Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Slm kzlar benmde 11. gnmde yaptrdm 39 du 13 gnmde bugn yaptrdm 13 dusmus moralim cok bozuk acaba tekrar yukselor mi ne olur fikirlerini soyleymn bana
Canım düşmesiyle ilgili hiç bir bilgim yok doktorun la görüştün mü ? Umudunu kaybetme hiç belli olmaz .. inşallah düzelir .. olmasa bile sakın umudunu kaybetme .. zamanını bekliyordur ..

Slm kzlar benmde 11. gnmde yaptrdm 39 du 13 gnmde bugn yaptrdm 13 dusmus moralim cok bozuk acaba tekrar yukselor mi ne olur fikirlerini soyleymn bana
Moralini bozma canım hiç belli olmaz cuma tekrar yaptırana kadar hiç birşeyden emin olamazsın. 12. Günü 10 çıkıp sonra yükselmeye başlayan var. Şimdi en çok ihtiyacın olan şey moral onu da bozarsan kendi kendine o zaman olmaz işte.

Umutsuz olmaz, lütfen umudunu kaybetme, bende ilk zamanlarda biraz nötrdüm, ne olumlu ne olumsuzdum ama iki gündür içime bir umut doğdu, biliyorum benimleler, yavrularımız bize tutundular

Bnm neden bilmiyorum ama cok umutsuzum belirti ariyorum yok falan. Bide 3.gunumde bi arkdsmla tartistim cok uzuldum stres oldum sinir falan derken artik dedim olacagi vardiysada bu kadar uzuntuye olmaz. Cunku bu durumda moral cok onemli diye dusunuyorum maalesef bnm kotu oldu. Bellide olmaz tabi Allahim ol dediyse olucaktir zamani kismeti geldiyse. Insallah bizimlelerdir canim inan bnm icin mucize olacak olursa (psikolojik olarak)

Insallah dedignz gibi olur dr hala gebelk var eger iki taneyse biri gitms ondan deger dusmus olabilr dedi yine de bilmiyorum hayrlsi olsn

Insallah dedignz gibi olur dr hala gebelk var eger iki taneyse biri gitms ondan deger dusmus olabilr dedi yine de bilmiyorum hayrlsi olsn

Insallah sizinledir bebeginiz. Umu
Ay canım teşekkür ederim içim rahatladı. Ben arka arkaya hapsiriyorum :KK43: Ben yarın test yapmayı düşünüyorum .çok stresli beklemek dayanamiyorum

Test yaptiniz mi? Merak ettim.

Günaydın,
kızlar dün 9.günümdü akşam test aldım, yaptım hayalet çizgi gördüm, yıkıldım, çok ağladım, olmadı diye, sabaha kadar hiç uyumadım, sabah ilk idrarla testi tekrarladım, bu sefer çizgi daha belirgindi, ne yapsam bilemedim, çok moralim bozuk

Günaydın,
kızlar dün 9.günümdü akşam test aldım, yaptım hayalet çizgi gördüm, yıkıldım, çok ağladım, olmadı diye, sabaha kadar hiç uyumadım, sabah ilk idrarla testi tekrarladım, bu sefer çizgi daha belirgindi, ne yapsam bilemedim, çok moralim bozuk
Canım senin ki kaçıncı gün embriyosuydu benimki üçüncü gündü idrarda silik çıkmıştı kanda belli oldu ama düşük değer tabi bugün tekrar yaptırdım inşAllah artıştadır diye bekliyorum şimdi soncu .. silikse bence olumludur .. inşallah güzel haberlerini alırız .. canını sıkma :dua:

Canım senin ki kaçıncı gün embriyosuydu benimki üçüncü gündü idrarda silik çıkmıştı kanda belli oldu ama düşük değer tabi bugün tekrar yaptırdım inşAllah artıştadır diye bekliyorum şimdi soncu .. silikse bence olumludur .. inşallah güzel haberlerini alırız .. canını sıkma :dua:
benim 5.gün embriyosu ,bugün 10.günüm, belki yarın kan testi yaparım, testin resmi ekte, sence nasıl

Eklentiler

• IMG_2603.webp
    IMG_2603.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 50
benim 5.gün embriyosu ,bugün 10.günüm, belki yarın kan testi yaparım, testin resmi ekte, sence nasıl
Silik falan değil gayet belli bence ki normal test sanırım benim ki erken gebelik testiydi daha silikti .. bence olumlu hamilesin inşallah :anneadayı:

Silik falan değil gayet belli bence ki normal test sanırım benim ki erken gebelik testiydi daha silikti .. bence olumlu hamilesin inşallah :anneadayı:
internetten 10 tanesini 11 tl ye aldım, şu dandik testlerden, dün ki hayalet çizgiydi, inşallah canım inşaallah

Nie üzülüyorsun ki gayet belli gidip kan böle versen çıkar bence
dün akşam yaptığımda hayalet çizgi vardı, bugünde böyle çıktı, bir gün daha bekleyeceğim, yarın sabah test daha belirgin çıkarsa kan testi vereceğim, inşallh güzel sonuç alırım

dün akşam yaptığımda hayalet çizgi vardı, bugünde böyle çıktı, bir gün daha bekleyeceğim, yarın sabah test daha belirgin çıkarsa kan testi vereceğim, inşallh güzel sonuç alırım
İnş cnm çünkü 5 gün embroyosu ya artık kanda çıkar

Kızlar az önce sonucum geldi 302.1 olmuş 12. Günümdü bugün çok şükür şimdi merkeze gönderim onlardan cevap bekliyorum sonraki süreç için .. Allah isteyen herkese versin inşAllah :anneadayı::KK200::dua:
maşallah ne güzel bir sonuç , darısı benim ve benim gibi bekleyen herkesin başına, bize umut olsun

Bence super ben olsam hemen kan testi yaptirmistim. Siz bahceciye gidiyordunuz dimi ve emriyonuz dondurulmus muydu ona gore bende 10gun test yapayim.

Bence super ben olsam hemen kan testi yaptirmistim. Siz bahceciye gidiyordunuz dimi ve emriyonuz dondurulmus muydu ona gore bende 10gun test yapayim.
evet canım bahçecide transferim gerçekleşti, dondurulmuş embriyo, bu idrar testi iki defa yaptım ikiside farklı olunca emin olamadım, sabah tekrarlayacağım, sonra kan testi yaptıracağım

Çok teşekkürler kızlar .. çok şükür hepimiz alalım bu sonuçları .. dualarım tüm isteyen ve sonuç bekleyenler için :dua:

evet canım bahçecide transferim gerçekleşti, dondurulmuş embriyo, bu idrar testi iki defa yaptım ikiside farklı olunca emin olamadım, sabah tekrarlayacağım, sonra kan testi yaptıracağım

Benimde dondurulmus bende 10.gun test yapayim bana 15gun bekle dediler ama beklemeyip yapicam eger negatifse bosa igne yaptirmiyim cunku artik dayanamiyorum.

Back
X