sağol canım çok teşekkür ederimm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhMasallh canim hayirli okur insallah. Baya guzel yumurtan varmisRabbim cifter cifter nasip etsin
hayırlısı olsun inşallah tutar yerleştirmelerimiz de hiç gerek kalmaz dondurulanlara da kim bilirBenim 8 embriyo vardi,3 kalmis..dondurma bende isterdim ama olmadi malesef
benim iğne yerlerim çok ağrıyo yağ içerikli olduğundan kolay dağılmazmış tahlil gününden sonra bende jelle devam edeceğim heralde. bana da folio yazdılar ama evde solgarın folic asit tableti vardı onu bitirip öyle folio ya devam edeceğim.Hemen hemen ayni canim. Ben progesteronu jel olarak kullaniyotim zaten folic asit de folio olani kullaniyorum
Ben de yazik,3.yu cpe mi attilar dedim esime..uzuldum nedense...evet bir daha bu zahmelere girmeyiz umarim..yapilirken hic acimadi da bu progestan igne, yatrken sizladi..sizde de oldu mu oyle?hayırlısı olsun inşallah tutar yerleştirmelerimiz de hiç gerek kalmaz dondurulanlara da kim bilir
çok teşekkür ederim canım moral oldu yazdıkların, allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahselam canim , temmuzda benimde ayni seninki gibi besingün embiryosu birinci kalite transfer edilmisti, simdi hamileyim hemen tuttu.. simdi yaklasik üc aylik hamileyim..allahim seninde kucagini bos birakmasin insallah sonucun pozitif cikar... sana tavsiyem protein agirlikli ye, bol su ic sebze meyve ye, ben bol bol kabak cekirdegi yemistim bi yerde okumustum yardim ediyor iyi geliyor diye.. ve ilk üc gün doktorum her ne kadar yatma desede evde dinlendim... hep komedi izle negatiften uzak dur , ve elini karnina koy hep bebeginle kontaaga gec, sonucta oraya olusmus embiryo koyuyorlar yani bi bebek var, eger onla konusursaniz orda tutulu kalir...
valla benim kalçalar felç çok ağrıyor sonrasında yapılırken pek sıkıntı yok zaten de sonrasıBen de yazik,3.yu cpe mi attilar dedim esime..uzuldum nedense...evet bir daha bu zahmelere girmeyiz umarim..yapilirken hic acimadi da bu progestan igne, yatrken sizladi..sizde de oldu mu oyle?
Sorumun cevabini aldim:) normalmis acimasi demek ki..benim 5 gun tek ampul,sonra jele devam edicembenim iğne yerlerim çok ağrıyo yağ içerikli olduğundan kolay dağılmazmış tahlil gününden sonra bende jelle devam edeceğim heralde. bana da folio yazdılar ama evde solgarın folic asit tableti vardı onu bitirip öyle folio ya devam edeceğim.
hahahahah çok güldümm yaaa valla çok haklısınnİgneler,haplar,jeller,ananaslar,cekidekler...:) normal yolla hamile kalma bildigin mucizeymis:)
Kalcadan mi yaptiriyorsun peki progesteronu. Gobekte cok yanma yapiyor kan sulandirici igne ari sokmus gibi yaniyo resmen bide yaglanma yapiyor gobektebenim iğne yerlerim çok ağrıyo yağ içerikli olduğundan kolay dağılmazmış tahlil gününden sonra bende jelle devam edeceğim heralde. bana da folio yazdılar ama evde solgarın folic asit tableti vardı onu bitirip öyle folio ya devam edeceğim.
Progestan kalcadan evet..bir de benim gobekten 2 tane var.oksapar di adi,heralde o da kan pihtilasma icin./.dun yaptirsim ilkini,gozumden yas geldi resmen,o acitti cokKalcadan mi yaptiriyorsun peki progesteronu. Gobekte cok yanma yapiyor kan sulandirici igne ari sokmus gibi yaniyo resmen bide yaglanma yapiyor gobekte
evet progesteronu kalçadan yaptırıyorum, kan sulandırıcıyı bacaktan yaptım dün ama çok fena ağrı yaptı dedğin gibi.Kalcadan mi yaptiriyorsun peki progesteronu. Gobekte cok yanma yapiyor kan sulandirici igne ari sokmus gibi yaniyo resmen bide yaglanma yapiyor gobekte
Allah yardimcimiz olsun canim. He guzrl sey in bi bedeli var insallah bizim ki de bu olur. Kan pihtilasmasi icin kullanilam igne cok yakiyor Ben dun basladim igneye . senin cokmus ignen. Sikintiniz ney ki canim tup bebege gerek duydunuz Kan pihtilasmasibmi yok sa ?Progestan kalcadan evet..bir de benim gobekten 2 tane var.oksapar di adi,heralde o da kan pihtilasma icin./.dun yaptirsim ilkini,gozumden yas geldi resmen,o acitti cok
Ben gecen denememde de bundada hic kalcadan igne yaotirmadim canim hepsi gobekten di. Oda bende gobek yaglanmasi yaptievet progesteronu kalçadan yaptırıyorum, kan sulandırıcıyı bacaktan yaptım dün ama çok fena ağrı yaptı dedğin gibi.
ben toplamaya kadar göbekten yaptım hep ama toplamadan beri progestan 2 ampul kalçadan devam. 1 tane kan sulandırıcı iğneyide kol bacak veya göbek dediler ben dün ilkini bacaktan yaptım ama çok canım yandıBen gecen denememde de bundada hic kalcadan igne yaotirmadim canim hepsi gobekten di. Oda bende gobek yaglanmasi yapti
En iyisini dusunmussunuz vakit kaybetmenin anlami yok insqllah hemencecik olurHepimizin yardimcisi olsun..yok kah inin 2 tane,progesteron 5 tane..bizde herhangi bir sorun yok..1 yil denedik,baktik olmuyo,direk tup bebege karar verdik..yasim 38 cunku diger tedavilerle veya beklemekle vakit kaybetmeyelim dedik..
Gobek daha az aciyor diye biliyorm . allah yardimcin olsunben toplamaya kadar göbekten yaptım hep ama toplamadan beri progestan 2 ampul kalçadan devam. 1 tane kan sulandırıcı iğneyide kol bacak veya göbek dediler ben dün ilkini bacaktan yaptım ama çok canım yandı
Umarim olur biran once.. Biyolojik saatim geriye isliyor malum:)En iyisini dusunmussunuz vakit kaybetmenin anlami yok insqllah hemencecik olurnerde yaptiriyorsuniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?