Benim göğüslerde sadece hafif sızı var, şişme yok damarlar falan var. Mide bulantısı aç karna hafif var.
Amann inaşşah sağ sağlimm doğarlar bunlar güzel duıygular :) özlemişimmm hamiş olmayı :)
Ay inşallah canım ya bende özlemişim :) inşallah doğum anılarımızı burada paylaşmak nasip olur.
Benim daha ilk olduğu için herşeyi yeni anlıyorum :)
Teşekür ederm canım :)Ben birazcık tecrübeliyim, elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım =)
Geçen ay düşük yaptım canım eğer gebeliğim sağlık lı devam ederse açısından dedimmerhaba canım adayım derken :) o nasıl oluyorrrr
Slm bende bebegimi eylülde bekliyorum 2.cocuk olucak.onceki temmuz 2013 oğlum oldu
Ayh insallah bir goruruz cuma gunu yaaaDaha keseyi görmedim doktor 2 kez kan istedi ikisinden artış çok iyi dedi.
Ayh insallah bir goruruz cuma gunu yaaa
Ne hikmetse benim de canim bisey yemek.istemiyorİnşallah :) ağrım sızım yok çok şükür ama ani acıkma oluyor gece fazladan ekmekte almamışım yoktu delirdim :))
Düsuk mi yaptin kuzumBu benim 4.içinde 1 oğlum oldu 7 yaşında şu an :) biri 8 haftalık tı, biri oğlum, biri geçen martta 13 haftalık tı bu da Allah a emanet diyorum...Hepsinin sebebide yok ben stres diyorum stres yapmayın kızlar rahat olun negatif insanları uzak tutun kendinizden.
Ne hikmetse benim de canim bisey yemek.istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?