ins keselerimizi görürüz canım benim ilk hamileliğim :)

kızlarrr bende doktora carsamba keseyi tam gorebılmesı ıcın gıdıcem dualarınızı eksık etmeyın heyecanlıyım

tüm hamile hanımlara rabbim sağlıkla sıhhatle bebklerini kucaklarına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin inşaallah:) ve Allah'ım tüm isteyenlerle beraber bana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

hepinize sağlıklı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…