Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Ama benim testlerde hic bi sorunum cikmadi sadece esimde cikti evet inciri biliyorum kurusu kadinlara tazeside spermler icin iyi bide keci boynuzu pekmezi ama yemiyor ben yine yerim sorun degil ama bende sorun olmayinca bende ozel bisi yapmadim o zaten yapmiyor ama bilmiyorum icimden bi his hamilesin diyo onun icin karamsarliga girmemem gerek eger bebis burdaysa uzulmesin :))
Evet kesinlikle allah nasib ederse olur canim
Ah erkekler ah ! Ancak istiyorlar ama caba gostermeden.Dunyanin ignesini yiyen,muayene olan,toplama,yukleme,tasima,dogurma hepsi bizde.Alti ustu sperm kalitesini azicik yukseltmesi gerek ama yok onu yemem,bunu istemem,gitmem,gelmem.Onlarda analik hormonu yok tabi.Vucutlari,ruhlari basbas bagirmiyor bebek diye.Kolay her sey onlara.

Kızlar pozıtıf sonuc alanlar kese için kac gun sonra cagırdılarr.

Bana 12 veya 14 gün sonraya randevu al dediler 14 gün sonra cumartesi diye o zamana aldım ben. :KK46:

Ah erkekler ah ! Ancak istiyorlar ama caba gostermeden.Dunyanin ignesini yiyen,muayene olan,toplama,yukleme,tasima,dogurma hepsi bizde.Alti ustu sperm kalitesini azicik yukseltmesi gerek ama yok onu yemem,bunu istemem,gitmem,gelmem.Onlarda analik hormonu yok tabi.Vucutlari,ruhlari basbas bagirmiyor bebek diye.Kolay her sey onlara.
Aynen oyle

Arkadaslar merhaba. Onumuzdeki ay tup bebege baslicaz Allah nasip ederse. Arastirma donemindeyim. Ankaradayim bana onerebileceginiz merkez var mi? Tup bebek konusuda deneyimsizim yardimci olursaniz sevinirim. Baskent unv iyi diye duydum. Bizimkisi erkek infertilitesi.

merhaba arkadaşlar Allahım hepimize tutunmayı ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende 22 sinde transferimi oldun 3 gün snra test vercem bakalım kurban oldugum Allahım yavrularımı tutunmustur bana.
Dileyen bekleyen herkese nasip olsun tüm muradları inşallah.

merhaba arkadaşlar Allahım hepimize tutunmayı ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende 22 sinde transferimi oldun 3 gün snra test vercem bakalım kurban oldugum Allahım yavrularımı tutunmustur bana.
Dileyen bekleyen herkese nasip olsun tüm muradları inşallah.
Merhaba hosgeldin canim hayirli olsun insallah allah gonlune gore verir dua et bide bebislerinle sohbet et :anne: az kalmis test gunune hayirlisi olsun insallah

Anladim sorun embrio kalitesizligiymis o zaman.Doktorum 10 hucrenin alti kalitesiz embriyo demektir.Tutunma ihtimali neredeyse yoktur.Elimizde baska embriyo yoksa,kisi israr ederse kullaniriz dedi.Benim sekiz hucreli embriyolarimi bile cope attilar.Bunlar 10 hucreli ve 3.gun embriyolari.Bunlar icin bile umutlu olmamakta fayda var diyerek yuklediler.
N
Kızlar pozıtıf sonuc alanlar kese için kac gun sonra cagırdılarr.
Bana. 17-18 gün sonra dediler çok uzun geldi 3. Gün embriyosuydu .. bekliyorum hala

8.Günü idrar testinde silik cizgi gordum.Bugun 9.Gün o çizgi daha silik gorünüyor netleşeceğine :KK61:Vardi da gidiyor mu yoksa bebecikler :KK64:Dr.Kan tahlili için 1 Ekim demişti 12.gun o zaman.Dün silik cizgi gordum deyince beklemenizi tercih ederim ama 10.gun yaptirabilirsiniz testi dedi yani yarin.Yaptırsam mi ki.Alttaki fotoğraf 8.gün testi.Üstteki de 9.gün.
IMG_20160928_101532.webp
IMG-20160927-WA0005.webp

8.Günü idrar testinde silik cizgi gordum.Bugun 9.Gün o çizgi daha silik gorünüyor netleşeceğine :KK61:Vardi da gidiyor mu yoksa bebecikler :KK64:Dr.Kan tahlili için 1 Ekim demişti 12.gun o zaman.Dün silik cizgi gordum deyince beklemenizi tercih ederim ama 10.gun yaptirabilirsiniz testi dedi yani yarin.Yaptırsam mi ki.Alttaki fotoğraf 8.gün testi.Üstteki de 9.gün.Eki Görüntüle 1890553 Eki Görüntüle 1890552
ben 9.gün akşam test yaptım, hayalet çizgiyi gördüm, üzülmüştüm ama sabah ilk idrarla yap dediler, 10 gün sabah yaptım, çizgi çıktı, sonra erken gebelik testi aldım 11.gün sabah yaptım daha belirgin çıkınca kan testi yaptım, bence yarın sbaah erken gebelik testi yap

8.Günü idrar testinde silik cizgi gordum.Bugun 9.Gün o çizgi daha silik gorünüyor netleşeceğine :KK61:Vardi da gidiyor mu yoksa bebecikler :KK64:Dr.Kan tahlili için 1 Ekim demişti 12.gun o zaman.Dün silik cizgi gordum deyince beklemenizi tercih ederim ama 10.gun yaptirabilirsiniz testi dedi yani yarin.Yaptırsam mi ki.Alttaki fotoğraf 8.gün testi.Üstteki de 9.gün.Eki Görüntüle 1890553
Oyle dusunme canim ya tutmussa ordadir ki insallah orda pozitif ol morel bozuklugu yasak bize :süslü::KK5:

Back
X