eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

Bende yarın yani salı gidicem doktora ins keselerimizi görürüz canım benim ilk hamileliğim :)

Gittin mi doktora güzel haber duyalım
Bugün gittik ve çok şükür keseyi gördük inşaallah 2 hafta sonra kalp atışlarımızı da duyarız.

Herkese merhaba dun 2 haftalık kesem oldugunu ogrendım cok mutluyum ıcı bosta cıkabılır dedı doktorum ama umarım oyle bısı olmaz

Ben de bugün adeti bir gün geçmişken hamile olduğum öğrendim, değerim 36 çıktı. Biraz düşük çıktığı için endişe ediyorum. inşallah sorun olmaz

Merhabaaaaa
bende 7 eylül de öğrendim hamile olduğumu
Tam 5 haftalık hamileymişim
beta hcg 16298 çıktı keseyi bile gördük;-)
18 eylül de kalp atışını dinleyeceğiz inşallah

Merhaba kızlar yazışmalarını hep takip ediyorum fakat başı a gelene kadar yazmadım:))) benim Reglim bu ayı. 10 fakat olmadım ve hiç şaşmazdı...zaman zaman acayip karın ağrılarım oluyor regli olacakmışım gibi hissediyorum ama birşey olmuyor göğüslerim şişti ve acıyor vede gazımda var acaba hamilemiyim çok merak ediyorum.ağustos ayının sonlarında pembe ve kahve lekelenmem oldu bunu. Üzerine bu ay hamile olabilirmeyin diye şüphelenmiştim şimdi reglimde gecikince kafam iyice karıştı sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler sevgiler

Merhaba bence bir test yapmalisin anlattiklarin belirti olabilir hayirlisi olsun

Gebeligin daha basinda havalar bile sogumadan hasta oldum bogazim cok kotu nezle de oldum ilacsiz nasil atlatacagim bakalim

ben de hamileyim :) 168 küsür çıktı kanda bugün :)

hadi hayırlısı olsun canım bende 6 eylülde kanda baktırdım 141.67 çıktı 19 eylülde tekrar gidicez hem değerler artmış mı ona bakılacak hemde kese oluşmuş mu keseyi görmeye gidicez inşallah görürümm doktor sana kese için bigün verdi mi canım..

kızlarrr hayırlı olsun hamıleliklerınız ınsallah sağlıkla devam eder hepımızın hamılelıgı .. arkadaşım bencede test yapmalısın evde ıns gönlüne gore olur senınde hersey
kızlar dr gittiim buyumus yolk sacı olusmus 5 hafta 3 gun bugun haftaya cuma bebegıde gorucez ıns suan hersey normal dedı doktorum fakat elevıt vermıstı 1 haftadır ıshal olduğum ıcın bıraktım folbıol devam suan ıcın bendeki gelısmeler bu lütfen uzuntu stress yasamayın dıkkat edın kendınıze

bana ultrason için 25 inde gel dedi. artık keseyi görürüm sanırım soramadım bile heyecandan :) inşaallah görürsün bebişinin kesesini :) senin batın ne zamandı canım :)

bana ultrason için 25 inde gel dedi. artık keseyi görürüm sanırım soramadım bile heyecandan :) inşaallah görürsün bebişinin kesesini :) senin batın ne zamandı canım :)

ben en son 6 ağusda regl oldum 3 gün sürmüştü.. inşallah dediğin gibi keseyi görürüm bende hayırlısıyla

Keseyi görmeye gittik bi baktık iki kese var kızlar :)) ikiz bebeklerim olucak ins.

Gittin mi doktora güzel haber duyalım
Bugün gittik ve çok şükür keseyi gördük inşaallah 2 hafta sonra kalp atışlarımızı da duyarız.

Simdi gordum yazını yukarıda yazdığım gibi keselerim iki tane içlerindeki bebekler bile görünüyo Allah'ın hikmeti ya resmen mucize doktor bunlar gelişir artık dedi büyümüşler dedi cok mutlu oldum 2 hafta sonra kalblerini duymaya gidicez ins

bugun yolculuk vardi dün ikiz oldugunu anlayınca kaldı doktor çıkmayın uzun yol riskli dedi iste grlismeker bu kadar:)

Çok sevindim tebrikler İnşaallah kalp atışlarını da duyacaksın
ben de ilk hamileliğimde çok istemiştim ikiz ama ailede ikiz olmadığı için olursa mucize olurdu. biz de dün kesemizi gördük çok şükür

Hanımlar mide bulantınız başladımı?
Ben 5 +2 yim su an 4 gundur falan başladı midem cok fena sık sık bişiler yiyorum geçer gibi oluyo yeniden başlıyo surekli yatiyorum bide halsizlik cok bu kadar erken olmaz diyordu annem meger ikiz olunca boyle olmus hersey 2 kat agır gececekmiş olsun ama hersey bebetolarim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…