Bende yarın yani salı gidicem doktora ins keselerimizi görürüz canım benim ilk hamileliğim :)
ewet canımm farkettim bende ama kimilerinde kalınlaşma olmuyo sen bu belirtiye takılma en güzeli regl zamanı test yapman idrarda olsa bile hemen çıkıyoo inşallahh sende hamilesindir canımm allah biran önce bi bebiş nasip etsin sizlere
amin canım :) ama sana yazdıktan 3-4 saat sonra bende lekelenme oldu.yani pazar gecesi.ve ben çarşamba reglimi bekliyordum. 3 gün erken oldu ve şaşırdım acaba yerleşme falanmı dedim.o gece durdu.pazartesi de regl gibi oldum ama akşama kadar ancak 1 pet doldu.bugunde yine ancak 1 pet doldu.akşam saat 9dan sonrada kesildi...şuan hiç bişey yok pedim boş.yani bir buçuk gün oldum.normalde 3 yada 4 gün sürer adetimdede şaşma olmaz.niye böyle 3 gün erken oldu anlamıyorum yarında devamı gelmezse bi sonraki gün dr. gidicem yumurtalık problemi falanmı var acaba yada yerleşmemiydi yaşadığım.aslında yarın olmam gerekiyodu.benim kanamam bitti bile anlamadım valla
amin canım :) ama sana yazdıktan 3-4 saat sonra bende lekelenme oldu.yani pazar gecesi.ve ben çarşamba reglimi bekliyordum. 3 gün erken oldu ve şaşırdım acaba yerleşme falanmı dedim.o gece durdu.pazartesi de regl gibi oldum ama akşama kadar ancak 1 pet doldu.bugunde yine ancak 1 pet doldu.akşam saat 9dan sonrada kesildi...şuan hiç bişey yok pedim boş.yani bir buçuk gün oldum.normalde 3 yada 4 gün sürer adetimdede şaşma olmaz.niye böyle 3 gün erken oldu anlamıyorum yarında devamı gelmezse bi sonraki gün dr. gidicem yumurtalık problemi falanmı var acaba yada yerleşmemiydi yaşadığım.aslında yarın olmam gerekiyodu.benim kanamam bitti bile anlamadım valla
canım yerleşme kanaması o kadar çok olmaz 2-3 damla şeklinde oda rengi pembe gibi geliyo ama herkezde yerleşme kanaması olmuyo sanırım senin stresten o şekilde olmuş olabilir birde kan değerlerine bi baktır kansızlık varsa adet kanaması az gelir canım yinede için rahat edecese bi doktora git istersen inşallahh sende biran önce hamile kalırsın allahım kimseyi kucağı boş bırakmasın.. birde senden ricam var bebek olayını fazla düşünme kafaya takarsan olmazz.. akışına bırak bak o zaman nasıl oluyo görüceksin
Merhaba kızlar yazışmalarını hep takip ediyorum fakat başı a gelene kadar yazmadım:))) benim Reglim bu ayı. 10 fakat olmadım ve hiç şaşmazdı...zaman zaman acayip karın ağrılarım oluyor regli olacakmışım gibi hissediyorum ama birşey olmuyor göğüslerim şişti ve acıyor vede gazımda var acaba hamilemiyim çok merak ediyorum.ağustos ayının sonlarında pembe ve kahve lekelenmem oldu bunu. Üzerine bu ay hamile olabilirmeyin diye şüphelenmiştim şimdi reglimde gecikince kafam iyice karıştı sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler sevgiler
ben de hamileyim :) 168 küsür çıktı kanda bugün :)
Merhaba bence bir test yapmalisin anlattiklarin belirti olabilir hayirlisi olsun
hadi hayırlısı olsun canım bende 6 eylülde kanda baktırdım 141.67 çıktı 19 eylülde tekrar gidicez hem değerler artmış mı ona bakılacak hemde kese oluşmuş mu keseyi görmeye gidicez inşallah görürümm doktor sana kese için bigün verdi mi canım..
bana ultrason için 25 inde gel dedi. artık keseyi görürüm sanırım soramadım bile heyecandan :) inşaallah görürsün bebişinin kesesini :) senin batın ne zamandı canım :)
Gittin mi doktora güzel haber duyalım
Bugün gittik ve çok şükür keseyi gördük inşaallah 2 hafta sonra kalp atışlarımızı da duyarız.
Simdi gordum yazını yukarıda yazdığım gibi keselerim iki tane içlerindeki bebekler bile görünüyo Allah'ın hikmeti ya resmen mucize doktor bunlar gelişir artık dedi büyümüşler dedi cok mutlu oldum 2 hafta sonra kalblerini duymaya gidicez ins
bugun yolculuk vardi dün ikiz oldugunu anlayınca kaldı doktor çıkmayın uzun yol riskli dedi iste grlismeker bu kadar:)
Hanımlar mide bulantınız başladımı?
Ben 5 +2 yim su an 4 gundur falan başladı midem cok fena sık sık bişiler yiyorum geçer gibi oluyo yeniden başlıyo surekli yatiyorum bide halsizlik cok bu kadar erken olmaz diyordu annem meger ikiz olunca boyle olmus hersey 2 kat agır gececekmişHanımlar mide bulantınız başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?