Stresteyim.İsimin oldugu ilcede ev tutmam gerekiyor.Tekrar esya al döşe,giderken bosalt bir suru is.Yanima kimse de gelemeyecek.6 ay tek basima hamilelik gecirecegim.İnsallah her evresi sorunsuz gecer de kimseye ihtiyacim olmaz.Ama o ilcede oturacak olmak tekrar canimi cok sıkiyor ama yola gidip gelmek de agri yapiyor bende.Okulda fazla kalmak iyi gelmedi gecen hafta.Son iki ders bicak saplanmasi gibi agrilar olustu.Hele bu hafta daha da zor gececek simdi.Henuz ev yok servisle git-gel yapicam.Dusundukce fenalik basiyor.Herkes cok mutsuz gorundugumu soyluyor.Anneme gore cocugum cok asik suratli dogacak bu yuzden.Ama stres icindeyim farkli hissedemiyorum.Daha Ekim bitmedi 6 ay nasil gececek yaaaaa

Butun bu eziyete sirf istifa etmeyim ucretsiz izin alayim diye katlaniyorum.Sanki bir daha hamile mi olacagim.Kocamin yaninda gecirmek varken bir basima orada burada gecirecek olmak ne kadar dogru bir karar bilmiyorum.Ama 40 yasindayken 20 li,30lu yaslarinda davranabildigin gibi fevri olamiyor,kesin kararlar veremiyorsun iste.Offff bilmiyorum cok bunaliyorum.