ayyy ne güzel hayırlı olsun bebişin....bende hiç agrı yok,belırtı yok...umudum yok aslında ama bi yandanda inş diyorum....
inş benimde güzel haberlerim olur sizlere...
merhaba hamiş deilim ama bikac aydır birazcık tecrübelerime göre....hamişliğin ilk belirtisi adet gecikmesi diğer vucudda yasananlar psikolojık oluyo canım......inş hamişsindir...kendini cok kaptırmadan ve umudunu kaybetmeden bekle derim.....
Kimse yokmuu yaaa ilk eylül hamile oldugunu ogrenenler konusunu ben acmıstım oysakiii((( nerdsıniz kızlar
merhaba, ben aranıza yeni katıldım..hamile değilim ama 3 aydır kalmaya çalışıyorum. bu ay farklı belirtiler içerisindeyim.sat tarihim 19 ağustos,reglimde 11 eylül ama benim kafama takılan ovulasyon tarihimde eşimle birlikte olduk ve 3 gün sonra rahimde kalınlaşma oldu yani ağustos 30 gibi ve hala kalın hergün bakıyorum kalınlık hiç inmedi 10 gündür filan böyle..benim bildiğim regliye yakın kalınlaşır hep öyle oluyodu.bu defa şüphe tuttu beni ve reglime 4 gün var.mide ağrılarım var bu 2 gündür, sol kasığımda atma gibi bişeyler oluyo 5 gündür filan,uyku halide 10 gündür var.ovulasyondan 5 gün sonrada 1 hafta göğüs uçlarım sızladı sonra geçti..ben bunları daha önce hissetmedim..testte yapmadım bilmiyorum varmı yokmu? ne dersiniz?
olabilir belkide canım regl gününü bekle sonra test yap hakkında hayırlısı olsun..
teşekkürler canım cevap verdiğin için...artık öyle yapıcam ..gerçi bu belirtiler yerinde belirtilermi bilmiyorum..sen hamilesin hayırlı olsun inşallah..allah kucağına almayıda nasip etsin.. peki seninde rahminde kalınlaşma olmuşmuydu hiç farkettinmi?
bat 11 eylül yumurtlamanın 11. günü beta 6,96 sanırım hamileyim
inanmıyorum gerçekten hamilesinyaa çok sevindim.. nasıl mucizevi bi olay bu.. saglıkla büyüt inşallah arkadaşım
merhaba Eylül ayıyla ilgili 2 konu açılmış bu arada ben oraya yazmıştım burayı yeni gördüm.
Ben de kalp atışını bekliyorum bebeğimin. Henüz kalp atışını duyan yoktur herhalde. umarım hepimiz bu mutlu haberi de paylaşabiliriz.
Benim ikinci hamileliğim 7 yaşında bir oğlum var ama ilk gibi çok heyecanlıyım. 2 ay önce düşük yaptım onun da tedirginliği var salı günü doktora gidip keseyi de görürüm umarım.
olabilir belkide canım regl gününü bekle sonra test yap hakkında hayırlısı olsun..
teşekkürler canım cevap verdiğin için...artık öyle yapıcam ..gerçi bu belirtiler yerinde belirtilermi bilmiyorum..sen hamilesin hayırlı olsun inşallah..allah kucağına almayıda nasip etsin.. peki seninde rahminde kalınlaşma olmuşmuydu hiç farkettinmi?
ewet canımm farkettim bende ama kimilerinde kalınlaşma olmuyo sen bu belirtiye takılma en güzeli regl zamanı test yapman idrarda olsa bile hemen çıkıyoo inşallahh sende hamilesindir canımm allah biran önce bi bebiş nasip etsin sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?