İnş canım. 4bb kalite nedir ??Benimde 6 eylülde transferim yapıldı, 1 tane 6. Gün embriyosu konuldu 4BB kalite. Bugün 4. Günü bitirdim ben bekleme süresinde.
Seninde transferin hayırlı olsun, güzel sonucu alalım tüm transfer olanlar inşallah
İyi bayramlar canım bana da 1. Kalite 2 embriyo transferi yapıldıHerkese iyi bayramlar!..guzel sonuclar aliriz isllah hep beraber..
Benimde dun transferim oldu..4.gun bir 1.kalite, bir 2.kalite 2 embriyo..24 eylul de tahlil gunum
Daha cok basindayiz..bakalim nasil gecicek gunler..hayirlis bakalim..benim ilk denemem,senin?İyi bayramlar canım bana da 1. Kalite 2 embriyo transferi yapıldıve benimde tahlil 24 eylülde bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için
Benimde ilk denemem, dünden beri zaman geçmek bilmiyor sanki, hayırlısı bakalım canım dualarım seninleDaha cok basindayiz..bakalim nasil gecicek gunler..hayirlis bakalim..benim ilk denemem,senin?
Kizlar benim de dun yapildi transferim :) ikinci denemem inslalah bu kez tutarDaha cok basindayiz..bakalim nasil gecicek gunler..hayirlis bakalim..benim ilk denemem,senin?
Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane kondu 6 tane de donduruldu, ilk denemem bu inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız. Belki ikizlerimiz olur kim bilirKizlar benim 6 eylülde yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane kondu bebis 16 eylül test tarihim kacinci denemelerinz sizin benim 3.cu bunlar dondurulmus ins bu kez olur
Aynen..isllah aliriz guzel haberleri.hakaten daha da cok var..Benimde ilk denemem, dünden beri zaman geçmek bilmiyor sanki, hayırlısı bakalım canım dualarım seninle
Hadi hayırlıolsun canım benimde dün yapıldı transfer benim ilk denemem ama inşallah güzel sonuçlar alırız. Seninde 24 ünde mi tahlil?Kizlar benim de dun yapildi transferim :) ikinci denemem inslalah bu kez tutar
Ooo dun transfer gunuymus..24 unde mujdeli haberlerle dolar burasi isallah:)Kizlar benim de dun yapildi transferim :) ikinci denemem inslalah bu kez tutar
Ayy inşallah arkadaşım inşallah çifte mutluluk yasayalim süper olur ikiz olursaBenimde 5. Gün embriyosu 2 tane kondu 6 tane de donduruldu, ilk denemem bu inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız. Belki ikizlerimiz olur kim bilir
Benim 8 embriyo vardi,3 kalmis..dondurma bende isterdim ama olmadi malesefBenimde 5. Gün embriyosu 2 tane kondu 6 tane de donduruldu, ilk denemem bu inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız. Belki ikizlerimiz olur kim bilir
Masallh canim hayirli okur insallah. Baya guzel yumurtan varmisBenimde 5. Gün embriyosu 2 tane kondu 6 tane de donduruldu, ilk denemem bu inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız. Belki ikizlerimiz olur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?