Yok yiyorum ama biraz zorlayarak kendimi.Hamilelik öncesi durup durup aseren bir tiptim.Ailede amannnnn sen hamile olsan napariz,kimbilir neler istersin der korkarlardi.Hamileyim ve hiçbir şeye asermedim,ermiyorum.hamur işi,kızartma,tatlı yok hayatımda.Tatlidan nefret ettim.canim sadece ekşi istiyor.kizartma,hamur işi yersem midem çayır çayır yaniyor.Tatlı ise bulantı yaiyor.En sevdiğim şey kahveydi.Adini duymaya tahammül edemiyorum.Ekmekle aram zaten hiç olmadı.Meyve sevmiyorum.Zorluyorum kendimi ama çok yiyemiyorum hatta yetersiz yiyorumdur.kuruyemislerle de aram yok.et,balık,salata,yoğurt,sebze ve baklagillerden yiyorum.Porsiyon anca bu tabak yiyebiliyorum.Bir kaşık fazla yiyemiyorum.4 ay midem bulanmadi, 5.ay da bulantim başladı.Hayalimdi zaten bebeğin kilo alması ama benim kilo vermem.Halama çekmişim herhalde.4 çocuğunu da 4.5 kilo doğurmuş ama kendi aksine kilo vermiş.Ah bir de doğumu normal yapabilseydim,üstüne bir de dikkat eder bütün fazlaliklardan kurtulurdum ah ah .Lakin sezeryan olmak zorundayım ve gobegimden bile zor kurtulacagim.