- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 38
Kizlar lütfen yardim. Bu ay ovülasyon takibi yapmamaya karar verdim yapmıyorum da.  Bugün öğleden sonra akıntım yoğunlaştı. Şimdi kafam karışık yumurtlama zamanı mi yoğun olurdu akıntı yoksa çatlama olduğu zaman mi. Eğer çatlama olduysa eşim yookkk şehir dışında yarın gece gelicek. Çatlama ise eğer benim ekim de şimdiden gitti. Cvp verin kızlar çatlama değildir değil mi.
 şehir dışında yarın gece gelicek. Çatlama ise eğer benim ekim de şimdiden gitti. Cvp verin kızlar çatlama değildir değil mi.

şehir dışında yarın gece gelicek. Çatlama ise eğer benim ekim de şimdiden gitti. Cvp verin kızlar çatlama değildir değil mi.

bi kaç gün sonra başka doktora gidicem İnşallah miniğimin kalbini duyarım
bi kaç gün sonra başka doktora gidicem İnşallah miniğimin kalbini duyarım  

femara kullandım ben 14 gün 21 mm sağda tek yumurta vardı zaten takvimde yumurtlamayı 14 gün gösteriyordu bence pek bı faydası olmadı erken yumurtlamaya değil ama bı iki mm fazla büyümesine yaradı sadece galiba
 femara kullandım ben 14 gün 21 mm sağda tek yumurta vardı zaten takvimde yumurtlamayı 14 gün gösteriyordu bence pek bı faydası olmadı erken yumurtlamaya değil ama bı iki mm fazla büyümesine yaradı sadece galiba  bide iğneden 36 saat sonra çatlama olacak diyor ya doktor 12 saat sonra benim sağ yumurtalığımda ağrı oldu ovulasyon testyle takip ederken çatlama zamanı olan ağrının aynısı hemen değerlendirdik ama 36 saatten öncede catlayabilir mi
 bide iğneden 36 saat sonra çatlama olacak diyor ya doktor 12 saat sonra benim sağ yumurtalığımda ağrı oldu ovulasyon testyle takip ederken çatlama zamanı olan ağrının aynısı hemen değerlendirdik ama 36 saatten öncede catlayabilir mi bende ne kadar cahilmisim cocuklarim sansima tutmus herhal
 bende ne kadar cahilmisim cocuklarim sansima tutmus herhal