benimde iştahım çok yok ama düzenli olarakyemek yemeye calışıyorum
Hayırlı olsun canım seninle bebişlerimizin günü aynıDaha keseyi görmedim doktor 2 kez kan istedi ikisinden artış çok iyi dedi.
Kalp atislari icin ne zaman gideceksiniz canimMrb kizlar 6+3 üm bende :) minnacık keseyi zor gördük
20 Ocakta gideceğim insaAllahKalp atislari icin ne zaman gideceksiniz canim
Hayırlı olsun canım seninle bebişlerimizin günü aynısenin şikayet lerin varmı bende miğde bulantısı göğüslerde şişkinlik falan hiç birşey yok ya sadece arada sağ kasığımda sancı olup geçiyor normalmi ki acaba
Benim bugün göbeğinden sanki damar çekiyorlar ya sende buna benzer birşey oldumu canım yatamda bunu araştırıyordum göğüslerim yumuşacık arada sızlama gibi olup geçiyor sertleşme falan yok. Sağ kasıkta batma oluyo mide bulantısı sabah aç karna hafif var.Başım çok dönüyor sadece. Diğerinde göğüslerim inanılmaz acıyordu ve sertti demek her gebelik farklıymış.
Nerdeyse aynı gunMerhaba kizlar benimde 6+6 1 eylul dogum tarihimiz
Hayırlı olsun canım seninle bebişlerimizin günü aynısenin şikayet lerin varmı bende miğde bulantısı göğüslerde şişkinlik falan hiç birşey yok ya sadece arada sağ kasığımda sancı olup geçiyor normalmi ki acaba
benimde iştahım çok yok ama düzenli olarakyemek yemeye calışıyorum
Merhaba kizlar benimde 6+6 1 eylul dogum tarihimiz
Selam arkadaşlar evde testte çift çizgi çıktı adetimë 3 gün var bende aranıza katıldım insallahhh
Benim bugün göbeğinden sanki damar çekiyorlar ya sende buna benzer birşey oldumu canım ya
Selam arkadaşlar evde testte çift çizgi çıktı adetimë 3 gün var bende aranıza katıldım insallahhh
Bende normalde kesinlikle sivilce olmazdı birkaç tane bendede çıktı ben 17 sinde Dr gidecem acaba ozaman kese gözükürmü canım sen nezaman gidecen keseyi görmeye5 gün önce falan oldu ama onlar normal. Vücudumuz rutin bir işleyişteydi birden değişti mekanizma bağlar geriliyor. Hormonlarda değişti. Benimde karnın altında iğne batıyor gibi benim yüzümde tuhaf ağrılı sivilceyle doldu keseyi görseydim :))
Bende normalde kesinlikle sivilce olmazdı birkaç tane bendede çıktı ben 17 sinde Dr gidecem acaba ozaman kese gözükürmü canım sen nezaman gidecen keseyi görmeye
Canım edete 2 gün kala 61 çıktı cumaydı salı sabah 613 çıktı tekrar yaptırmadım senin kan değerleri nasıl dı ben Dr hiç görüşmedim önceden almıştım o randevuyuda 17 sine kadar yükselir baya herhaldePardon yazmışsın zaten :)
Benim miydem bulaniyo ama o kadar kotu deilim canim yemek yiyebiliyorum goguslerim cok aciyo dokunamiyorum bile bide benim belim cok agriyoNerdeyse aynı gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?