- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
Ayyyy cok heyecanlandim birden.İnsallah pozitiftir.Hakkinizda hayirlisi olsun.Allah razi olsun hepinizden..kan verdim bekliyorum..2:30 da sonucumu alicam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy cok heyecanlandim birden.İnsallah pozitiftir.Hakkinizda hayirlisi olsun.Allah razi olsun hepinizden..kan verdim bekliyorum..2:30 da sonucumu alicam![]()
ben 11.günü kan testi yaptım, 9.günden itibarende idrar testi yaptımBir de 5.gun embriyosu transfer olanlar kacinci gun test yapiyor?
Valla ben 7 de idrar 8 de de kan testi yaptımben 11.günü kan testi yaptım, 9.günden itibarende idrar testi yaptım
merhaba , çok sevindimpozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun..negatifler umudunu kaybetmesin..işallah isteyen herkes sağlıklı çocuk sahibi olur..
ben de kan testi sonucum biraz düşük başladığı için, değerler yükselmedikçe buraya yazmak istemedim..bugun 15.gün 3,kan testi sonucumu da aldım..değerler güzel yükseldi..doktorum benim salı günü kontrole çağırdı..gidicem ama kese görünmesi içi erken mi acaba?13 eylüldü transfer günüm..
amin ..hadi bakalım işallah görebilirsin de yarın güzel haberleri verirsinmerhaba , çok sevindim, allahım kucağımızada almayı nasip eder inşallah
, beni de doktorum yarın çağırdı kontrole dedi ama kese de görülecek mi bilmiyorum
Yaaa var ya kaç gündür yazayım yazayım diyorum sırf ben yazmazsam yazıp sorma bişey dedin diye soramadım. Nasıl sevindim anlatamamm yaaa. Hadi hayırlısı olsun canım ama salı kese için biraz erken olabilir, ben cumartesi gideceğim.pozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun..negatifler umudunu kaybetmesin..işallah isteyen herkes sağlıklı çocuk sahibi olur..
ben de kan testi sonucum biraz düşük başladığı için, değerler yükselmedikçe buraya yazmak istemedim..bugun 15.gün 3,kan testi sonucumu da aldım..değerler güzel yükseldi..doktorum benim salı günü kontrole çağırdı..gidicem ama kese görünmesi içi erken mi acaba?13 eylüldü transfer günüm..
amin inşallah canımamin ..hadi bakalım işallah görebilirsin de yarın güzel haberleri verirsin![]()
Ayy evet inşallah güzel haberlerini alırız siz görürsünüz de bize de umut olur.amin inşallah canım![]()
senin de hayırlı olsun canım..allah sağlıkla tamamına erdirir işallah:)Yaaa var ya kaç gündür yazayım yazayım diyorum sırf ben yazmazsam yazıp sorma bişey dedin diye soramadım. Nasıl sevindim anlatamamm yaaa. Hadi hayırlısı olsun canım ama salı kese için biraz erken olabilir, ben cumartesi gideceğim.
inşallah canım, yarın bakalım doktor ne diyecekAyy evet inşallah güzel haberlerini alırız siz görürsünüz de bize de umut olur.
Bende doktor değiştireceğim sanırım. Tüp bebek tedavi boyunca çok memnun kaldım ama artık kontrolleri tamamen kendi programına göre ve haftaiçi veriyor bende eşimle gitmwk istiyorum haftaiçi işten dolayı da çok uymuyor ve seminerler oldukça yerine yanındaki doktor bakıyor ama prof farkı vermeye de devam ettiriyorlar. Artık gebelik muayenesi diye geçiyormuş zaten, başka doktora gidip yaptıracağım.senin de hayırlı olsun canım..allah sağlıkla tamamına erdirir işallah:)
benim ilk sonuç düşük başladı,3.testide istedi doktor..hepsi artarak devam etti çok şükür..bir de son 5/6 gün kahverengi lekelenmem oldu, ondan tekrar iğneye de döndüm..lekelenmede endişelendirdi beni..anlıyacağın cumartesinden beri günler saatler çok zor geçti benim için...neyse bugun rahatladım, şimdi de sizler gibi kese/kalp atışı endişesi başladı..bu endişeler 9 ay bitmeyecek anlaşılan:)
çarşamba yurt dışına çıkacakmış , ondan erken çağırdı beni muhtemelen..salı günü giderim de son bir kontrole..sonra ben de senin gibi cumartesi giderim kendi doktoruma..
146 lira nedir arkadaş ya, ben ilkini erken yaptırdım diye dışarıda yaptırdım 40 lira verdim sadece, 2. Ve 3. Ü yü acıbademde yaptırdım ama benim pakede 2 tane test dahildi o yüzden hiç haberim yok. Çok kazıkçılar vallahi ya sömürüyorlar resmen.bizde de doçent farkı var:)ben de şimdi çağırınca , ben size gelmeyeceğim demek,ayıp olur dedim:) kontrole gidicem de..sonra daha önceden ilk kontroller için gittiğim kadın doğum doktoruna devam edicem..bir de bizim tüp bebek merkezi çok kalabalık..en az 2 saat bekliyorsun..kendi doktorumda daha rahat..10/15 dakika bekliyorsun en fazla..
ben 3.testi de yaptırdım ya..3.ü pakete dahil değildi..hadi bende laboratuar değerleri değişmesin diye aynı yerde yaptırayım dedim...teste 146 lira dediler.. ama acıbadem online da puanlarım birikmiş..110 liraya yaptılar saolsunlar:)
Benimde karnım aynı durumda dondurulmuş embriyomuydu senin? Ben opu oldum ondandır dediler bana o kadar hormona normal dediler ama ilk aydan çok garip geliyor. 4+2 deyim dahapozitifi gören arkadaşlar, ben şu an ultrason için beklemedeyim, pzrtesi gitcem. Ama ben her gece sancıyla uyanıyorum ve tuvalete gidiyorum (büyük abdest için) Çok şükür kabız değilim ama söylemesi ayıp tuvaletteyken çok ağrım oluyo. Dr'a sordum, kabız değilsen gaz sancısıdır dedi. Böyle olan var mı hiç. Lütfen cevap yazın :)
Bu sırada pozitif sonuç olanları tebrik ediyorum ben de. İnşallah her şeyimiz yolunda gider devamında da. Benim karnım çıktı bile ya çok komik, saklamaya çalışıyorum :)
Merak ettim noldu sonuc?Allah razi olsun hepinizden..kan verdim bekliyorum..2:30 da sonucumu alicam![]()
Benimde karnım aynı durumda dondurulmuş embriyomuydu senin? Ben opu oldum ondandır dediler bana o kadar hormona normal dediler ama ilk aydan çok garip geliyor. 4+2 deyim daha
sonuc pozitif canim,elhamdülillah Rabbime.hala soktayim.hastanede secdeye gittim ne kadar hasret kalmissam evladima artikMerak ettim noldu sonuc?