Doğru diyorsun. Aslında çok sabırsız bir insanım. Ama nasıl sabrettim bir kaç gündür şaşırıyorum. En iyisi sabahı bekleyeyimŞimdi yapma sabah ilk idrarla yaparsın bu kadar bekledin birkaç saat daha bekleyebilirsin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsun. Aslında çok sabırsız bir insanım. Ama nasıl sabrettim bir kaç gündür şaşırıyorum. En iyisi sabahı bekleyeyimŞimdi yapma sabah ilk idrarla yaparsın bu kadar bekledin birkaç saat daha bekleyebilirsin bence
Bizim tam tersi eşim aşırı bağlandı bana ama dediğin gibi olanda çok var erkeklerin her şeye burunlarını sokmalarına gerek yokYa eşime bir kaç şey anlatınca doğumda etkilenir diye düşündüm. Gerçi bana da hep erkekler o an kadını görürse iğrenirler sanki gibi geliyordu, bununla ilgili terapi görenler, cinsel hayatı etkilenen çiftler var çünkü. ama dediğin gibi kişiden kişiye değişir. O yüzden uzak kalsın en iyisi![]()
Evet canım bu kadar sabrettin çok az daha sabredebilirsinDoğru diyorsun. Aslında çok sabırsız bir insanım. Ama nasıl sabrettim bir kaç gündür şaşırıyorum. En iyisi sabahı bekleyeyim
İyi barii Rabbim daim etsin mutluluğunuzu.Bizim tam tersi eşim aşırı bağlandı bana ama dediğin gibi olanda çok var erkeklerin her şeye burunlarını sokmalarına gerek yok![]()
Bu akşam kasıklarımda ara ara sızı gibi bir his olup geçti. Saha önce adet öncesi dinlemediğim için kendimi bu olur muydu bilmiyorum ama acaba da dedirtiyor yaa gebelik belirtisi olabilir mi diyeEvet canım bu kadar sabrettin çok az daha sabredebilirsin
Psikolojik de olabilir tabi ama gebelik belirtisi de olabilirBu akşam kasıklarımda ara ara sızı gibi bir his olup geçti. Saha önce adet öncesi dinlemediğim için kendimi bu olur muydu bilmiyorum ama acaba da dedirtiyor yaa gebelik belirtisi olabilir mi diye
Ya dinlemediğim bir anda hissettiriyor kendini. Dinleyip sonrasında değil yani. Sürekli de olmadı. Uygulamaya göre yerleşme gününde de bir sızı hissettim baktığımda o güne geldiğini söyledi gemini de. Ay ne bilim çok zormuş bu süreçler yaPsikolojik de olabilir tabi ama gebelik belirtisi de olabilir
sevgili arkadasım öncelikle geçmiş olsun ,önce şunu sölemek isterim ben kimyaasaldan sonra beta değerimin kendiliğinden adet olunca düşeceğini düşündüm ve bir sonraki ay korunmadığım için adetim 1gun gecikşnce beta verdim 15 ,20 gibi bi değer çıktı sandım ki hamileyim oysa o değer gecen aydan kalan beta değerimmiş ve anladığım kadarıyla bu değer sıfırlanmadan ( bazılarında hemen sıfırlanıyor o ay içinde bende öyle olmadı) vucut kendini hamile zannettiği için gebelik zorlaşıyor olabilir .ortalama 2,3 ay surdu tamamen sıfırlanmadı ve sıfırlandığı ay bu aydı bu ay hamile kaldım.İyi akşamlar kızlar hepiniz sağ salim bebislerinizi kucağıniza alırsınız inşallah değeriniz sağlıkla artar.Genel olarak sanki birçoğunuz kimyasal gebelik geçirmişsiniz ben de sizin gibi Aralık döngümde geçirdim şükür sağlıkla atlattım. Yumurtlama biraz geçte olsa gördüm değerlendirip Allah'a bıraktım artık. Kimyasal gebelikten sonra olası bir gebelik oluşmazsa yapmam gereken bir şey var mı ya da sizin bu süreçte yaptığınız doktor kontrolünde, ekstra bir takviye, bunun nedenini araştırma gibi. Sürekli kan verme olayında psikolojikmen çok yoruldum o yüzden su an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bir doktorum var aslında en son değerim düştüğünde yaşlı gözlerle yanına gitmiştim biraz daha bekle olur takviyeye devam et dedi. Kontrole gitmedim onun yanına açıkçasi gidecek hevesimde yok.
@dilberebe65Sabah kendi doktoruma gitmiştim tesadüfen acilde de o vardı kan vermiştim beta 2100 küsür çıkmış progesteron 12 çıkmış çok düşük dedi fitil kullanacam ekstra iğne verdi 10 gün vurucam kalp atışını duyana kadar da evde dinlen işe gitmeyeceksin dedi rapor yazdı ama çok şükür önemli bir şey değilmiş iğneyle toparlanır dedi![]()
Hocam merhabaPsikolojik de olabilir tabi ama gebelik belirtisi de olabilir
Evet canım ben de seni hatırladım maalesef değerim yükselmedi aksine çok yavaş düştü psikolojikmen biraz zor bir süreçti ama şükrediyorum sağ sağlim atlattım. Her ne oluyorsa hepimiz için sağlıkla olsun inşallah.İyi akşamlar canım. Seni hatırladım başka başlık altından. Hamile olduğunu da hatırladım. Hatta 42 mi 43 mü neydi ilk değil mi öğrendiğinde? Çok geçmiş olsun tekrardan. Rabbim sağlıklı evlatlar, gebelikler nasip etsin hepimize. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalma ihtimali daha artıyor deniyor. Sen de içini ferah tut. Her şey gönlünce olsun inşAllah
Doktora gittiniz mi daha önce eğer gitmediyseniz iyi bir doktor bulup gidin ben de 3 4 ay denedikten sonra gittim keşke daha önce gitseydim dedim bu şekilde aylarca tek başına deneyip negatif görmek çok daha yıpratıcı oluyor. En azından takviye ve yönlendirme ile ne yapacağımızi biliyoruz.Günaydınn güzell anne ve anne adaylarıı. Güzel sonuçlar alacağımız gün olsun inşAllah. Ben güne negatif başladım negatifi görerek. Sağlık olsun. Artık oluruna bırakıyorum daha 3 aydır deniyor olsam da. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda. Üzülmedim diyemicem üzüldüm çünkü. Kafaya takmamak lazım her şeyin zamanı vardır desem de hep, negatifi görmek biraz can sıkıcı oluyor. Dua edin lütfen. İsteyen herkese nasip olsun![]()
Öncelikle bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ediyorum ve gebeliğinizi sağlıkla sürdürmenizi diliyorum inşallah. Burda o kadar kötü şeyler okudum ki betanin düşmemesi dengesiz bir şekilde artması vs o yüzden zor da olsa sıfırı görene kadar kan verdim. Şükür sıfırlandı. Doktorumla süreci yönetiyorum herhangi bir gebelik oluşmasaydi bu ay hsg çekecektik ama doktorum biraz daha bekle en azından bir tüpünün açık oldugunu biliyoruz diye bayağı olumlu konuştu ve ilk kimyasal olduğu için açıkçası üstünde durmadı. Benim de duracak takatim kalmadı maalesef. Hsg dışında bir çok şeye baktık biz zaten takviye kullanıp bir iki döngü daha denemek istiyorum bakalım ne olacak. Olurda olmazsa bu konuyu araştırıp gereken tahlilleri yapacağım ben de inşallah. Her ne oluyorsa hepimiz için sağlıkla olsun inşallahsevgili arkadasım öncelikle geçmiş olsun ,önce şunu sölemek isterim ben kimyaasaldan sonra beta değerimin kendiliğinden adet olunca düşeceğini düşündüm ve bir sonraki ay korunmadığım için adetim 1gun gecikşnce beta verdim 15 ,20 gibi bi değer çıktı sandım ki hamileyim oysa o değer gecen aydan kalan beta değerimmiş ve anladığım kadarıyla bu değer sıfırlanmadan ( bazılarında hemen sıfırlanıyor o ay içinde bende öyle olmadı) vucut kendini hamile zannettiği için gebelik zorlaşıyor olabilir .ortalama 2,3 ay surdu tamamen sıfırlanmadı ve sıfırlandığı ay bu aydı bu ay hamile kaldım.
2. olarak bn genetik test verdim pıhtılasma yatkınlık çıkmıstı ama bu gebeliğe engel değil tutunmaya engel olabiliyor o yuzden hamile kaldıktan sonra iğne hap önemli bn kullanıyırum.
3.olarak bi rahim filmi çektireyim dedim ve tek tüpüö kapalı cıktı çok uzuldum ama doktordan artık bıktığım için dedim ki bir kac ay deniyeyim olmassa artık tüp için ameliyat olurum.Ve 15 gun sonra hamile oldugumu öğrendim.Sakin ol biraz dene , çünkü bazen yumurtlamadan gecen aylar bile oluyor.Sürec yorucu ama bilin ki çözümleri varve kimyasal gayet normal bi durum bu aslında hamile kalabildiğinizi spermin yumurtayı dölleyebildiğini gösterir ,sadece embiryo saglıksız denk gelebilir ,belki sonrası daha zorlu olcak allahın bir bildiği var hepimiz için
güzel olur inşalla uzun oldu biraz ama
![]()
Tek önerim klasik olacak ama hiç düşünme. Yani insan psikolojiyi buna odaklayınca olmuyor. Bilmiyorum balım ben tamamen kabullenmiştim 1.5 sene sonra artık dedim yani bizim cocuğumuz olmuyor imtihanımız bu. 2 sene önce 2 kere kimyasal geçirdim ( daha yeni denemeye başladığımız dönemlerdi) ondn sonra hiç idrar testinde pozitif görmedim taa ki bu aya kadar. Bu süreçte bir sürü doktora gittim hepsi olur siz deneyin deyip gönderdi bizi. Ciddi bir sorununuz yok dediler pcos görünümlüydü benim yumurtalıklarım ama hormon değerlerim normaldi. Eşimin biraz morfolojisi düşüktü ama üroloji de gördü kadın doğum da gördü sonucu. Hepsi olur cocuğunuz dediler. Ben de artık saldım dedim ovulasyon da takip etmiycem olmuyorsa olmuyor yapacak birşey yok. 9 ay önce İşe girdim psikolojimi en iyi o toparladı sanırım. Eşimle mayıs ayına yurtdışı tatil planı yaptık ve hedef koyduk döndükten sonra tüp bebek yapıcaz diye. Ama hayat sen planlar yaparken sana kahkahalarla gülüyormuş. - tek odağım iş ve yurtdışı planımken bir süpriz oldu ve 1 ocakta pozitif gördüm. Asla aklımda yoktu. Eşimle diyoruz günlerdir biz bu cocuğu ne ara yaptık acaba. İlişkiye girerken de cocuk yapma amaçlı girmiyoruz çok uzun süredir. 1.5 sene boyunca ilişkiden sonra ayaklarımı yatağın tepesine dikip bekledim. Asla hiç birini yapmayın kendinizi boşu boşuna şartlamayın özel bir çaba göstermeyin. Sizi seçen bir ruh var yukarıda ve sadece sizin mentalinizin en iyi olduğu zamanı bekliyor öyle düşün....İyi akşamlar kızlar hepiniz sağ salim bebislerinizi kucağıniza alırsınız inşallah değeriniz sağlıkla artar.Genel olarak sanki birçoğunuz kimyasal gebelik geçirmişsiniz ben de sizin gibi Aralık döngümde geçirdim şükür sağlıkla atlattım. Yumurtlama biraz geçte olsa gördüm değerlendirip Allah'a bıraktım artık. Kimyasal gebelikten sonra olası bir gebelik oluşmazsa yapmam gereken bir şey var mı ya da sizin bu süreçte yaptığınız doktor kontrolünde, ekstra bir takviye, bunun nedenini araştırma gibi. Sürekli kan verme olayında psikolojikmen çok yoruldum o yüzden su an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bir doktorum var aslında en son değerim düştüğünde yaşlı gözlerle yanına gitmiştim biraz daha bekle olur takviyeye devam et dedi. Kontrole gitmedim onun yanına açıkçasi gidecek hevesimde yok.
Kimyasal olabilir kuzum doktora gösterdin mi sonuçlarını? 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır mutlakaKızlar beta 67 ye düştü bu normal mi?
3 ocak 67
5 ocak 172
7 ocak 67
Bu kadar hızlı düşüş sizce normal mi tekrar mı kimyasal…
Hayır göstermedim cuma gününe randevu almıştımKimyasal olabilir kuzum doktora gösterdin mi sonuçlarını? 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır mutlaka
Anladım o zaman cuma zaten doktor tekrar ister beta görmeyi.Hayır göstermedim cuma gününe randevu almıştım
Şimdi bunu sana söylemek istiyordum ama araya başka mesajları okurken kaynadı. Örnek veriyorum burada gecikmeden 2-3 gün sonra 700 beta ile öğrendim gecikmeden 1 hafta önce de kan versem çıkacakmışlar tamamen kurgu veyahut gerçek dışı varsayım, herkes için böyle bir gerçeklik yok. Burada insanlar kişisel deneyimlerini, olumsuz deneyimlerini umutsuz ve çaresizmişcesine yazıyorlar. Onlar da kötü niyetli değil amaç içlerini dökmek kişisel olarak rahatlamak. Mental olarak sana bir el verip destek amaçlı yazılmıyor her mesaj ve her cevap. Aslında konuya yazdığım ilk mesajımda da bunu anlatmak istedim. Bu benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlk hamileliğimde de bunda da adet gecikmesinden önce asla idrar testleri silik pozitif bile çıkarmadı. Tekrar söylüyorum gecikme günü beta 600 ‘dü ikiye bölerek geri gidelim yok bir hafta önce 75 ile öğrenirdim herkes için geçerli değil. Benim de canımı sıkıyor bu konu acaba bende bir sorun mu var ben niye gecikme gününden önce öğrenemiyorum diye fakat ilk hamileliğim de çok sağlıklı ilerledi, bu da çok güzel ilerliyor çok şükür. Böyle konuştuğuma bakma ben de 20 tane test yaptım gecikme günüm kadar hepsi negatif çıktı, açıp ilk hamileliğimdeki notları okudum vs. Kafamda oturttum. Yine yap testlerini ve mümkün olan ilk anda yakala tabii ki hamileliğini ama gecikme gününe kadar asla canını sıkma ve kan testini gecikme gününden önce verme. Bat’ta 138 ile kanda öğrendiğimde evde yaptığım 4 farklı marka test hala silik negatifti. Anı olarak saklamak için 1-2 hafta daha ileride kıpkırmızı olacak bir test yapacağım. Herkes herşeyi biraz kurguluyor anlayacağın.Günaydınn güzell anne ve anne adaylarıı. Güzel sonuçlar alacağımız gün olsun inşAllah. Ben güne negatif başladım negatifi görerek. Sağlık olsun. Artık oluruna bırakıyorum daha 3 aydır deniyor olsam da. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda. Üzülmedim diyemicem üzüldüm çünkü. Kafaya takmamak lazım her şeyin zamanı vardır desem de hep, negatifi görmek biraz can sıkıcı oluyor. Dua edin lütfen. İsteyen herkese nasip olsun![]()