Eylül 2017 anneleriii..:)

ben varım canım hoşgeldin nasılsın kaç haftalıksın :)

ayy çok güzel :) Benim adet tarihime göre 4+7 yiz bugun. Cuma gunu 5+1 olucaz kese görünür mü tatlım. SeNİN Kİ GÖRUNDU MÜÜ
tabiki geçen cumartesi göründü benimki rahat görünüyor hemde sıkıntı yapma rahat ol :)

Merhaba kızlar... Benimde henüz yeni bir oğlum var 7 yaşında. Ankara da yaşıyorum.

Merhaba canım kaç haftalıksın :) Benim de 2.5 yaşını geçen bir oğlum var .zonguldakta yaşıyorummm :)

Daha çok yeni canım 4+4 :) senin ne kadarlık. Oğlunu Allah bağışlasın bebeğinide sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii

Bazen böyle kasıklarımda ağrılar oluyor, normal sanırım o da:) sizdede var mı pekkii
Tabiki ama önceden daha çok 3 4 gündür azaldı mide bulantısı başladı artık göğüslerde hassasiyet devam ediyor zaten :) ağrılar normal :)

Benimde gögüslerim büyüdü, test yaptırmadan önce ordan anladık zaten hamile oldugumu :) ilk oglumdada öyle oldu belirtim. Şimdilik halsızlık ve uyku hali var,miğdem normal, bakalım bana ne zaman gelicek :)

Benim göğüslerde sadece hafif sızı var, şişme yok damarlar falan var. Mide bulantısı aç karna hafif var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…