- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Kızlar göbek deliğimde zaman zaman ağrım oluyo. Bugünde karnımın sağ tarafına bi ağrı oldu şiddetli değil hemen geçti. Birde üzüldüğümde sinirlendiğimde kasıklarıma ağrı giriyo sizde de oluyor mu ?
Geçmiş olsun. Allahın takdiri moralini yüksek tut en kısa zamanda tekrar nasip etmesi için dua edelim birlikte.Benim bebiş beni bıraktı kese küçülmeye geçtiği için bebeğimi aldılar.
Geçmiş olsun. Allahın takdiri moralini yüksek tut en kısa zamanda tekrar nasip etmesi için dua edelim birlikte.
Canım ben oğluma hamileyken aynı ağrı ve krampları yaşadım 6 ya da 7 aylıktım sanırım; doktorum hemen magnezyum sandoz vermişti; ondan olurmuş; aldığımız kalsiyum magnezyum olmadan kemiğe işlemezmiş ağrının sebebi buymuş tabi sen yine de bi Dr Una durumu danış ona göre bi fikri vardırGünaydin hanımlar. Ben 4 aylik hamileyim çok şükür Allah'ima. Bacaklarimda agri ve kasimalar oluyor geceleri uyuyamiyorum sancidan normelmi bu sıkıntılari yaşayan varmi cevap yazarmisiniz
cnm bizim formda bi anne adayı yazmış onunda aşağıdaymış 19 haftalık gebe dr hep yatış vermiş erken doğum riski taşıyormuş aşağıda olması ama dr rahim ağzın kapalı şimdilik sadece yat demiş rahim ağzı açık olursa dikiş atılıyormuş.. Rabbim sağlık versin inş. bişey olmaz sende içini ferah tut..Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim cinsiyeti cumartesı günü öğrendim bir oğlum olacak inşaallahdoktor her şey yolunda ama bebek biraz aşagıda dedi şimdilik risk taşımıyor 4.5 cm mesafe ama bu 3.5 cm ye düşerse riskli dedi başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı
teşekkür ederim ilgin için doktor bana da dedi ama ben calısıyorum hemde günlük 100 km yol ilçe ye gidip geliyorum o yüzden doktor hafta sonları bol dinlen iş yapma dedi insallah sıkıntı olmaz canımcnm bizim formda bi anne adayı yazmış onunda aşağıdaymış 19 haftalık gebe dr hep yatış vermiş erken doğum riski taşıyormuş aşağıda olması ama dr rahim ağzın kapalı şimdilik sadece yat demiş rahim ağzı açık olursa dikiş atılıyormuş.. Rabbim sağlık versin inş. bişey olmaz sende içini ferah tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?