- Katılım
- 12 Eylül 2025
- Mesajlar
- 592
- Emoji Skoru
- 254
- Puanlar
- 18
- Yaş
- 33
Günaydın bugün nasılsınTeşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bugün nasılsınTeşekkür ederim canım
Şimdi bunu sana söylemek istiyordum ama araya başka mesajları okurken kaynadı. Örnek veriyorum burada gecikmeden 2-3 gün sonra 700 beta ile öğrendim gecikmeden 1 hafta önce de kan versem çıkacakmışlar tamamen kurgu veyahut gerçek dışı varsayım, herkes için böyle bir gerçeklik yok. Burada insanlar kişisel deneyimlerini, olumsuz deneyimlerini umutsuz ve çaresizmişcesine yazıyorlar. Onlar da kötü niyetli değil amaç içlerini dökmek kişisel olarak rahatlamak. Mental olarak sana bir el verip destek amaçlı yazılmıyor her mesaj ve her cevap. Aslında konuya yazdığım ilk mesajımda da bunu anlatmak istedim. Bu benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlk hamileliğimde de bunda da adet gecikmesinden önce asla idrar testleri silik pozitif bile çıkarmadı. Tekrar söylüyorum gecikme günü beta 600 ‘dü ikiye bölerek geri gidelim yok bir hafta önce 75 ile öğrenirdim herkes için geçerli değil. Benim de canımı sıkıyor bu konu acaba bende bir sorun mu var ben niye gecikme gününden önce öğrenemiyorum diye fakat ilk hamileliğim de çok sağlıklı ilerledi, bu da çok güzel ilerliyor çok şükür. Böyle konuştuğuma bakma ben de 20 tane test yaptım gecikme günüm kadar hepsi negatif çıktı, açıp ilk hamileliğimdeki notları okudum vs. Kafamda oturttum. Yine yap testlerini ve mümkün olan ilk anda yakala tabii ki hamileliğini ama gecikme gününe kadar asla canını sıkma ve kan testini gecikme gününden önce verme. Bat’ta 138 ile kanda öğrendiğimde evde yaptığım 4 farklı marka test hala silik negatifti. Anı olarak saklamak için 1-2 hafta daha ileride kıpkırmızı olacak bir test yapacağım. Herkes herşeyi biraz kurguluyor anlayacağın.
Bana laf çarpılmışŞimdi bunu sana söylemek istiyordum ama araya başka mesajları okurken kaynadı. Örnek veriyorum burada gecikmeden 2-3 gün sonra 700 beta ile öğrendim gecikmeden 1 hafta önce de kan versem çıkacakmışlar tamamen kurgu veyahut gerçek dışı varsayım, herkes için böyle bir gerçeklik yok. Burada insanlar kişisel deneyimlerini, olumsuz deneyimlerini umutsuz ve çaresizmişcesine yazıyorlar. Onlar da kötü niyetli değil amaç içlerini dökmek kişisel olarak rahatlamak. Mental olarak sana bir el verip destek amaçlı yazılmıyor her mesaj ve her cevap. Aslında konuya yazdığım ilk mesajımda da bunu anlatmak istedim. Bu benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlk hamileliğimde de bunda da adet gecikmesinden önce asla idrar testleri silik pozitif bile çıkarmadı. Tekrar söylüyorum gecikme günü beta 600 ‘dü ikiye bölerek geri gidelim yok bir hafta önce 75 ile öğrenirdim herkes için geçerli değil. Benim de canımı sıkıyor bu konu acaba bende bir sorun mu var ben niye gecikme gününden önce öğrenemiyorum diye fakat ilk hamileliğim de çok sağlıklı ilerledi, bu da çok güzel ilerliyor çok şükür. Böyle konuştuğuma bakma ben de 20 tane test yaptım gecikme günüm kadar hepsi negatif çıktı, açıp ilk hamileliğimdeki notları okudum vs. Kafamda oturttum. Yine yap testlerini ve mümkün olan ilk anda yakala tabii ki hamileliğini ama gecikme gününe kadar asla canını sıkma ve kan testini gecikme gününden önce verme. Bat’ta 138 ile kanda öğrendiğimde evde yaptığım 4 farklı marka test hala silik negatifti. Anı olarak saklamak için 1-2 hafta daha ileride kıpkırmızı olacak bir test yapacağım. Herkes herşeyi biraz kurguluyor anlayacağın.
Size laf çarpmadım. Sizin de yazdığınız mesajların içinde olduğu mesajlarla ilgili düşündüklerimi söyledim. SSiz de canınızın istediğini söylemişsiniz, söylüyorsunuz ben de söylüyorum. Ben gerçekçi olmayı tercih diyorum. Siz çok neşeli pozitif düşüncelerle yazıyorsunuz, başka biri gerçeği başka olduğu halde başka yazıyor. İşte buna takılıyorum. Ben sadece bu konuda yazdığınız mesajları görüp yorum yazdım, tüm forumda evveliyatınıza gidip neler yazdığınıza bakmak gibi bile motivasyonum olmadı. Hemen yaralanmış hissedince kırma hevesinizi de açıkça görüyorum, evet ben 10 beta ile öğrenemedim keşke öğrenseydim ama ben de Allahım nasip ettik sağlıkla mutlulukla doğurdum. Size de nasip olsun kimse evlat konusu ile sınanmasın.Bana laf çarpılmışaçtığım ilk konuya bakar mısın? Sipsilik testte pozitif arayarak ne kadar üzülmüştüm. Söylediğim şey asla kurgu değil. Alt metinde de belirttim üstelik, erken döllenmişse beta yüksek çıkar diye. Yani tüm olumsuz ihtimalleri de yaşadım. Ama bu sefer evet battan 1 gün önce 747 ile öğrendim. Özellikle sorulduğu için de betamın ne zaman ne çıktığını söyledim. Ama bu asla ama asla bir genelleme değil. Söylediğim şey sizi üzdüyse, bir genelleme gibi görüldüyse bağışlayın, amacım asla kırmak değildi neden olsun. Bazen erken tutar bazen geç. Betanın sağlıklı gebelikte doğrudan ilişkisi de yok ayrıca. 10'la yakalayıp aslanlar gibi doğuran yüz binlerce kadın vardır burada. Allah hepimize betadan bağımsız sağlıklı gebelikler nasip etsin velhasıl
![]()
Size laf çarpmadım. Sizin de yazdığınız mesajların içinde olduğu mesajlarla ilgili düşündüklerimi söyledim. SSiz de canınızın istediğini söylemişsiniz, söylüyorsunuz ben de söylüyorum. Ben gerçekçi olmayı tercih diyorum. Siz çok neşeli pozitif düşüncelerle yazıyorsunuz, başka biri gerçeği başka olduğu halde başka yazıyor. İşte buna takılıyorum. Ben sadece bu konuda yazdığınız mesajları görüp yorum yazdım, tüm forumda evveliyatınıza gidip neler yazdığınıza bakmak gibi bile motivasyonum olmadı. Hemen yaralanmış hissedince kırma hevesinizi de açıkça görüyorum, evet ben 10 beta ile öğrenemedim keşke öğrenseydim ama ben de Allahım nasip ettik sağlıkla mutlulukla doğurdum. Size de nasip olsun kimse evlat konusu ile sınanmasın.
Neşenizi bozmak istemem, nazarda da korkarım. Allah hepimizi korusun. Allah güzel günlerinizi keyifle hatılamayı ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip Betanın yüksek çıkması gerçekçiliğini neden düşürsün ki? Öyle de olabilir böyle de. Ayrıca burası Eylül Anneleri grubu. Pozitif olmak gerekmiyor mu? Sağlıklı bir zihin yapısında olan kişilerin de pozitif olduğu ve sağlıklı ilerlediği sürece beta yarıştırma kafasına gireceğini düşünmediğim için sorulara rahat yanıt verdim. Diyebileceklerim bu kadar iyi günler dilerim
Betanın yüksek çıkması gerçekçiliğini neden düşürsün ki? Öyle de olabilir böyle de. Ayrıca burası Eylül Anneleri grubu. Pozitif olmak gerekmiyor mu? Sağlıklı bir zihin yapısında olan kişilerin de pozitif olduğu ve sağlıklı ilerlediği sürece beta yarıştırma kafasına gireceğini düşünmediğim için sorulara rahat yanıt verdim. Diyebileceklerim bu kadar iyi günler dilerim. Allah herkese en güzelini nasip etsin inşallahSize laf çarpmadım. Sizin de yazdığınız mesajların içinde olduğu mesajlarla ilgili düşündüklerimi söyledim. SSiz de canınızın istediğini söylemişsiniz, söylüyorsunuz ben de söylüyorum. Ben gerçekçi olmayı tercih diyorum. Siz çok neşeli pozitif düşüncelerle yazıyorsunuz, başka biri gerçeği başka olduğu halde başka yazıyor. İşte buna takılıyorum. Ben sadece bu konuda yazdığınız mesajları görüp yorum yazdım, tüm forumda evveliyatınıza gidip neler yazdığınıza bakmak gibi bile motivasyonum olmadı. Hemen yaralanmış hissedince kırma hevesinizi de açıkça görüyorum, evet ben 10 beta ile öğrenemedim keşke öğrenseydim ama ben de Allahım nasip ettik sağlıkla mutlulukla doğurdum. Size de nasip olsun kimse evlat konusu ile sınanmasın.
Neşenizi bozmak istemem, nazarda da korkarım. Allah hepimizi korusun. Allah güzel günlerinizi keyifle hatılamayı ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Günaydınnn. Benim hassasiyet yok da baya büyüdü göğüslerim.Kızlar günaydınVucudunuzda belirtileriniz nasıl bu süreçte? Göğüslerinizde hassasiyetiniz hala devam ediyor mu?
Benim de küçüktür normalde regl olcağım zaman bile göğüs hassasiyetim olmaz olsa da hissetmem ama bu sefer güzel dolgunlaştıGünaydınnn. Benim hassasiyet yok da baya büyüdü göğüslerim.Hoşuma gitti normalde küçüktür biraz da dolgu kullanalım bakalım
adet sancısı gibi kramplar ağrılar çoğunlukla bitti diyebilirim ara ara sadece giriyor. 4. Hafta boyunca cok yoğundu. Harici hiç belirtim yok.
Teşekkür ederim amin inşallah gerçekten de öyle çocuklarımız için yapamayağımız şey yok@dilberebe65çok çok geçmiş olsun çok sevindim ,kalp atışlarını duyduğumuz günleride paylaşmayı nasip etsin allah
annelik nasıl zor ve kıymetli daha gelmeden iğnelere baslıyo insan onun canı sağ olsun die
bende sulandırıcı vuruluyorum hergun
![]()
Canım kimyasala benziyorKızlar beta 67 ye düştü bu normal mi?
3 ocak 67
5 ocak 172
7 ocak 67
Bu kadar hızlı düşüş sizce normal mi tekrar mı kimyasal…
Günaydın biraz daha iyiyim kanama azaldı lekelenme şeklinde geliyor şuan ama o da normalmişGünaydın bugün nasılsın
Hayırlısı neyse o olsun canım adet günün geldiğinde olmazsan yine de bir kan ver inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşacaksın bebeğineGünaydınn güzell anne ve anne adaylarıı. Güzel sonuçlar alacağımız gün olsun inşAllah. Ben güne negatif başladım negatifi görerek. Sağlık olsun. Artık oluruna bırakıyorum daha 3 aydır deniyor olsam da. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda. Üzülmedim diyemicem üzüldüm çünkü. Kafaya takmamak lazım her şeyin zamanı vardır desem de hep, negatifi görmek biraz can sıkıcı oluyor. Dua edin lütfen. İsteyen herkese nasip olsun![]()
Günaydın benim lekelenmem var kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim aşırı var yatarken dönmek bile işkence gibi geliyor birde hala emziriyorumKızlar günaydınVucudunuzda belirtileriniz nasıl bu süreçte? Göğüslerinizde hassasiyetiniz hala devam ediyor mu?
Ovv allah yardımcın olsun kuzumGünaydın benim lekelenmem var kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim aşırı var yatarken dönmek bile işkence gibi geliyor birde hala emziriyorum![]()
Çok güzel yazmışsınız ve yüzde yüz katılıyorum size. Biz de uzun süre olmadı aslında deneyeli 6. ayimda oldu bu kimyasal gebelik. Ben aslında korunmayı bırakır bırakmaz olacağını sanmıştım ne büyük cahillik gerçekten.3 ay olmayınca hemen doktora gittim böyle böyle anlattım durumu şükür önemli sorunlar yoktu dediğiniz gibi olur dediler. Takviye ve doktorum umut dolu konuşması ile ben artık Kasım ayında kesin hamile kalacam gözü ile baktım yine çok büyük cahillik tabii. Aslında Kasım da eşimin doğum günü, evlilik yıl dönümümuz vs diyince çok odaklandık tüm gebelik belirtilerini yaşadim gecikme ve testte hafif bir pembelik bile gördüm ama ardından gecikmeli bir şekilde regl oldum. Ama nasıl ağlıyorum artık dedim bizim çocuğumuz tedavi olmadan hsg çekilmeden olmaz vs. o ay eşimde test verdi sonuçları iyidi. O ay elimden gelenin bile fazlasını yapıp negatif görünce artık salmak zorunda kaldım dedim Allah veriyor sonuçta ne yapsakta boş bu kabullenisle ben o ay gebe kaldım . Ve inanır mısınız test bile yapamadan kanda öğrendim ki ben bir hafta kala testlere başlardım. Gerçekten kabullenmenin mükemmel sakinliğiyle oldu. Öğrenir öğrenmez çok sevindik hemen ama uzun sürmedi maalesef her şey de var bir hayır diyorum. Hepimiz için her zaman sagliklisini diliyorum Allah'tan.Tek önerim klasik olacak ama hiç düşünme. Yani insan psikolojiyi buna odaklayınca olmuyor. Bilmiyorum balım ben tamamen kabullenmiştim 1.5 sene sonra artık dedim yani bizim cocuğumuz olmuyor imtihanımız bu. 2 sene önce 2 kere kimyasal geçirdim ( daha yeni denemeye başladığımız dönemlerdi) ondn sonra hiç idrar testinde pozitif görmedim taa ki bu aya kadar. Bu süreçte bir sürü doktora gittim hepsi olur siz deneyin deyip gönderdi bizi. Ciddi bir sorununuz yok dediler pcos görünümlüydü benim yumurtalıklarım ama hormon değerlerim normaldi. Eşimin biraz morfolojisi düşüktü ama üroloji de gördü kadın doğum da gördü sonucu. Hepsi olur cocuğunuz dediler. Ben de artık saldım dedim ovulasyon da takip etmiycem olmuyorsa olmuyor yapacak birşey yok. 9 ay önce İşe girdim psikolojimi en iyi o toparladı sanırım. Eşimle mayıs ayına yurtdışı tatil planı yaptık ve hedef koyduk döndükten sonra tüp bebek yapıcaz diye. Ama hayat sen planlar yaparken sana kahkahalarla gülüyormuş. - tek odağım iş ve yurtdışı planımken bir süpriz oldu ve 1 ocakta pozitif gördüm. Asla aklımda yoktu. Eşimle diyoruz günlerdir biz bu cocuğu ne ara yaptık acaba. İlişkiye girerken de cocuk yapma amaçlı girmiyoruz çok uzun süredir. 1.5 sene boyunca ilişkiden sonra ayaklarımı yatağın tepesine dikip bekledim. Asla hiç birini yapmayın kendinizi boşu boşuna şartlamayın özel bir çaba göstermeyin. Sizi seçen bir ruh var yukarıda ve sadece sizin mentalinizin en iyi olduğu zamanı bekliyor öyle düşün....![]()
Çok üzgünüm gerçekten. Maalesef kimyasal benim değerim 3 değer düşüyordu çok yavaştı doktorum çok hızlı da çok yavaşta düşebilir demişti.Kızlar beta 67 ye düştü bu normal mi?
3 ocak 67
5 ocak 172
7 ocak 67
Bu kadar hızlı düşüş sizce normal mi tekrar mı kimyasal…
Yavrum senin son adet tarihin ne zamandı?Hocam merhaba
3 aralık beta 67
5 aralık 173
8 aralık 68 bu kadar hızlı düşüş normal mi?
Yine mi kimyasal hiçbir şey anlamadım?
Chatcpt kimyasal olsa bile bu kadar fazla düşmez diyor
Süper. İyi olacaksın inanıyorumGünaydın biraz daha iyiyim kanama azaldı lekelenme şeklinde geliyor şuan ama o da normalmiş
Ben de öyle… 2 oldu buÇok üzgünüm gerçekten. Maalesef kimyasal benim değerim 3 değer düşüyordu çok yavaştı doktorum çok hızlı da çok yavaşta düşebilir demişti.