EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

ilginury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
144
63
98
38
Daha doktora gitmedim eczaneden test cubuğu aldım ikintane ikiside pozitif sat a göre muhtemel doğum 19 eylül sizlerin nasıl gittiniz mi doktora kese görünürmü?:KK66:
Gitsem ikinci çocugum degisik heycanlardayım :KK49:birde imzaya takvim yapmak istiyorum bana yardımcı olan olur mu? Acaba:KK51:
HADİ SOHBET EDELİM:KK31::KK31::KK31:

Benim de muhtemel doğum ayım eylül. Hayırlısı ile inşallah kuzularımızı kucağımıza alırız. Benim ilk bebeğim olacak ve epeydir istiyorduk. Rabbim nasip etti çok şükür...

Kan testi için gitmiştim. 5 Ocak'ta 28.2 idi BHCG değerim. 12 Ocak'ta 625 çıktı. Perşembe tekrar gideceğim. Keseyi görebilir miyim acaba? 26 günlük felan alacak.
Bu arada senin de hayırlı olsun bebeğin. :)
Sağol cnm bilmiyorum ki ben evde cubuk test yaptım yarın gidecem daha bakalım gorebilcekmi

Merhaba kızlar ben de Allah'ın izni ile eylül annesi olacağım. Doktora pazartesi gidicez beta adete 1 gün kala 424 çıktı 35 saat sonra da 665 oldu bugün yine baktırdım sonuç yarın çıkacak biraz yüksek değerlerim sanki sizce korkuyorum bi aksilik olmasın diye ilk çoçuğum olacak inşallah

Merhaba kızlar ben de Allah'ın izni ile eylül annesi olacağım. Doktora pazartesi gidicez beta adete 1 gün kala 424 çıktı 35 saat sonra da 665 oldu bugün yine baktırdım sonuç yarın çıkacak biraz yüksek değerlerim sanki sizce korkuyorum bi aksilik olmasın diye ilk çoçuğum olacak inşallah
En son 2009 da hamileydim vala degerleri unuttum korkmayın birşey olmaz ins. :KK66:

Kızlar bende kısmet olursa eylül annesi olucam pazar gunlu kan testınde 200 cıktı önümüzdeki hafta salı gününe keseyi görmeye gidicez kısmetse. İlk kez cocuk sahıbı olucaz cok heyecanlıyım allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar kolay dogumlar nasip etsin

Kızlar merhaba bu konu için üye oldum. Ben de allah'in izniyle eylül annesi olacağım çok heyecanlıyım. 2 yıldır bu ani bekliyordum. Bu ay ilk kez asilama yaptırdım ve sonuç pozitif.
DeğerleriM
11 ocak: 127
13 ocak: 277
18 ocak: 876
Sizce nasıl sonuçlar??

Kızlar merhaba bu konu için üye oldum. Ben de allah'in izniyle eylül annesi olacağım çok heyecanlıyım. 2 yıldır bu ani bekliyordum. Bu ay ilk kez asilama yaptırdım ve sonuç pozitif.
DeğerleriM
Sizce nasıl sonuçlar??

Değerlerin bildiğim kadarıyla gayet iyi. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. :)

Değerlerin bildiğim kadarıyla gayet iyi. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. :)
Teşekkürler canim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi.. ben cumartesi için Dr. Dan randevu aldım ama o güne kadar nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bu arada 5+1 haftaligiz.

Benim 4 hafta 6 günlük bhcg 4728 çıktı pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım ben de Allahım hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza inşallah

Profilinden yapıyorsun canım tahmını dogum zamanını girip kaydediyorsun sonra otomatık ekleniyor

DeğerleriM
Sizce nasıl sonuçlar??
Senin adına cok sevindim masallah tutmuş bebegin senin heycanin farklidir simdi :KK16:

Back
X