İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın olmasa bile sakın vazgeçme , umudunu kaybetme gerçekten çok büyük bir sabır işi bu yaşadıklarımız .Yarn cnm ilk denemmdi cok istiyorz 4 yllk evlym baklm hayrlisi allahtn umit keslmez bi umit bekliyoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın olmasa bile sakın vazgeçme , umudunu kaybetme gerçekten çok büyük bir sabır işi bu yaşadıklarımız .Yarn cnm ilk denemmdi cok istiyorz 4 yllk evlym baklm hayrlisi allahtn umit keslmez bi umit bekliyoz
Canim ben gecen negatif aldigimda ilaclari biraktiktan 4 gun sonra adet olmustum. Bu kez de ilaclati biraktim 3. Gunum adet olmayi bekliyorum. İlaclarin etkisiyle hemen adet olunmuyor bi kac gun sonra anca. Boyle bisey i tecrube ettim malesef ki
Canm allah isini rast getrsn dilerm bebegine kavusursn en kisa zamnda ... belirtilerle kafani kurcalama hayrlisi neyse o olsn bol bol dua et strs yapma ve bebegnle kons mutlaka ..Bide ben hala uzaniyorum![]()
Aminn insallahh cumlemizinkini hayirlisiylaCanm allah isini rast getrsn dilerm bebegine kavusursn en kisa zamnda ... belirtilerle kafani kurcalama hayrlisi neyse o olsn bol bol dua et strs yapma ve bebegnle kons mutlaka ..
Aramiza hosgeldiniz :) o agrilardan bende de var.Adet agrisi gibi olan hic kesilmiyor zaten.Arada sirada kalcalarima ve bacaklarima da vuruyor.Veee ben de bol bol uzaniyorum.Gerci bugun fenalik basti artik azicik disari ciktim.Yemek yedim.Market alisverisi yaptim ama markette gezerken basim cok dondu,eve anca attim kendimi.Hicbir sey tasimadim tabiki kardesim yapti her seyi.Normalde ben aksam 18.00 dan sonra hicbir sey yiyemem ama 18.00 de yedigim gibi saat 21.00 de oturdugum sofradan 22.20 de daha doymamis sekilde kalktim.Transferin bugun 4.gunu.Tutup tutmadigini bilmiyorum ama ilaclar butun dengemi altust etti.Bir de atesim yuksek benim.Cok usuyorum bu yuzden.Normalde 35.5 tur 36 yi zor gorurum.37 ye kadar cikiyor ve daima 36.6 da sabitlendi.Sizdeki ates durumu nedir acaba?Merhaba hanimla bir kac gundur sizleri takip ediyorum ve gelen bu pozitifflere coook seviniyorum insallahh darisi basimizaa
Benim 2. Tranferim ayin 16sinda yapildi ve 2.gun ombriyolariydi 2 tane yerlestirildi biri 6 hucreli diyeri ise 4 hucreli bugun 6.günüm ve meraktan catlamak uzereyimm acaba tuttumu adet sancilarim var kasiklarimda agri gelip gidiyo ve dunden beridir bacaklarima vuruyo sanki normalmi? Bide bugun stress yasadim ve korkuyorum acikcasi
Aramiza hosgeldiniz :) o agrilardan bende de var.Adet agrisi gibi olan hic kesilmiyor zaten.Arada sirada kalcalarima ve bacaklarima da vuruyor.Veee ben de bol bol uzaniyorum.Gerci bugun fenalik basti artik azicik disari ciktim.Yemek yedim.Market alisverisi yaptim ama markette gezerken basim cok dondu,eve anca attim kendimi.Hicbir sey tasimadim tabiki kardesim yapti her seyi.Normalde ben aksam 18.00 dan sonra hicbir sey yiyemem ama 18.00 de yedigim gibi saat 21.00 de oturdugum sofradan 22.20 de daha doymamis sekilde kalktim.Transferin bugun 4.gunu.Tutup tutmadigini bilmiyorum ama ilaclar butun dengemi altust etti.Bir de atesim yuksek benim.Cok usuyorum bu yuzden.Normalde 35.5 tur 36 yi zor gorurum.37 ye kadar cikiyor ve daima 36.6 da sabitlendi.Sizdeki ates durumu nedir acaba?
Hosbulduk canim bende ates sorunu yok sadece dun biraz terler gibi oldum ama vucuduma dokununca soguktu ve bas donmemde var acaba progesterondanmi kaynakli bu? Benimde acayip istahim acilmis durumda surekli yemek istiyorumAramiza hosgeldiniz :) o agrilardan bende de var.Adet agrisi gibi olan hic kesilmiyor zaten.Arada sirada kalcalarima ve bacaklarima da vuruyor.Veee ben de bol bol uzaniyorum.Gerci bugun fenalik basti artik azicik disari ciktim.Yemek yedim.Market alisverisi yaptim ama markette gezerken basim cok dondu,eve anca attim kendimi.Hicbir sey tasimadim tabiki kardesim yapti her seyi.Normalde ben aksam 18.00 dan sonra hicbir sey yiyemem ama 18.00 de yedigim gibi saat 21.00 de oturdugum sofradan 22.20 de daha doymamis sekilde kalktim.Transferin bugun 4.gunu.Tutup tutmadigini bilmiyorum ama ilaclar butun dengemi altust etti.Bir de atesim yuksek benim.Cok usuyorum bu yuzden.Normalde 35.5 tur 36 yi zor gorurum.37 ye kadar cikiyor ve daima 36.6 da sabitlendi.Sizdeki ates durumu nedir acaba?
Kızlar günaydın,
Bugün 11.günüm sabah kalktım test yaptım( bu sefer kaliteli bir test aldım) çizgi çok belirgindi hatta yanda çıkan diğer çizgi ile aynı renkti, artık emindim, işe geldim az önce revire gidip kan testi verdim, heyecandan karnıma kramlar giriyor,çok heyecanlandım ama test 5 te çıkacakmış, kızlar dualarınız bekliyorum, inş kan değeri yüksek çıkar
![]()
inş canım, güzel sonuçlar alırız, değerlerimiz yükselir, ay allahım saatler nasıl geçecek bilmiyorumNe güzel bence hiç telaş yapma test o kadar netse, olmuştur o iş, artık önemli olan kan değerinin artması :) ben de demin 2. kanımı verdim, bu sabah midem bulanıyor. Artmıştır herhalde değerim diye düşünüyorum, çünkü daha önce olmayan belirtilerim de başladı :) Dua edelim birbirimize hep.
Insallahhh hayirlisi olur canim allah hayirli evlat nasib etsin insallahhKızlar günaydın,
Bugün 11.günüm sabah kalktım test yaptım( bu sefer kaliteli bir test aldım) çizgi çok belirgindi hatta yanda çıkan diğer çizgi ile aynı renkti, artık emindim, işe geldim az önce revire gidip kan testi verdim, heyecandan karnıma kramlar giriyor,çok heyecanlandım ama test 5 te çıkacakmış, kızlar dualarınız bekliyorum, inş kan değeri yüksek çıkar
![]()
inşallah canım allahım hepimize bu duyguyu yaşatır, bebişlerimizi sağlıcakla alırız kucağımızaInsallahhh hayirlisi olur canim allah hayirli evlat nasib etsin insallahh
Aminnnnninşallah canım allahım hepimize bu duyguyu yaşatır, bebişlerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza
Benimde ara ara oyle oluyodu ama bugun hic biseyim yok arada adet sancisindan baska 7. Günüm bu arada senin kacinci gunun?Şiddetli kasik agrisi yaşayan var mı sol kasigimdan bacağıma vuruyor![]()