Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Herkese merhaba;
Bugun transferım yapıldı..
Sebepsiz infertilite teshısı ile ilk deneme 5. Gün embrıyosu 1. Kalite 1 embrıyo transferı yapıldı..
Ayın 20 si sonuc tarıhım ..
Heyecanlı bekleyişimiz birlikte olsun kızlar..

Benimde 6 eylülde transferim yapıldı, 1 tane 6. Gün embriyosu konuldu 4BB kalite. Bugün 4. Günü bitirdim ben bekleme süresinde.

Seninde transferin hayırlı olsun, güzel sonucu alalım tüm transfer olanlar inşallah

İnş canım. 4bb kalite nedir ??

Herkese iyi bayramlar!..guzel sonuclar aliriz isllah hep beraber..
Benimde dun transferim oldu..4.gun bir 1.kalite, bir 2.kalite 2 embriyo..24 eylul de tahlil gunum

Kaliteye filan pek bakmayalım Rabbimiz dilerse ol derse en kötüsü de olabilir stresten ve hamilelik bulgularından uzak duralım yeter..
Bizim embriyolog eşime normal ilişki gibi düşünün demiş ben pek düşünüyorum ilkinde yedim kendimi çok dikkatli oldum ama sonuç sıfır en iyisi sallamak bence :)

Herkese iyi bayramlar!..guzel sonuclar aliriz isllah hep beraber..
Benimde dun transferim oldu..4.gun bir 1.kalite, bir 2.kalite 2 embriyo..24 eylul de tahlil gunum
İyi bayramlar canım bana da 1. Kalite 2 embriyo transferi yapıldı ve benimde tahlil 24 eylülde bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için

İyi bayramlar canım bana da 1. Kalite 2 embriyo transferi yapıldı ve benimde tahlil 24 eylülde bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için
Daha cok basindayiz..bakalim nasil gecicek gunler..hayirlis bakalim..benim ilk denemem,senin?

Kizlar benim 6 eylülde yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane kondu bebis 16 eylül test tarihim kacinci denemelerinz sizin benim 3.cu bunlar dondurulmus ins bu kez olur

Kizlar benim 6 eylülde yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane kondu bebis 16 eylül test tarihim kacinci denemelerinz sizin benim 3.cu bunlar dondurulmus ins bu kez olur
Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane kondu 6 tane de donduruldu, ilk denemem bu inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız. Belki ikizlerimiz olur kim bilir

Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane kondu 6 tane de donduruldu, ilk denemem bu inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız. Belki ikizlerimiz olur kim bilir
Ayy inşallah arkadaşım inşallah çifte mutluluk yasayalim süper olur ikiz olursa

Benim 8 embriyo vardi,3 kalmis..dondurma bende isterdim ama olmadi malesef

Masallh canim hayirli okur insallah. Baya guzel yumurtan varmis Rabbim cifter cifter nasip etsin

Valla kabız olmamak için kayısı yiyorum mutlaka, birde ananas yiyin tutunmasına yardımcı oluyor diyorlardı ananas yiyorum, bol bol çorba yoğurt falan. Ikınmak yok o yüzden olabildiğince sıvı tüketmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…