Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Umarım hamile olduğunuz içindir ama doktorum progesteron ve östrojenin yüzümde yanma hissi,vucut isisinda artis,halsizlik,kabizlik,şişkinlik,adet ağrilarına benzer gaz şikayetleri yaşayacağımı ,hamilelik ile karıştırmamam gerektiğini soyledi.Yuklendigi gun dahil 3 gun rahim icinde ilerliyor,tutunuyor,7.gun de hcg yi salgilamaya basliyormus aslinda ama hcg seviyesi hamileligin saglikli olup olmadigi konusunda bilgi verdigi icin 12.gun duzey tam anlasildigi icin test gunu olarak belirleniyormus.

Bilgilendirme icin teşekkür ediyorum. Su durumda bizim icin hersey gebelik belirtisi galiba

Kızlar 19 eylülde transfer oldum 1 ekim test tarihim dualarınızda eksik etmeyin.
Hamile arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin
Biz sonuç bekleyenlerede pozitif görmeyi nasip etsin Rabbim
Beklemek en zoruymuş..günler gecmiycek gibi

Kızlar 19 eylülde transfer oldum 1 ekim test tarihim dualarınızda eksik etmeyin.
Hamile arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin
Biz sonuç bekleyenlerede pozitif görmeyi nasip etsin Rabbim
Beklemek en zoruymuş..günler gecmiycek gibi
Aynı gün transfer olmuşuz,aynı gün test tarihimiz.Keşke belgesellerdeki gibi bir kamera olsa da içimizde gerçekleşen her aşamayı izlesek değil mi ?Ne güzel olurdu.

Cok enteresan ya... bende internet de oyle okudum hep 5.gun emriyosu 10.gun 3.gun se 12.gun diye. Ama bana 30 eylul dediler anlamadim. Bahceci bnm merkez. Senin?
bende bahçecide transferim gerçekleşti, bana da test gününü 15.güne verdiler, 13 eylülde transfer gerçekleşti,27 eylül test günün dediler, bende çok şaşırdım ama, gönlüm erken yapmakta ama eşim ısrarla günü bekliyelim diyor

bende bahçecide transferim gerçekleşti, bana da test gününü 15.güne verdiler, 13 eylülde transfer gerçekleşti,27 eylül test günün dediler, bende çok şaşırdım ama, gönlüm erken yapmakta ama eşim ısrarla günü bekliyelim diyor
Mrb bende bahceci de oldum transferi 5.gün embriyosuuydu bana doktorum 9.gün yap dedi ben 8.gün gece yaptım çıktı cnm senin kaçıncı gün embriyosu

Aynı gün transfer olmuşuz,aynı gün test tarihimiz.Keşke belgesellerdeki gibi bir kamera olsa da içimizde gerçekleşen her aşamayı izlesek değil mi ?Ne güzel olurdu.
Ay evet ya :-) hayırlı olsun canım bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun inşallah

kızlar az önce kan sonucumu söylediler arayıp. Pozitif çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah devamı da güzel ve sorunsuz olur , çok mutluyum :KK70:
Çok sevindim.Sorunsuz bir hamilelik geçirir,sag salim kucağına alirsiniz insallah yavrunuzu(veya yavrularinizi ;) ) :KK9:

kızlar az önce kan sonucumu söylediler arayıp. Pozitif çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah devamı da güzel ve sorunsuz olur , çok mutluyum :KK70:
Gözün aydın canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Test yapmama 10 gün kaldı bizede dua et canım

Maşallah ne güzel bir haber, bugün 12.günün mü, değerin kaç çıktı, darısı bizlerin başına :anneadayı:

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Sizlere de dua etcem hep. 12. günüm benim bugün, 2 tane konmuştu. Değerim 154 çıkmış. Şimdilik iyi sanırım ama cuma bir daha gitcem. Katlanır inşallah ya, hemen onun stresi sardı beni :)

Hadi gözünüz aydınn ne güzel bu günlerde hep pozitif sonuçlar. Böyle de devam eder inşallahh. Hepimizinkini Allah tamamına erdirsin.

Stres hic bitmiyor ki evlat söz konusu olunca.Rahme ilk konduğu andan itibaren anaların korkulu rüyasi degil mi evlatlarını yitirmek.Yok HCG katlanacak mı?Yok sağlıklı olacak mı?Basina bir sey gelmeden dogacak mi,buyuyecek mi? vs.

Bnmde dr um burcak hanim. Reglimin 19.gunu 5.gun emriyosu trasfer ettiler. Ilk denemem, ama bnm nedense hic umudum yok. O yizden heycanlanip erken test falan yapmayacağım galiba.

Tebrikler Allah tamamina erdirain insallah. Darisi tum bekleyenlerin basina.

Slm kzlar benmde 11. gnmde yaptrdm 39 du 13 gnmde bugn yaptrdm 13 dusmus moralim cok bozuk acaba tekrar yukselor mi ne olur fikirlerini soyleymn bana

Bnmde dr um burcak hanim. Reglimin 19.gunu 5.gun emriyosu trasfer ettiler. Ilk denemem, ama bnm nedense hic umudum yok. O yizden heycanlanip erken test falan yapmayacağım galiba.
Umutsuz olmaz, lütfen umudunu kaybetme, bende ilk zamanlarda biraz nötrdüm, ne olumlu ne olumsuzdum ama iki gündür içime bir umut doğdu, biliyorum benimleler, yavrularımız bize tutundular

Back
X