- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
Hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin saglicakla insallah.sonuc pozitif canim,elhamdülillah Rabbime.hala soktayim.hastanede secdeye gittim ne kadar hasret kalmissam evladima artikdarisi sizlerin basina
amiiinn cnmmm..tanimiyorum sizi ama ayniyiz hasretiz evladimiza..Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.Hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin saglicakla insallah.
Canim telaslanma.. Hamileligini baslangicinda oluyormus böyle.. Igne vermedilermi sana? Kanama felan olursa, düsük ihtimaline karsi?kanamam oldu
Regl gibi uzun surmezse normal kabul ediyorlar.Kahverengi,koyu kahve,acik kirmiziysa sorun yokmus korkma.İnsallah bir sey yoktur.Her hamilenin basina gelebilen bir sey.Mutlaka yaz merak ederim.kanamam oldu
panik olma hemen normal olabilir kanama. doktorunu ara anlat durumu.kanamam oldu
bir süre yatmak iyi olabilir canım.aradim doktorumu igne verdi,progestan,yaptim simdi yatiyorum..ama herkes işi birak evde yat diyor sizce ne yapmaliyim,9yilimiz bitti bu yil,ilk defa tuttu,kanama olunca illa evde yatmak mi lazim acaba
Ayyyyy ayni dertten muzdaribim su an.İse devam etmek ya da birakmak.Cok zor cok.Heyet raporu verende yok.Derdimizi anlayan,halimize derman olan yok.aradim doktorumu igne verdi,progestan,yaptim simdi yatiyorum..ama herkes işi birak evde yat diyor sizce ne yapmaliyim,9yilimiz bitti bu yil,ilk defa tuttu,kanama olunca illa evde yatmak mi lazim acaba
ozeldeyim bi deAyyyyy ayni dertten muzdaribim su an.İse devam etmek ya da birakmak.Cok zor cok.Heyet raporu verende yok.Derdimizi anlayan,halimize derman olan yok.
benim de 27 eylül 2 tane oldu benimkiler 3. gün :) sonuç 13 ekimde dedi doktorum bakalım.Merhaba arkadaslar
27 eylul sali gunu transferim oldu. Bugun 3.gunum :)
5.gun embiyolari 2tane transfer yapıldı.
7ekimde insallah ogrenicem :)
Hosgeldiniz.Hayirli haberler alanlardan olun insallah.Surec zor,beklemek zor.Merhaba arkadaslar
27 eylul sali gunu transferim oldu. Bugun 3.gunum :)
5.gun embiyolari 2tane transfer yapıldı.
7ekimde insallah ogrenicem :)
benim de 27 eylül 2 tane oldu benimkiler 3. gün :) sonuç 13 ekimde dedi doktorum bakalım.
Hosgeldiniz.Hayirli haberler alanlardan olun insallah.Surec zor,beklemek zor.
benimki 3. gün embriyoları belki ondandır. doktorun bir bildiği vardır diyorum ama dayanırmıyım bilmiyorum :)Merhaba ayni gunde transfer olduk yani ne guzel :) insallah guzel soniclanir ikimizinde size niye 13 ekim dediler bana 7ekim dediler ama ben 8inde yapicam bakalm
Ayni sekilde bende insallah dayanirim dayanmaya calisicam:)benimki 3. gün embriyoları belki ondandır. doktorun bir bildiği vardır diyorum ama dayanırmıyım bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?