Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Jele dondum bi jel bi igne yapiyorum artik. Ama igneyi biraktirmiyor. Anlayamiyorum ki bnm gibi 5.gun emriyosu olanlar 10.gun test yapiyor. Ve yaptiranlarinda varsa cikiyor zaten 10.gunde. o yuzden denemekte fayda var.
Test yaptirin tabi istiyorsaniz.Ben bu testin sonucu negatif cikarsa bir daha test yapmamanizdan endişelendim sadece.Sonuc negatif cikarsa 15.gun de mutlaka testinizi yaptirin bence demek istedim :)

Test yaptirin tabi istiyorsaniz.Ben bu testin sonucu negatif cikarsa bir daha test yapmamanizdan endişelendim sadece.Sonuc negatif cikarsa 15.gun de mutlaka testinizi yaptirin bence demek istedim :)

Yok mutlaka yaptiririm yinede ama bence varsa 10gun cikar yani arkadaslarin ki ciktigi icin boyle bi kanaatdeyim. Bugune kadar cok umutsuzdum ilk denemem olmasina ragmen olmayacak gibi geliyordu. Ama bugun pozitifleri duyunca acaba mi oldum. 5.gun emriyosu normalde trasferden 48 saat sonra tutunmaya basliyormus. Kanda cikmasi o yuzden daha erken olabilir. Ayy bilemiyorum tabi sadece ordan burdan duyduklarim ve okuduklarimla kendi kendime sonuclar cikarmaya calisiyorum.

Kizlar birsey daha sorayım sizlere. Tabi bilginiz var midir bilmiyorum ama. Trasferden sonra sonuc negatifse eger regli gunununde mi adet olunuyor yoksa test yaptirip negatifi gordukten sonra ilaclar birakildiktan sonra mi adet olunuyor?

Kizlar birsey daha sorayım sizlere. Tabi bilginiz var midir bilmiyorum ama. Trasferden sonra sonuc negatifse eger regli gunununde mi adet olunuyor yoksa test yaptirip negatifi gordukten sonra ilaclar birakildiktan sonra mi adet olunuyor?
Sağdan soldan okuduklarimla cevap vereceğim kesin bir bilgim yok ama o ay regl olunamayabiliniyormus.Bir iki ay bile regl olamayanlar olmus.Regl gunleri degismis,uzun veya kisa surmus.Tam gununde olanlarda olmus ama agrili gecirmisler.O kadar hormon ilaciyla hormonlarimiz alt ust oluyor normal vucudun da sacmalamasi.

Sağdan soldan okuduklarimla cevap vereceğim kesin bir bilgim yok ama o ay regl olunamayabiliniyormus.Bir iki ay bile regl olamayanlar olmus.Regl gunleri degismis,uzun veya kisa surmus.Tam gununde olanlarda olmus ama agrili gecirmisler.O kadar hormon ilaciyla hormonlarimiz alt ust oluyor normal vucudun da sacmalamasi.

Teşekkür ediyorum:)

:KK46:Vee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına :anneadayı::anneadayı:
Canım hayırlı olsun tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu canım
İkiz olabilir mi acaba degerin cok guzel masallah
Benim 2. Gün embriyosu 10. Günde kanda çıkar mı?

Canım hayırlı olsun tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu canım
İkiz olabilir mi acaba degerin cok guzel masallah
Benim 2. Gün embriyosu 10. Günde kanda çıkar mı?
Valla iki tane yerleştirildi canım o yüzden ikiz olabilir 5. Gün embriyosuydu benim benim daha 7. Gün silik çizgim oldu o yüzden 8. Gün yaptım ben ilk testimi.

Hayirli ve devamli,olmasi gereken gibi olsun,saglicakla kucaginizda olsun mu diyim olsunlar mi bilemedim.Bu sonuca gore ikiz gibi cunku de emin olamadim.
Çok teşekkür ederim çok sağolun ama ikiz mevzuunu 2 hafta sonra ultrasonda keseyi görünce anlayacağız kızlar. Bu bekleyişler hiç bitmiyor.

Canim ben gecen negatif aldigimda ilaclari biraktiktan 4 gun sonra adet olmustum. Bu kez de ilaclati biraktim 3. Gunum adet olmayi bekliyorum. İlaclarin etkisiyle hemen adet olunmuyor bi kac gun sonra anca. Boyle bisey i tecrube ettim malesef ki

Kzlar benmde daha oncede soylemstm sanrm..11. Gunmde 39 ckti 13 gunmde malesef 13 dusms szce yukselr mi umudum yok ama ve brde kanamam yok agrm yok neden boyle oldu fikri olan varmi

:KK46:Vee 2. Kan sonucu 10. Gün itibariyle 293 canlar. Darısı isteyen herkesin başına :anneadayı::anneadayı:

Canım ya tebrik ederim. Ben de 2. kanımı yarın vercem, bu da ayrı bir heyecanmış. İnşallah benimki de seninki gibi yükselir ya. çarşamba günü 154'tü. En çok korktuğum şeylerden biri kimyasal gebelik, Allah kimseye yaşatmasın. Önce sevinip sonra üzülmek de çok zordur. Allah korusun, Allah yazdıysa bozsun :dua:o_O:KK17:

Kzlar benmde daha oncede soylemstm sanrm..11. Gunmde 39 ckti 13 gunmde malesef 13 dusms szce yukselr mi umudum yok ama ve brde kanamam yok agrm yok neden boyle oldu fikri olan varmi
Canım bi dahaki tahlilin ne zaman .. umudunu kaybetme hayırlısı neyse o olsun inşallah :dua:

Back
X