• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Selam guzel anneler🌸
Ben agustosta hamile kalmıştım,eylülde kimyasala döndü.Şuan sanırım 4,5 haftalık hamileyim
Bat 1ocaktı birgün önce kan verdim
31aralık beta 405
2 ocak beta 908
yarında vereceğim çünkü önceki gebelikte betayı kontrol etmediğim için sıkuntılı bir surec olmustu.
Umarım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız🙏
Öncelikle geçmiş olsun, tüm sıkıntılarınızı umarım unutursunuz. Beta baktırmadığınız bir senaryoda yaşadığınız sorunları merak ettim açıkçası. Kimsayal gebelik mi yaşadınız yoksa dış gebelik mi?
Hangi aşamada baktırmadığınız için sorun oldu?

Selam guzel anneler🌸
Ben agustosta hamile kalmıştım,eylülde kimyasala döndü.Şuan sanırım 4,5 haftalık hamileyim
Bat 1ocaktı birgün önce kan verdim
31aralık beta 405
2 ocak beta 908
yarında vereceğim çünkü önceki gebelikte betayı kontrol etmediğim için sıkuntılı bir surec olmustu.
Umarım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız🙏
Hayırlı olsun öncelikle kimyasal olan gebeliğinizde betanız nasıl ilerlemişti

Öncelikle geçmiş olsun, tüm sıkıntılarınızı umarım unutursunuz. Beta baktırmadığınız bir senaryoda yaşadığınız sorunları merak ettim açıkçası. Kimsayal gebelik mi yaşadınız yoksa dış gebelik mi?
Hangi aşamada baktırmadığınız için sorun oldu?
Şu şekilde söliyim aslında betaya baksam da bakmasamda yapılacak bişey yoktu kimyasala dönecekse bunu engellemenin bir yolu yok.Sadece ben daha önce böle seyler duymadığım için 70 beta ile öğrendiğinde herkese söledim ve birdaha takip yapmadım aradan 10,15 gun gecti kanama basladı betamı ölçtüler 370 ve sonundada kendilşpinden adet ile söküldü.Ama ben 15 gun beklemeden bir kac kere betama baksaydım zaten sağlıklı yukselmediği bilecektim belki kimseye sölemezdim çünkü sobrasında insanlara bunu acıklamak beni yordu..kendimde bi anda kanama yerine önceden bilirdim.

Kasık ağrınız oluyor mu ara ara kızlar
evet kasık ve bel agrım bel daha çok
Hayırlı olsun öncelikle kimyasal olan gebeliğinizde betanız nasıl ilerlemişti
önce 70 di adet tarihiminden 4 gun önce
sonra böle kimyasal flan hiç duymadığım bilmediğim için bekledim 10,15 gun dedim doktor keseyi göreceğinde gideyim,kanama basladı zaten ozamanda yanlış hatrlamıyosaö 370 flandı bida ölçtük 380 gibiydi tam hatrlamıyorum ama sağlıklı yukleliş yoktu

Evet
Kasık ağrınız oluyor mu ara ara kızlar
Evet benim bu defa bariz kasık ağrılarım oluyor o yüzden biraz sakin davranıyorum.
evet kasık ve bel agrım bel daha çok

önce 70 di adet tarihiminden 4 gun önce
sonra böle kimyasal flan hiç duymadığım bilmediğim için bekledim 10,15 gun dedim doktor keseyi göreceğinde gideyim,kanama basladı zaten ozamanda yanlış hatrlamıyosaö 370 flandı bida ölçtük 380 gibiydi tam hatrlamıyorum ama sağlıklı yukleliş yoktu
Annelik delilik üzülmeyin diyeceğim ama bir ömür hatırlayacaksınız. Çünkü bu insan yavruları emek emek büyüyorlar buna ihtiyaçları var.
Sizin süreçlerinizi de forumda paylaştığınız kadarıyla okudum. Şimdiki durumunuzda, kadın doğuma gidip erken ultrason talep edip daha önce yaşananları anlatırsanız daha iyi olur gibi. Herşey olacağına varıyor bir noktada elbette, annelik yolculuğunda teslimiyet de gerek akıl sağlığımızı korumak için ama ya şöyle olsaydı diye de düşünüyor. Belki şu aşamada ilaç desteği biraz daha dikkatli takip edilebilir.

Evet

Evet benim bu defa bariz kasık ağrılarım oluyor o yüzden biraz sakin davranıyorum.

Annelik delilik üzülmeyin diyeceğim ama bir ömür hatırlayacaksınız. Çünkü bu insan yavruları emek emek büyüyorlar buna ihtiyaçları var.
Sizin süreçlerinizi de forumda paylaştığınız kadarıyla okudum. Şimdiki durumunuzda, kadın doğuma gidip erken ultrason talep edip daha önce yaşananları anlatırsanız daha iyi olur gibi. Herşey olacağına varıyor bir noktada elbette, annelik yolculuğunda teslimiyet de gerek akıl sağlığımızı korumak için ama ya şöyle olsaydı diye de düşünüyor. Belki şu aşamada ilaç desteği biraz daha dikkatli takip edilebilir.
Evet kesinlikle öyle🙏 busfer betam saglıklı ilerliyor gibi 400,900 seklinde umarıö guzel okur hersey hepimiz için🙏

Merhaba en son 4 aralıkta adet oldum.
Adetim 3-4 gün gecikince kan verdim dün beta 67 çıktı.
29 aralıkta da kan vermiştim 0.60 cıkmıstı.
Ama programda 4hafta +3 gözüküyor korkuyorum tekrar kimyasal olucak diye sizce beta normal mi?🥺🥺

Merhaba kızlar siteye yeni üye oldum bende hamileliğimi dün öğrendim adet günüm dündü şüphelenip cuma günü kan vermiştim beta 356 çıktı umarım hepimizin sağlıklı bir hamileliği olur ayrıca bir ebe olarak bu süreçte herkese yardımcı olmak isterim

Merhaba kızlar siteye yeni üye oldum bende hamileliğimi dün öğrendim adet günüm dündü şüphelenip cuma günü kan vermiştim beta 356 çıktı umarım hepimizin sağlıklı bir hamileliği olur ayrıca bir ebe olarak bu süreçte herkese yardımcı olmak isterim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun,tebrik ederimm
en son 4 aralıkta adet oldum.
Ama programda 4hafta +3 gözüküyor korkuyorum tekrar kimyasal olucak diye sizce beta normal mi?🥺🥺

Merhaba öncelikle hayırlı olsun,tebrik ederimm
en son 4 aralıkta adet oldum.
Teşekkür ederimm şuan kimyasal gebeliğe benzemiyor baya artış göstermiş 2-3 gün sonra tekrar bakılması gerekiyor eğer iki katı artarsa gebelik normaldir ama şuanda da kimyasal değil gibi duruyor

Teşekkür ederimm şuan kimyasal gebeliğe benzemiyor baya artış göstermiş 2-3 gün sonra tekrar bakılması gerekiyor eğer iki katı artarsa gebelik normaldir ama şuanda da kimyasal değil gibi duruyor
Yarın akşam tekrar kan vereceğim aynı yer aynı saatte size tekrar yazarım,eksik olmayın.size dua edeceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻

Geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar ölçtürün bence takip edin siz de bizim gibi erken öğrenmişsiniz beklemek zor ama inşallah güzel yükselir

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Aaaaminn ben de 1 ocakta pozitif gördüm. Dün kan tahlili yaptırdım 310 çıktı. İnsallah sağlıklı ilerler herkesin gebeliği 😘🤍🥳

Geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar ölçtürün bence takip edin siz de bizim gibi erken öğrenmişsiniz beklemek zor ama inşallah güzel yükselir
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz için hayırlı haberler gelsin dualarımdasınız🙏🏻♥️

Son adet tarihimiz yakın benim de 6 Aralık kan vereceğim yarın ben de tekrar inşallah yükselmiştir

Kızlar merhaba öncellikle Allah bebeklerininizi sağlıklı ve kolay şekilde almayı nasip eylesin 🤲🏻🧿

Reglime 5 6 gün var erken gebelik testi yaptım kontrol edebilir misiniz gebemiyim ?

Göğüslerim çok hassas ve ağrıyor
Kasıklarımda regli olacakmışım gibi ağrı var
Uyku durumun var çok

Eklentiler

• IMG_6B270FCD-ADDB-431C-AC3A-CD54E8414E95.webp
    IMG_6B270FCD-ADDB-431C-AC3A-CD54E8414E95.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
Back
X