Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

aradim doktorumu igne verdi,progestan,yaptim simdi yatiyorum..ama herkes işi birak evde yat diyor sizce ne yapmaliyim,9yilimiz bitti bu yil,ilk defa tuttu,kanama olunca illa evde yatmak mi lazim acaba

Arkadaslar bazilariniz tecrubeli ondan sormak istiyorum.Ben hep yatmak zorunda kaliyorum.Ayakta durursam yumurtaliklarimda sanci basliyor bicak batmasi gibi.Oturunca rahim bolgesi,gobek ortadi,alti,kenari acimaya,ufak ufak sancilanmaya basliyor.Yatiyorum geciyor.Ben hep yatacak miyim yahu?Sıkıldımmmmmm.İse baslamak cok korkutuyor su an beni bu yuzden.Yatagi nerden bulayim ben?Sinif sinif gezip,arsiz ogrencileri susturmaya calisip ders anlaticam tum gun.Hatta nobet tutucam ustune hic oturamadan.Ne yapicam ben boyle?

aradim doktorumu igne verdi,progestan,yaptim simdi yatiyorum..ama herkes işi birak evde yat diyor sizce ne yapmaliyim,9yilimiz bitti bu yil,ilk defa tuttu,kanama olunca illa evde yatmak mi lazim acaba
Ayyyyy ayni dertten muzdaribim su an.İse devam etmek ya da birakmak.Cok zor cok.Heyet raporu verende yok.Derdimizi anlayan,halimize derman olan yok.

benim de 27 eylül 2 tane oldu benimkiler 3. gün :) sonuç 13 ekimde dedi doktorum bakalım.

Merhaba ayni gunde transfer olduk yani ne guzel :) insallah guzel soniclanir ikimizinde size niye 13 ekim dediler bana 7ekim dediler ama ben 8inde yapicam bakalm

Merhaba ayni gunde transfer olduk yani ne guzel :) insallah guzel soniclanir ikimizinde size niye 13 ekim dediler bana 7ekim dediler ama ben 8inde yapicam bakalm
benimki 3. gün embriyoları belki ondandır. doktorun bir bildiği vardır diyorum ama dayanırmıyım bilmiyorum :)

Ben bugün 10.gün diye dayanamadim kan verdim ama ne olduuuuu?ögleden sonra kan verdigim icin yarin ögleden sonraya çikarmis sonuçDr.12.gün istemisti kan testini.11.güne kalmış oldu.Ne benim dedigim ne onun dedigi oldu Diger tetkiklerim de yapilsin dedim dahiliyeye de gittim sonra biraz gezdim,dolastim.Fenalik basmisti 9 gün yat,yat,yat.Fakat disarida unutuverdim embrio olayini hicbir seye dikkat etmedim.Şimdi tansiyonum çikmis,kasik agrilarim var.İnsallah fazla sacmalamamisimdir.Ya tansiyonum biraz rapor olaylarini cok dert ettigim icin yukseldi galiba.Bu 9 gun stresten uzak durmam gerekirken ,yattigim yerde kurdum da kurdum iyice strese soktum kendimi

Kızlar merhaba benim 21 eylül de dondurulmuş embriyom transfer edildi bugün 8 . Günüm göğüslerim şişti ama uçları acimiyo galiba adet olucam ya hiç kasık ağrısı filan da yok adet olacağım zaman nasılsa şuanda öyle varmı böyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…